Chodí kontroly v PN večer?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8664
7.10.24 12:08
@Anonymní píše: Více

Onko pacienti mají myslím neomezené vycházky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
7.10.24 12:31
@Anonymní píše: Více

Píšeš nesmysly. Pokud se jedná o větší správu sociálního zabezpečení, tak kontrolor nemá přístup do diagnoz. Zna jen adresy a má povinnost zkontrolovat určitý počet lidí. Takže logicky vezme ty, co jsou blízko sebe a jen jim jedno, s čím marodi.
A opravdu gynekolog nenapíše, že se v osm večer musela jít projít a bere se to jako omluvenka. Omluva je pouze lékařské vyšetření s přesně doloženym časem. Lékař tím kryje sám sebe, protože i na něj chodí kontroly a on se zodpovídá úřadům. Těžko by dokazoval, že jej byla v osm večer navštívit, kdy on nemá ordinační hodiny a ani nevykazal žádný výkon pojišťovně.
Na procházení se má právě nemocná ty vycházky. Pokud není důvod k pracovní neschopnosti, tak je pitomá, že šla marodit a okrádá tak sebe i to dítě o peníze a volný čas, protože může být na překážkách za plnou mzdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
7.10.24 12:52
@nick mandarinka píše: Více

Na udání přijdou kdykoliv :lol:

• Citovat
  • Upravit
8664
7.10.24 13:00
@mado píše: Více

Já v tom nevidím problem - gynekolog doloží zprávu, že pacientka se necítila dobře a tak se šla ve 20h projít. A během té procházky prostě jen zakopla o dveře budovy, kde se zrovna v té době konala show. A vzhledem k tomu, že byla během té procházky unavená a potřebovala si odpočinout tak si tam sedla, no a zhruba po 2 hodinách sezení se ji udělalo líp a tak se mohla zase vrátit zpět domů. Pacientka se po návratu z procházky cítila už dobře a všichni byli spokojení :kytka: kde konkrétně vidíš problem? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.10.24 13:03

@mado jak již jsem psala, důvod k pracovní neschopnosti je. Není důvod psát zda jsem pitomá nebo ne. O tomhle ta diskuze opravdu není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.10.24 13:05

@izabe 👏🏼 👏🏼 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10913
7.10.24 13:05
@Cop123 píše: Více

No a nemas strach, ze tedy potratis, kdyz se budes moc namahat? Kdyz duvod je, asi to bude nejak ohrozovat to tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.10.24 13:06

@zuzanka320 Děkuji☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.10.24 13:13

@Tarena já se namáhat nechci. Nechci dělat nic, co by ohrožovalo dítě, opravdu ne. Vycházky chci taky dodržovat, šlo mi o tu jednu událost a chtěla jsem vědět jaké jsou zkušenosti ostatních. Já pracovní neschopnost chápu, ale přeci jenom, těhotenství není nemoc a přijde mi škoda, že je to takhle omezené, když žena zažívá poslední čas sama se sebou. Co jsem tak četla, tak v minulosti to takhle nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10913
7.10.24 13:16

Ano, neni nemoc pro ty zdrave, ale ty zdrava nejsi, jsi na rizikovem tehotenstvi a to je rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
7.10.24 13:19

Chápu tě, ale sama uvádíš, že důvod k PN během těhotenství je. Předpokladam, že ten důvod skrz tvůj zdravotní stav ne? Jinak bys mohla do práce normálně chodit….rozhodnutí je stejně na tobě jestli půjdeš anebo ne. Jasně, kontrola ti přijít může a nemusí, špatně se ti udělat může a nemusí….. Každopádně pravidla na PN jsou prostě daná a pokud s tím (všeobecně) má někdo problém skrz třeba ty vycházky tak ať na PN není a může si chodit kam chce a kdy chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
7.10.24 13:38
@izabe píše: Více

Problém je v tom, že tohle není akceptovatelné a navíc ten doktor ze sebe udělá vola. Důvod je pouze návštěva lékaře doložena lékařskou zprávou. Jsou jasně daná pravidla. Na nějaké pohádky není prostor.
Takže může se jít projít, ale bude ji to stát krácení nemocenské, pokud ji nezastihnou vícekrát, tak o nemocenskou přijde úplně.

Na neomezené vycházky mají nárok diagnozy, které opravdu nechceš mít a navíc je musí schvalovat opakovaně správa sociálního zabezpečení, lékař dá pouze návrh a dal to neovlivní a je s tím papírování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10913
7.10.24 13:40
@mado píše: Více

Vzdyt si Izabe delala legraci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
7.10.24 13:41
@Tarena píše: Více
:lol: :lol: Ufff aspoň někdo to pochopil
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
7.10.24 13:44
@Tarena píše: Více

Já blb to čtu na půl oka a pak to tak dopadá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí