Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Hezky den. Chci se zeptat. Budete s detmi v teto dobe chodit alespon ven do prirody? Zatim to zakazane neni. S manzelem se doma hadame, ten mi rika, ze ani tak chodit ven nemam. Kazdopadne si nedovedu predstavit byt zavrena doma. Dekuji za odpovedi
Denne asi ne, ale az to bude na zesileni tak vyjedem autem z mesta nekde do lesa. Po sidlisti se prochazet nebudem.
Určitě chodit budu. Manžel ma home office a je to pro všechny teď doma náročné. Jako matka vím co to je být s dětmi zavřená doma, když jsou např nemocné. Je to vždy náročné na mou psychiku. Teď mám doma prvňáka a 1,5 starou dcerku, jsou zdraví a dnes jsme hodinu byli venku dopo a odpo půjdeme taky. Doma budeme jen za nepříznivého počasí. Do obchodu je samozřejmě brát nebudu a pojede manžel.
Ano, mame teda mimco a tříletaka, mimcu je to fuk, ale ten triletak by me v byte za chvilku sezral. Ale my mame za barakem louky a vzadu les, tak to budeme směřovat tam. Nebo autem a na nase oblibena mista v prirode, jsme mensi mesto. Dnes jsem musela ještě narychlo do lekarny, mladych lidi jsem moc v ulicich nevidela, ale tech duchodcu 🤔
Příspěvek upraven 16.03.20 v 13:37
Asi stopadesata diskuze na emimi za poslední dny, dnes je to minimálně třetí. Pohledej si a pocti si. Stačí rolovat dolů. Skoro mám pocit, že se tu zakládají furt dokola k vyvolání hádek.
@admin nešlo by tyto diskuze ohledně fungování rodin s malými dětmi v tomto čase dát do samostatné kategotie?
Tyjo chci korunu za každý téma jestli budem chodit s dětma ven ![]()
@anniething tak jsem asi blbec a blbe jsem hledala. Vůbec jsme si nevsimla. V tom pripade se vsem omlouvam a diskuzi mazu
![]()
Dceři je 6 let, já ve 25 tt, na chvilku s rouškama půjdeme ven. Muž je v práci, zatím… Bydlíme v paneláku, kousek pěšky mezi barákama a můžeme se s malou projít po poli. Jinak obchody nutné samozřejmě obstará muž ![]()
Já se budu ptát možná blbě, ale nezavedla ČR zákaz vycházení s tím, že se smí jen do zaměstnání, k lékařům, na nákupy a popřípadě k rodinným příslušníkům? Nežiju v ČR, pochopila jsme to špatně?
@Aduš8 zákaz vycházení ale jsou výjimky. Mezi nákupem jidla a léků je tam i krátká procházka
Dopoledne jsme výjimečně nebyli, hledala jsem to vládní nařízení, pak jsme šli na balkon
ale odpoledne jdeme, s batoletem nejde být celé dny na 20 m2, zvlášť když je zdrave. Akorát ji dám do kočáru a kousek popojdeme, abychom byli v „přírodě či v parku“. Po sídlišti chodit nebudu, ať zbytečně neprovokuju. Nevěřím, že bychom se při procházení nakazili ani že bychom případně někoho na volném vzduchu bez osobního kontaktu nakazili.
Právě na tom pracujeme. Všechny diskuze týkající se „koronaviru“ brzy naleznete v samostatné kategorii.
Krásný den a opatrujte se
Natálie ![]()
@lachtanice86 Procházka může být i dlouhá jen jde o to nekumulovat se s ostatními a prostě se jim vyhýbat. Jestli bydlíš někde ve městě a chceš do parku, kde s největší pravděpodobností potkáš hafo jiných matek s dětmi, nechodit tam. V tomhle mají výhodu lidi z vesnice nebo ti, kdo mají auta, a můžou vyjet ven města. Tam bych ven šla. Ve městě teda ne.
@Santa Juana Tak pokud kolem vás v blízkosti neprojde nakazeny, tak se určitě nenakazite.
pokud jo, tak s vysokou pravděpodobností ano.
@VeruneckaSOS jsem ve městě a ven chodím, mezi 4 stenama zavřená nebudu