Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky máte prosim některá tohoto poníka? malá 2.5 roku miluje my little pony a tak ježíšek nějakého přinese
a asi nejvic se mi zamlouva tahle pinkie pie, libi se mi hlavně že neni plyšova a mluvi chodi, taky cenově nevychazi špatne. Proto jsem se chtela zeptat jaka je ve skutečnosti a jestli by jste doporucili
klidně i jiného
moc děkuji
Dcera jí dostala minulé vánoce..to jí byli 4 roky..ale moc si s tím nehrála, vlastně možná jen chvilku o těch vánocích..ted se jí někde válí v pokojíku
ale ono to asi bude i tím, že má spoustu jiných hraček…vlastně až moc, což je špatné jak ě, tak zpetn zjištuji
letos každá dostane tak max.5 dárku a konec ![]()
ale ten vek 2,5 bude asi lepsí..to je tak akorát pro ní
mě se to právě moc líbilo, jak má ten dudlík a mluví…no dcera měla asi jiný názor ![]()
To je pravda, pak nevi s čím si mají dřív hrát
. minulé vanoce jsem to taky zjistila, rozbalili jsme prvnich 5 dárků a pak už ji to ani nebavilo
ale toho poníka ji chceme koupit a tenhle se mi líbil že to není klasický plyšák..tak teď nevím ![]()
V tomhle věku bych do něho šla…jen já přestřelila v těch 4 letech
dcerka předtím měla toho nemocného koníka, nebo co to je
a s tím si teda vyhrála a bylo jí teda méně…
Na toho nemocného jsem taky koukala ale to jsem se bála aby tam zachvilku taky neležel..i když ta pinkie může taky je to těžký
navíc malá by volila jinak než já, ale libí se jí spíš ty klasický MLP s česací hřívou. kterého z těch dvou by jste spiš doporučila? ![]()
Oba?
ne je to těžké rozhodovani..toho nemocneho mela kdyz byla menší…takze ho vic vyuzila…vlastne toho pinkie pie jsem ani nevidela jak chodi..jestli to vubec nejak dobre jde ![]()
Bych musela najit a zkouknout..takze za mě mozna ten nemocny…ale pinkie ma zase toho dudlicka ![]()
Dudlíčka? aha já to přehlédla
myslela jsem tuto http://interaktivni-hracky.heureka.cz/…-pinkie-pie/
Aha, tak ja myslela tohodle ![]()
http://www.zbozi.cz/#!/vyrobek/my-little-ponny-mluvici-a-chodici-miminko/
Příspěvek upraven 04.11.14 v 23:16
Tak to jsme myslela každá jiné
ale to nevadí a moc děkuji za rady ![]()
Jo jo
a těch věcí je ted tolik, že je pak těžký vybrat
a navíc děti zas můžou mít jiný oči
zkoušela jsem malé ukazovat na internetu ale jí se líbí všechno, jen pak vědět s kterým by si nejvíc hrála ve skutečnosti
bude to risk ![]()
No ale zase pro tak male deti je jeste radost nakupovat, to člověk jeste vi co!:-D ale pro tu moji 10 letou je to boj a uz nevim ![]()
Tak ta už si řekne zase sama co by chtěla ne? myslím si, že už to musí být jednodušší
ale možná budu za pár let mluvit jinak ![]()
To si řekne, no spíš neřekne
taky má vsechno, takze neví ![]()
Ale, to jsou pro nas všechny takové příjemné starosti ![]()