Chodící a mluvící Pinkie Pie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
4.11.14 22:25

Chodící a mluvící Pinkie Pie

Maminky máte prosim některá tohoto poníka? malá 2.5 roku miluje my little pony a tak ježíšek nějakého přinese :-) a asi nejvic se mi zamlouva tahle pinkie pie, libi se mi hlavně že neni plyšova a mluvi chodi, taky cenově nevychazi špatne. Proto jsem se chtela zeptat jaka je ve skutečnosti a jestli by jste doporucili ;-) klidně i jiného :-) moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7986
4.11.14 22:34

Dcera jí dostala minulé vánoce..to jí byli 4 roky..ale moc si s tím nehrála, vlastně možná jen chvilku o těch vánocích..ted se jí někde válí v pokojíku :) ale ono to asi bude i tím, že má spoustu jiných hraček…vlastně až moc, což je špatné jak ě, tak zpetn zjištuji :think: letos každá dostane tak max.5 dárku a konec :D
ale ten vek 2,5 bude asi lepsí..to je tak akorát pro ní :) mě se to právě moc líbilo, jak má ten dudlík a mluví…no dcera měla asi jiný názor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
4.11.14 22:41

To je pravda, pak nevi s čím si mají dřív hrát 8o. minulé vanoce jsem to taky zjistila, rozbalili jsme prvnich 5 dárků a pak už ji to ani nebavilo :nevim: ale toho poníka ji chceme koupit a tenhle se mi líbil že to není klasický plyšák..tak teď nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7986
4.11.14 22:47

V tomhle věku bych do něho šla…jen já přestřelila v těch 4 letech :D dcerka předtím měla toho nemocného koníka, nebo co to je :think: a s tím si teda vyhrála a bylo jí teda méně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
4.11.14 22:59

Na toho nemocného jsem taky koukala ale to jsem se bála aby tam zachvilku taky neležel..i když ta pinkie může taky je to těžký 8o navíc malá by volila jinak než já, ale libí se jí spíš ty klasický MLP s česací hřívou. kterého z těch dvou by jste spiš doporučila? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7986
4.11.14 23:04

Oba? :mrgreen: ne je to těžké rozhodovani..toho nemocneho mela kdyz byla menší…takze ho vic vyuzila…vlastne toho pinkie pie jsem ani nevidela jak chodi..jestli to vubec nejak dobre jde :think:
Bych musela najit a zkouknout..takze za mě mozna ten nemocny…ale pinkie ma zase toho dudlicka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
4.11.14 23:07

Dudlíčka? aha já to přehlédla :D myslela jsem tuto http://interaktivni-hracky.heureka.cz/…-pinkie-pie/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7986
4.11.14 23:14

Aha, tak ja myslela tohodle :-D
http://www.zbozi.cz/#!/vyrobek/my-little-ponny-mluvici-a-chodici-miminko/

Příspěvek upraven 04.11.14 v 23:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
4.11.14 23:16

Tak to jsme myslela každá jiné :D ale to nevadí a moc děkuji za rady :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7986
4.11.14 23:18

Ale ten tvuj vypadá taky dobře, muze ji to taky bavit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
4.11.14 23:26

Jo jo :) a těch věcí je ted tolik, že je pak těžký vybrat 8o a navíc děti zas můžou mít jiný oči ;) zkoušela jsem malé ukazovat na internetu ale jí se líbí všechno, jen pak vědět s kterým by si nejvíc hrála ve skutečnosti :think: bude to risk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7986
4.11.14 23:30

No ale zase pro tak male deti je jeste radost nakupovat, to člověk jeste vi co!:-D ale pro tu moji 10 letou je to boj a uz nevim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
4.11.14 23:33

Tak ta už si řekne zase sama co by chtěla ne? myslím si, že už to musí být jednodušší :D ale možná budu za pár let mluvit jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7986
4.11.14 23:36

To si řekne, no spíš neřekne :-) taky má vsechno, takze neví :mrgreen:
Ale, to jsou pro nas všechny takové příjemné starosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
4.11.14 23:40

To je pravda :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie