Chodíte ještě někdo občas na diskotéku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30.3.13 22:26

Chodíte ještě někdo občas na diskotéku

Ahoj holky,
Chci se zeptat jestli ještě občas zajdete na diskoteku? Jaká muzika se vám libí? A kam na disco zajdete??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
30.3.13 22:29

Já na diskotéce byla naposledy před dvěma lety, mně osobně diskotéky nahánějí strach, je to takový dům hrůzy, samé krásné blondýny a samí opečovávaní muži, víc než o hudbu jde o úlovek, koho klofnu na páteční noc… Připadám si tam vždycky ta nejošklivější a nejnemodernější ze všech :-)
Mám ráda rock, chodím do rockových hospod, na rockové koncerty. Tam moc holek nechodí, tak jsem ve společnosti „ta krásnější“ :-)

• Citovat
  • Upravit
16244
30.3.13 22:37

Na diskotece jsem byla naposledy tak pred sesti lety a to me to tam uz nebavilo.. Takze nechodim. Chodim radeji nekam na sklenicku, nebo na ruzne zabavy s zivou hudbou. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
30.3.13 22:37

Já si teda děsně ráda někde trsnu..a je mi volný kde, spíš jde o to s kým ;)

chodím na bigbítový koncerty k nám do hospody ve vsi, na diskofilárny do města a neodmítnu ani rychtu na festíku..

ofšem, ta frekvence není příliš častá :mrgreen: chuť by byla co týden, ale vychází to tak jednou za čtvrt roku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
30.3.13 22:38

Nemám ráda tuc tuc tuc. Takže buď v létě zajdu na fesťák nebo rockový koncert anebo na nějakou Oldies party, diskotéky mě nelákaly ani jako puberťačku, přijde mi tam všechno strašně ploché, muzikou počínaje, hosty konče :lol:

• Citovat
  • Upravit
30.3.13 22:38

No mě rock nic neříká :think:, já spíš jsem na techno :dance:. Pařit chodím občas(dříve jsem chodila každý víkend) a to jen abych se vyblbla a vyřádila. Občas zajdu do Retra a nebo do Dcdiamondu. Já jsem blázen do hudby( asi taky tím že znám doct dju)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
30.3.13 22:41

@karamelalisia jasně, že chodíme :) Oba s přítelem, sice tak 2× do roka, ale vždycky se moc těšíme :) Nejčastěji do Retra v Praze a pokaždý žasnu jak mladí jsou tam lidi okolo a připadám si starší a starší :D :D Jinak tam hrajou osmdesátky devadesátky v tom menším Retru, takže to je pro nás nejlepší. I když taky třeba na hodinku zajdem do velkýho vedle a tam jsou nový pecky a hodně remixy a když už je člověk rozjetej, tak nám to nevadí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.13 22:45

JJ Retro je best a já to tam mám moc ráda :dance: Chistám se tam s přítelem 12. dubna a s kamarádkou oslavit její narozeniny. Se teším jak se vyřádím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12588
30.3.13 22:58

Naposled někdy na podzim, ale už mě to moc nebere… Strašně mi vadí ty davy lidí, každej do tebe strká, bojíš se o věci, o sebe… Vadí mi i to chování ožralejch, uřvaný lidi se potácej kolem :D - já se taky vždycky picla, ale pak jsem třeba víc trsala a ne že bych byla uječená a hysterická… No a kolikrát jsme tam s přítelem byli nejstarší (já tou dobou 24, on 26 :D ). Radši mám menší kluby typu Popocafepetl, ale taky už to není to, co bejvávalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.3.13 23:23

Ale jo, dem tam zajdem s holkama, cca 1× za čtvrt roku. Dřív mě diskoteky bavily, ted si tam přijdu moc stará (24) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
30.3.13 23:39

Taky chodime parit. :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
30.3.13 23:48

Ne nechodim. Ale ne, ze bych si netrsla, jen mam strach, kdyz vidim a slysim,
co se dnes deje. Drogy v piti me desi asi nejvic. Takze sla bych, ale strach mi neda :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
30.3.13 23:51

Uz ve 24 jsem si tam pripadala jak starena nad hrobem. Takze ne nechodim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27258
31.3.13 06:44

Na diskotéky jsme nikdy moc nebyla, vlastně jsem na žádný klasický nikdy nebyla. Když jdu, tak jdu na oldies nebo československou, kde hrají hity, které znám. Naposledy jsem byla ale před 2 rokama a od tý doby jsem se ještě neodvážila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
31.3.13 07:36

Já si raději trsnu doma při úklidu :mrgreen:
Zašla bych někam na dizu, ale nesnáším ožralý lidi, který se potaceji sem a tam a alkoholické výpary, nehledě na to, že mám ráda spánek, takže se raději vyspim, než trajdat po nocích - dítě mi vstává kolem 5 té ráno…
Do toho jsem těhotná, takže bych měla strach, že mě nějaký opilý blb na parketu srazí a to bych ho pak vynesla na vzduch v zubech :evil: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová