Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
Chci se zeptat jestli ještě občas zajdete na diskoteku? Jaká muzika se vám libí? A kam na disco zajdete??
Já na diskotéce byla naposledy před dvěma lety, mně osobně diskotéky nahánějí strach, je to takový dům hrůzy, samé krásné blondýny a samí opečovávaní muži, víc než o hudbu jde o úlovek, koho klofnu na páteční noc… Připadám si tam vždycky ta nejošklivější a nejnemodernější ze všech ![]()
Mám ráda rock, chodím do rockových hospod, na rockové koncerty. Tam moc holek nechodí, tak jsem ve společnosti „ta krásnější“ ![]()
Na diskotece jsem byla naposledy tak pred sesti lety a to me to tam uz nebavilo.. Takze nechodim. Chodim radeji nekam na sklenicku, nebo na ruzne zabavy s zivou hudbou. ![]()
Já si teda děsně ráda někde trsnu..a je mi volný kde, spíš jde o to s kým ![]()
chodím na bigbítový koncerty k nám do hospody ve vsi, na diskofilárny do města a neodmítnu ani rychtu na festíku..
ofšem, ta frekvence není příliš častá
chuť by byla co týden, ale vychází to tak jednou za čtvrt roku ![]()
Nemám ráda tuc tuc tuc. Takže buď v létě zajdu na fesťák nebo rockový koncert anebo na nějakou Oldies party, diskotéky mě nelákaly ani jako puberťačku, přijde mi tam všechno strašně ploché, muzikou počínaje, hosty konče ![]()
No mě rock nic neříká
, já spíš jsem na techno
. Pařit chodím občas(dříve jsem chodila každý víkend) a to jen abych se vyblbla a vyřádila. Občas zajdu do Retra a nebo do Dcdiamondu. Já jsem blázen do hudby( asi taky tím že znám doct dju)
@karamelalisia jasně, že chodíme
Oba s přítelem, sice tak 2× do roka, ale vždycky se moc těšíme
Nejčastěji do Retra v Praze a pokaždý žasnu jak mladí jsou tam lidi okolo a připadám si starší a starší
Jinak tam hrajou osmdesátky devadesátky v tom menším Retru, takže to je pro nás nejlepší. I když taky třeba na hodinku zajdem do velkýho vedle a tam jsou nový pecky a hodně remixy a když už je člověk rozjetej, tak nám to nevadí ![]()
JJ Retro je best a já to tam mám moc ráda
Chistám se tam s přítelem 12. dubna a s kamarádkou oslavit její narozeniny. Se teším jak se vyřádím
Naposled někdy na podzim, ale už mě to moc nebere… Strašně mi vadí ty davy lidí, každej do tebe strká, bojíš se o věci, o sebe… Vadí mi i to chování ožralejch, uřvaný lidi se potácej kolem
- já se taky vždycky picla, ale pak jsem třeba víc trsala a ne že bych byla uječená a hysterická… No a kolikrát jsme tam s přítelem byli nejstarší (já tou dobou 24, on 26
). Radši mám menší kluby typu Popocafepetl, ale taky už to není to, co bejvávalo…
Ale jo, dem tam zajdem s holkama, cca 1× za čtvrt roku. Dřív mě diskoteky bavily, ted si tam přijdu moc stará (24) ![]()
Ne nechodim. Ale ne, ze bych si netrsla, jen mam strach, kdyz vidim a slysim,
co se dnes deje. Drogy v piti me desi asi nejvic. Takze sla bych, ale strach mi neda
.
Uz ve 24 jsem si tam pripadala jak starena nad hrobem. Takze ne nechodim
Na diskotéky jsme nikdy moc nebyla, vlastně jsem na žádný klasický nikdy nebyla. Když jdu, tak jdu na oldies nebo československou, kde hrají hity, které znám. Naposledy jsem byla ale před 2 rokama a od tý doby jsem se ještě neodvážila
Já si raději trsnu doma při úklidu ![]()
Zašla bych někam na dizu, ale nesnáším ožralý lidi, který se potaceji sem a tam a alkoholické výpary, nehledě na to, že mám ráda spánek, takže se raději vyspim, než trajdat po nocích - dítě mi vstává kolem 5 té ráno…
Do toho jsem těhotná, takže bych měla strach, že mě nějaký opilý blb na parketu srazí a to bych ho pak vynesla na vzduch v zubech
![]()