Chodí kontroly v PN večer?

8
6.10.24 21:34

Chodí kontroly v PN večer?

Ahoj, jsem právě na neschopence v těhotenství a zajímá mě, jaká je vaše zkušenost s kontrolami? Chodí? Často? A v jaký čas máte zkušenosti? Spíš dopoledne nebo třeba i večer po 20h?
Díky za odpověď, zajímá mě, jaká je vaše zkušenost, někdo mi říká, že chodí hodně, někdo zas že vůbec…

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zuzanka320
6.10.24 21:38

Ahoj, za celou dobu ani jednou :lol:
Ale asi záleží… kontrolu muže poslat zaměstnavatel a nebo po nějaké době i úřad… pak samozřejmě na udání (třeba když by si byla na párty a někomu se to nelíbilo,…)

Jinak co vím z okolí, tak chodila kontrola max ve 20hod… ale na udání přišla i v 1 ráno :lol: takže asi záleží…

Lepší nic neriskovat :palec:

Přeci jen jsi na PN a ne na dovolené.

Přeji ať je těhotenství v pořádku a vše dobře dopadne 🍀

• Citovat
  • Upravit
10860
6.10.24 21:42

Oni to berou tak, ze kdyz jdou na jednoho, treba na udani, tak zkontroluji i ty v okoli, aby to meli pri ceste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
6.10.24 21:57

@zuzanka320 to snad ne, oni dodržují noční klid od 22hod. do 6ráno, v 1ràno to jim nemusíš otevřít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.24 22:08

Samozřejmě chodí. Já kontrolu v těhotenství měla. Marodil i soused a tak to vzali jedním vozem.
To si nenech namluvit, že kontrola nepřijde, protože jsi těhotná.

• Citovat
  • Upravit
3729
6.10.24 22:25

No ono tak a i nejde o kontrolu, ale o to že te někdo někde uvidí a už se to rozjede. Pošlou ji na tebe hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
6.10.24 23:34

Pokud můžeš být jinde, tak asi nemáš důvod být v PN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10920
7.10.24 08:07

V prvním těhotenství jsem měla kontrolu jednou, ráno. Vycházky jsem měla odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8467
7.10.24 08:08

Strejda je teď na PN a už mu kontrola přišla 2×, někdy k večeru. Oni nemusí přijít jen kvůli tobě, stačil když mají v okolí někoho na kontrolu a hned navštíví i další lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.10.24 09:04

Důvod být v PN mám. Děkuju moc za všem za odpovědi 😊 ja jsem na tohle srab a samozřejmě dodržuju. Ale už přes půl roku mám koupené lístky na jednu podcastovou show, která je od 20h, tak vůbec nevim zda lístky prodat nebo jít…je mi to líto, kdyz jsem si lístky kupovala, tak jsem se moc těšila…tak z tohodle mam dilema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21823
7.10.24 09:20

@Cop123 až bude dítě na světě, tak ti tolikrát změní tvé plány, že si na nějakou zrušenou show ani nevzpomeneš.

Bude stačit, když někde ve tvém okolí pošle zaměstnavatel kontrolu na udání a bude chtít, ať kontrola přijde v pozdějších hodinách a oni vezmou přitom kontrolu všech okolo, když už tam budou, aby si mohli vykázat více přesčasových hodin. Navíc kontrola většinou nezná tvoji diagnózu, takže nějaké, že na těhotné nechodí, není pravda. Berou to, jak to je v okolí dané adresy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
7.10.24 09:31

Ja bych na tu show normálně šla, fakt by to byla velká náhoda, kdyby tě vyhmatli 🙂 jdi a užij si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
7.10.24 10:43

U mě byla kontrola, když jsem byla těhotná na neschopence, někdy navečer, přesný čas si už nepamatuju, ale manžel už byl doma z práce (a já měla vycházky odpoledne do 16 h), takže to muselo být někdy po 18 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.24 11:12

@Cop123 známá chodí po kontrolách. Pokud je ten co kontroluje normální, vyškrtává si těhotné a onkologické pacienty a k nim automaticky nechodí. Je blbost aby nevěděli, s čím marodis. Ale i kdybys narazila na nějakého blbce, který by chtěl dělat zle a došel na tebe, myslím že pokud mas normálního gynekologa, vyřeší to tak, že jsi se šla třeba projít, nebo tak něco. Já byla na neschopence úplně od začátku, ne kvuli zdravotnímu stavu, ale kvuli praci, urcite těhotenství neni nemoc, ale myslim ze uz davno neplati ze nase babicky chodily jeste v 9.mesicim do kravina a rodily na poli 😄a ať se to někomu líbí nebo ne, ani jsem pak netusila, od kolika do kolika ty vycházky vlastně mám, takže jsem si chodila jak jsem chtěla. 😀Užívala bych si poslední chvíle sama se sebou a jestli si chceš někam vyrazit, tak vyraž🙂 jako asi bych to úplně nevytrubovala do světa, ale tak to by tě snad ani nenapadlo 🙂

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky