Den D.bil aneb odnesla to trouba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4132
29.3.13 21:46

Den D.bil aneb odnesla to trouba

Už jsem dlouho dobu nezaložila žádné téma, tak si to dneska vynahradím. Potřebuju povzbudit, vynadat, to je vlastně jedno. Hlavně se potřebuju vypsat. ( A nejspíš taky vyspat.)
Je tomu pár měsíců, co jsme se s partnerem přestěhovali z mojí milované Prahy do prdelákova, kde nám dávají štěkající psi dobrou noc. Vzhledem k tomu, že jsem si život v domečku na samotě přála, měla jsem radost. A občas ji ještě pořád mám. Bohužel stále méně často. Muž odjíždí do Prahy často, někdy není doma i tři dny. Dojíždění je drahá sranda a já jsem velká holka, tak co bych se sama nepostarala o celý barák, dvě prťata, smečku psů a já nevím co ještě.
Naneštěstí se vždycky něco v.sere, když jsem tady sama. Dneska jsem si udělala dokonalé těsto na mazanec, vytáhla jsem svoje železné zásoby, vrazila tam vanilkový lusk, macerované švestky. No prostě poklady ze spíže, že si s prťaty dáme. Jenže trouba začala stávkovat. A stávkovala celý den. Během osmi hodin se dokázala nahřát na celých 30°C. A mně kynulo těsto, po osmi hodinách ho bylo pro celou ves. A děti zlobily. A muž byl v tahu a když jsem mu volala, tak prý neměl čas. A já byla bez auta. A bez pomoci. Na dědině, kde nikoho neznám. A těsto stále kynulo. Tak jsem ve vzteku do trouby praštila bačkorou. A rozbila celé čelní, tvrzené sklo. A teď hledám podnájem, protože až tohle zjistí ten můj, budu se muset odstěhovat.
Ano, toto diskusní téma nemá žádný hluboký smysl. Ale ať to tady neleží jen tak halabala. Jak doma mužům oznamujete, když se vám stane podobný průs. r? A je možné objednat pouze dvířka vestavné trouby fagor? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5993
29.3.13 21:50

:) :D :lol: Fakt jsem se pobavila. Já to oznamuji přes telefon, to je daleko. Slovy:víš M no a to už se ptá co se stalo, takže to vezmu naokolo, jako že za to fakt nemůžu, občas to přikrmím slzičkami a většinou mi to projde:D:D:D
Ale hlavně bych vzala veškerou odvahu a šla si to upéct k sousedům:D a když toho bylo tolik, tak bych jim tam něco nechala:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
29.3.13 21:51

Já nedávno v jednom dnu rozbila tablet, urazila roh a rozbila skleněnou pokličku na titanový hrnce, docela tlusté sklo.
Zatím jsem pořád ještě vdaná ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
29.3.13 21:52

Já drahému včera vyprala otevírání dveří od garáže, vzal to nečekaně dobře, ale budu si tu opravu muset zaplatit, cca 2.000. Jinak dvířka objednat jdou, nedávno to řešila skorotchýně a zjistila, že levněji vyjde trouba nová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
29.3.13 21:52

Ahoj, tak to je fakt den D :,( ja to oznamim normalne na rovinu, ale mam klidase, tak ze kdyz nejde o zivot, jde o h,,,je to jen blba trouba a urcite se to sehnat da..
ale znam to, kdyz se neco sere, tak poradne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
29.3.13 21:53

@micelinka To ne, to mi ani neříkej. :zed: :zed: :zed: Zrovna teď řešíme každou korunu. Ten mě zabije to přísahám.
A těsto pořád kyne na kamnech. Už dělám, že to nevidím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
29.3.13 21:55

@beckie záleží, jak je trouba stará…napadá mě, co šikovný sklenář? Myslím si, že by tvrzené sklo dokázal vyměnit. Já bych si těsto hned vzala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
29.3.13 21:57

Jaky tip trouby mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
29.3.13 21:58

@micelinka No už byla součástí linky, když jsme se nastěhovali. Tuším, že jí budou tak dva, maximálně tři roky. Já už zkoušela googlit, ale jak jsem viděla ceny těch vestavěných trub, tak jsem to raději vzdala. Nechci si ničit ještě i večer. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
29.3.13 21:59

@Brambůrka10 Fagor a nevím, musela bych se na přesný typ podívat dovnitř a když to otevřu, tak to zbývající sklo se všechno vysype. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
29.3.13 21:59

Ted uz je vecer, ale asi bych se vetrela sousedum a upekla to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
29.3.13 22:00

@Alepoudaki Nj, ale my vlastně žádný sousedy prakticky nemáme. To bych musela kousek níž do vsi, a tam nikoho neznám. To bude asi divný, když se najednou objevím na prahu s lavorem těsta na mazanec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
29.3.13 22:03

:mrgreen: Promin, ale musim se smat.Jsem rada, ze den blbec nemam jen ja :mrgreen: Taky se mi pri peceni mazance rozbila trouba :zed:
Tak rekni, ze to rozbili deti a nebo, ze to samo 8) Ze o nicem nevis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
29.3.13 22:04
@beckie píše:
@Brambůrka10 Fagor a nevím, musela bych se na přesný typ podívat dovnitř a když to otevřu, tak to zbývající sklo se všechno vysype. :)

a je to dvou sklo, nebo jen jedno? nasim nedavno prasklo, tak si nechal tata uriznout tvrzene na miru a pridal si ho tam sam, treba to nebude tak strasny, rekni ze prasklo samo :lol: nasim se to stalo, kdyz dali troubu na max…a musis byt vyplasena, ze kdyby tam zrovna byli deti atd…treba ti to sezere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
29.3.13 22:05

No mne hy to bylo hrozne lito vyhodit. aspon bych se seznamila se sousedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová