Neschopenka těhotenství kvůli koronaviru

Anonymní
16.3.20 11:27

Neschopenka těhotenství kvůli koronaviru

Ahoj, nevím si teď rady, chtěla bych zůstat doma preventivně kvůli koronaviru (v práci jsem ve styku s lidmi kteří si jezdili lyžovat do zahraničí a nemají nařízenou karanténu)… Ze začátku těhotenství jsem měla rizikové, to jsem ale neschopenku nechtěla protože nemám rizikovou práci, teď už by mělo být asi všechno v pořádku. Jenže můj gynekolog je teď nemocný, poradnu kam jsem byla objednána zrušili kvůli koroně, k obvodnímu teď chodit nechci :nevim: Tak nevím na koho se obrátit aby mi napsal neschopenku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
16.3.20 11:28

Leda ten obvodak kdyz mas gyndu zrusenou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.20 11:40
@Kriss Tina píše:
Leda ten obvodak kdyz mas gyndu zrusenou :nevim:

A myslíš že by to šlo domluvit jen telefonicky? Neschopenku jsem ještě nikdy neřešila, ale jestli fungují ty elektronické tak by to snad šlo. Nechci tam vůbec lézt, ale obvoďák ani neví že jsem těhotná, to bych mu asi měla nějak doložit co… :think:

• Citovat
  • Upravit
125
16.3.20 11:40

Obvoďákovi můžeš zavolat a může vystavit elektronickou neschopenku. A nemusíš nikam chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
16.3.20 11:47
@Anonymní píše:
A myslíš že by to šlo domluvit jen telefonicky? Neschopenku jsem ještě nikdy neřešila, ale jestli fungují ty elektronické tak by to snad šlo. Nechci tam vůbec lézt, ale obvoďák ani neví že jsem těhotná, to bych mu asi měla nějak doložit co… :think:

Určitě, zavolej tam, budou radsi nez kdyz se tam budes cpát osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.20 12:12

Určitě zavolej obvodakovi, je super ze teď muže vystavovat neschopenky elektronicky ☺️️ A rozhodne nikam nechod…

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
16.3.20 13:48

Zavolej praktikovi, požádej o neschopenku, ta se dá poté pod gyndu převést. Ale určitě bych volala, měli by vyhovět. Držím pěsti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.20 15:24

Díky všem. Ještě se zeptám, možná hloupě :D musím si vymyslet nějaký důvod proč by mě měl obvoďák nechat doma? Nebo mám říct na rovinu že to chci preventivně kvůli korona? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA