Chodí nám sem cizí pošta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
18.3.13 13:30

@Menzy No, snad už ten krásnej text co jsem vyvěsila na schránku pomůže :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.13 13:30

@Menzy to, že jim napíše, že tam nebydlí, není žádné sdělování údajů ani porušení práv. Oni jen budou vědět, že tam nebydlí a budou pátrat po adrese nové.
@kjhui A dopis neotevře, odesílatele pozná podle loga :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
18.3.13 13:31

@kjhui Jj, třeba. ASkorát tady šlo o sedačku a skříně do ložnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
18.3.13 13:32
@Menzy píše:
@Bublana ale ona nemá žádná práva jednat za ně, ještě by ji nařkly, že poskytuje cizí osobní údaje!!!@Seizdra určitě ještě nějaký ten pátek vydrž!!!
Jinak Zástavní právo smluvní je většinou půjčka, kde ručí danou nemovitostí. :-)

Jj, to tam máme taky, teď jsem koukala ;)

Způsob ochrany nemovitosti

Nejsou evidovány žádné způsoby ochrany.

Seznam BPEJ

Parcela nemá evidované BPEJ.

Omezení vlastnického práva

Typ

Zástavní právo smluvní

Jiné zápisy

Nejsou evidovány žádné jiné zápisy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
18.3.13 13:34

@Seizdra
Tak pokud to je v kupní smlouvě jako součást koupě a zaplatili jste za to, tak je to doklad že to je vaše. A i kdyby to nebylo napsané nějak úplně jasně na první pohled, nebudeš exekutorovi mezi dveřma dávat originál smlouvy aby si proštudoval všech deset stránek, ne? Jen zamávat před nosem :-) Originál nedávat z ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
18.3.13 13:36

@Bublana

Jo? Zkoušelas třeba na Eonu nebo Jihomoravské plynárenské volat skrz „dluh pana Nováka“.. Firma co má tisíce zákazníků se s nikým bez jednacího čísla nebo nějakého jejich kódu co bývá na složenkách nebaví :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
18.3.13 13:36

@kjhui Jj, mohu potvrdit :( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
18.3.13 13:40

@kjhui prostě nejde než souhlasit. Ono se pořád o exekutorech mluví, jací jsou hajzlové, ale ono to je taky o nevědomostí a hlavně, že se z nich lidi pose..rou. Já s několika jednala (pracovně i soukromě) a vždycky jsme se domluvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.13 13:44

@kjhui no, nezkoušela, no ;), jen jsem radila, co mě první napadlo, co bych udělala já. A jak jsem psala, mě otravovaly telefonáty z Home kreditu, tak jsem tam napsala, a v podstatě jsem znala jen to své telefonní číslo, které tam někdo uvedl a byl klid. Takže bych to prostě zkusila takhle.
Když jim tam přijde dopis, určitě se tím budou zabývat víc, než když jim to řekne po telefonu. Podle adresy je ten zákazník určitě dohledatelnej. :nevim:

edit: a vůbec se nehádám, ani neřeším exekutora, jen bych prostě chtěla mít svůj klid a pokoj od cizí korespondence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
18.3.13 13:47

No je to tak, já pomáhala sousedce, co byla už zralá na psychiatra z takovéhle situace, hledat na internetu a volat a pátrat.. a na jednu stranu se spousta institucí chce domluvit a je ráda, když se k nim dostane informace že posílají upomínky na špatnou adresu, nebo dokonce když se dozví tu správnou.. na druhou stranu volat jen tak od stolu na infolinky nebo úřady a zkoušet se domluvit a dopátrat, to si člověk vyslechne šílené věci.. od hooodně studeného tónu mluvy až po nadávání do neplatičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.3.13 13:47
@Seizdra píše:
@kjhui A v případě, že nějaký věci z baráku nám tu zbyli po nich, jako součást kupní ceny (vč. předávacího protokolu atd, ale my je neplatili v obchodě, ale jakoby jim)?? No, začarovanej kruh, to máš pravdu :zed:

máš na to kupní smlouvu takže čau a šáteček. kuchyň ti fakt nikdo sebrat nemůže, protože vám zůstala po předchozím majiteli. navíc se jedná o vybavení v nemovitosti obvyklé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
18.3.13 13:50

@Bublana tak kdyby mě někdo otravoval po telefonu, tak zavolám operátora a nechám bloknout dané číslo, ono se to často stává i tím, že operátoři dávají do oběhu stará telefonní čísla, která nejsou nějakou dobu aktivní. Tohle řešil přítel v práci, prodal sim kartu a na tu chodily neustále smsky od finanční společnosti. Pán tu simku chtěl reklamovat, že je vadná a bla bla bla, stačilo zavolat na operátora, zablokovat číslo a právě nám vysvětlovali, jak to s čísly chodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.3.13 13:50

@Seizdra no nenapadá mě jak by exekutor mohl zjistit, že tam mají sedačku a skříně… tady se opravdu jedná o to, že dlužníci si pak schovají majetek ke známým a rodině, aby to exekutor nemohl zabavit. u tebe jde jen o to dokázat, že si novým majitelem nemovitosti a tečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.3.13 13:54

Já to tady nebudu pročítat, je to dlouhý. Pošťačka za to až tak nemůže, ono ani moc nezáleží na jméně na obálce, ale na adrese a ona to tam prostě doručuje. Na tvém místě, i když to vlastně tvoje starost není samozřejmě, tak zvednu telefon, obvolám ty firmy, od kterých chodí pošta a vysvětlím jim situaci a nejlépe jim to předám písemně, abys chránila aspoň sebe a dům. Pokud by ti vznikly nějaké potíže, tak to nejspíš řešit žalobou na bývalé vlastníky.

• Citovat
  • Upravit
18.3.13 13:54

@Menzy no, tak já mám číslo asi 15 let, a volali mi asi rok zpátky, takže to asi nebude ono a to blokování neznám, ale kdoví, co by jim to hlásilo, proč se mi nemůžou dovolat, už by jim to asi bylo podezřelý, tak jsem tam prostě napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný