Chodit s batoletem ven - karanténa?

204
16.3.20 13:29

Chodit s batoletem ven?

Hezky den. Chci se zeptat. Budete s detmi v teto dobe chodit alespon ven do prirody? Zatim to zakazane neni. S manzelem se doma hadame, ten mi rika, ze ani tak chodit ven nemam. Kazdopadne si nedovedu predstavit byt zavrena doma. Dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
759
16.3.20 13:34

Denne asi ne, ale az to bude na zesileni tak vyjedem autem z mesta nekde do lesa. Po sidlisti se prochazet nebudem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
16.3.20 13:34

Určitě chodit budu. Manžel ma home office a je to pro všechny teď doma náročné. Jako matka vím co to je být s dětmi zavřená doma, když jsou např nemocné. Je to vždy náročné na mou psychiku. Teď mám doma prvňáka a 1,5 starou dcerku, jsou zdraví a dnes jsme hodinu byli venku dopo a odpo půjdeme taky. Doma budeme jen za nepříznivého počasí. Do obchodu je samozřejmě brát nebudu a pojede manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
16.3.20 13:35

Ano, mame teda mimco a tříletaka, mimcu je to fuk, ale ten triletak by me v byte za chvilku sezral. Ale my mame za barakem louky a vzadu les, tak to budeme směřovat tam. Nebo autem a na nase oblibena mista v prirode, jsme mensi mesto. Dnes jsem musela ještě narychlo do lekarny, mladych lidi jsem moc v ulicich nevidela, ale tech duchodcu 🤔

Příspěvek upraven 16.03.20 v 13:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
16.3.20 13:35

Asi stopadesata diskuze na emimi za poslední dny, dnes je to minimálně třetí. Pohledej si a pocti si. Stačí rolovat dolů. Skoro mám pocit, že se tu zakládají furt dokola k vyvolání hádek.

@admin nešlo by tyto diskuze ohledně fungování rodin s malými dětmi v tomto čase dát do samostatné kategotie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.3.20 13:36

Tyjo chci korunu za každý téma jestli budem chodit s dětma ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
16.3.20 13:44

@anniething tak jsem asi blbec a blbe jsem hledala. Vůbec jsme si nevsimla. V tom pripade se vsem omlouvam a diskuzi mazu :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
16.3.20 13:46

Dceři je 6 let, já ve 25 tt, na chvilku s rouškama půjdeme ven. Muž je v práci, zatím… Bydlíme v paneláku, kousek pěšky mezi barákama a můžeme se s malou projít po poli. Jinak obchody nutné samozřejmě obstará muž :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14376
16.3.20 13:50

Já se budu ptát možná blbě, ale nezavedla ČR zákaz vycházení s tím, že se smí jen do zaměstnání, k lékařům, na nákupy a popřípadě k rodinným příslušníkům? Nežiju v ČR, pochopila jsme to špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
16.3.20 13:55

@Aduš8 zákaz vycházení ale jsou výjimky. Mezi nákupem jidla a léků je tam i krátká procházka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
16.3.20 14:33

Dopoledne jsme výjimečně nebyli, hledala jsem to vládní nařízení, pak jsme šli na balkon :lol: ale odpoledne jdeme, s batoletem nejde být celé dny na 20 m2, zvlášť když je zdrave. Akorát ji dám do kočáru a kousek popojdeme, abychom byli v „přírodě či v parku“. Po sídlišti chodit nebudu, ať zbytečně neprovokuju. Nevěřím, že bychom se při procházení nakazili ani že bychom případně někoho na volném vzduchu bez osobního kontaktu nakazili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20846
16.3.20 15:11

@Jana206

Právě na tom pracujeme. Všechny diskuze týkající se „koronaviru“ brzy naleznete v samostatné kategorii.

Krásný den a opatrujte se

Natálie :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sybilla2020
16.3.20 16:10

@lachtanice86 Procházka může být i dlouhá jen jde o to nekumulovat se s ostatními a prostě se jim vyhýbat. Jestli bydlíš někde ve městě a chceš do parku, kde s největší pravděpodobností potkáš hafo jiných matek s dětmi, nechodit tam. V tomhle mají výhodu lidi z vesnice nebo ti, kdo mají auta, a můžou vyjet ven města. Tam bych ven šla. Ve městě teda ne.

• Citovat
  • Upravit
Sybilla2020
16.3.20 16:12

@Santa Juana Tak pokud kolem vás v blízkosti neprojde nakazeny, tak se určitě nenakazite. :) pokud jo, tak s vysokou pravděpodobností ano.

• Citovat
  • Upravit
19983
16.3.20 17:22

@VeruneckaSOS jsem ve městě a ven chodím, mezi 4 stenama zavřená nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat