Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky,
mám takový problém. Odmalička mám u nosu vystouplou pihu, asi 3mm v průměru. Nikdy jsem s ní neměla nejmenší problém, ale před několika dny mě začala svědit a chvílema mám pocit, jako by mi v tom místě cukalo.
Takže radši na kožní, ne? Nebo na chirurgii? Musím mít žádanku od obvoďáka?
Děkuju za radu ![]()
Pěkný den
eVerča
Kožní. žádanka od obvoďáka netřeba, kožní prohlédne, max vydá žádanku na chíru ![]()
@eVerča píše:
Ahoj holky,
mám takový problém. Odmalička mám u nosu vystouplou pihu, asi 3mm v průměru. Nikdy jsem s ní neměla nejmenší problém, ale před několika dny mě začala svědit a chvílema mám pocit, jako by mi v tom místě cukalo.
Takže radši na kožní, ne? Nebo na chirurgii? Musím mít žádanku od obvoďáka?
Děkuju za radu
Pěkný deneVerča
Ono je to asi v reálu jedno, stejně to pravd. půjde ven a oni vše posílají na histolku. Pokud je to u nosu - spíš bych šla na kožní popř. někde kde mají zkušenost s kosmet. operacemi - vzhledem k jizvě. Oboje by mělo být bez doporučení, ale lepší si je tam zavolat předem.
@Navli No to
je další věc, pleť mám problematickou, nad kořenem nosu ďouru po neštovicích, vedle pihy taky a mít tam ještě kdovíjakou jizvu, to bych se šla houpat ![]()
@eVerča může se stát, že Ti dá žádanku na plastiku.. to se stalo třeba mamce, měla pihy na čele, na hodně viditelném místě. Ale mě vše, co je v obličeji, dělali na chíře, jizvu nemám žádnou ![]()