Chodit s batoletem ven - karanténa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
392
16.3.20 17:39

@lachtanice86 Tak ono záleží, kam člověk chodí a kolik potkává lidí. Jestli jde na nějaké místo, o kterém ví, že je tam hodně lidí, v tomto případě třeba park, kde je hodně matek a ještě víc dětí, tak je krajně nezodpovědné tam chodit také, protože je vysoká pravděpodobnost nákazy a toho viru se tu bohužel pak nikdy nezbavíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
16.3.20 17:48

@lichylichozrout to je jasný, já vím že tam kam jdu potkám cestou max 2-3lidi ale je dost místa se vyhnout. Nebo pak mám i auto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76870
16.3.20 17:52
@VeruneckaSOS píše:
@Santa Juana Tak pokud kolem vás v blízkosti neprojde nakazeny, tak se určitě nenakazite. :) pokud jo, tak s vysokou pravděpodobností ano.

když jdeš do obchodu, také se tímto způsobem můžeš nakazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
16.3.20 18:15

Dnes jsme zůstali doma, snažím se nařízení respektovat. Bydlíme vedle parku a pod lesem, tak až to bude doma s 15m vzteklounem neúnosné, tak se možná na půl hodinky půjdeme vyvětrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
16.3.20 21:52

Vseobecne nevadí vyjit ven klidně na procházku, ale nemá se venku shromažďovat…tak jsem to pochopila já…bohužel, ne každý to dodržuje…několik maminek spolecne venku i s dětmi, tudíž skupinka třeba 8 lidi a prý narizeni dodržují, protože jich není víc jak 30… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
18.3.20 13:26

Povinne roušky

Ahojte, od zítřka budou roušky povinné, jak to budete řešit s dětmi? Můj 2,5 letý syn si ji bohužel nenechá na obliečeji a ven s ním chodit musím. Bydlíme na vesnici, kde teď nepotkáte skoro nikoho, ale i tak je to nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28905
18.3.20 13:30

@brnacka26 no to netuším. Batole už vidím, jak ji má na obličeji a syn s PAS… to stejné. Doma se za chvilku pozabíjí bez vycházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
19.3.20 08:04

No včera jsme museli do lékárny, takže dostal na hlavu čepici a přes obličej jsem mu dala otočenou kuklu a zvládl to. To samé, když jsme odpoledne šli s bordelem, tak jsem aspoň obešli barák. 3. Den jsme doma a je to už na palici. Takže bordel dávám do sáčku a aspoň na 10 minut takhle vyjdeme. Ještě že máme balkon. I když tam moc dlouho nevydrží. :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
19.3.20 08:49

Tak syn nevydrží mít přes obličej ani kuklu, hned ji stahuje.my ale prostě budeme i nadále chodit ven. Já s rouškou, on bez. U nás na vesnici fakt skoro nikoho nepotkame a mezi lidi ho teď nebereme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
19.3.20 09:49

@brnacka26 to se máte. Co já bych dala za vesnicí a nebo za zahradu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
19.3.20 10:21
@kolka01 píše:
@brnacka26 to se máte. Co já bych dala za vesnicí a nebo za zahradu :nevim:

Jsem za ní vděčná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
19.3.20 11:41

@brnacka26 :potlesk: jako my jsme zvyklí chodit ven za každého počasí a každý den, vyjma dne očkování a tohle je pro nás pro oba opravdu ocistec. Není vůbec vyřáděnej, tím pádem blbě usina, v noci se budi. Doma se obádva nudime a Málek už začíná být nevrlý a já taktéž.
Takže kdyby měl někdo nápad na zábavu pro 16 měsíčního, tak sem s ní :potlesk: :palec: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
19.3.20 19:11

@kolka01 prostě chodit ven. To jinak s dětma nejde a imunitě to taky moc prospívá a to nemluvím o naší psychice. Trvat to může několik měsíců:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí