Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Musíš je tam o to požádat, možná něco vyplnit či zaplatit, ale jde.
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuju vědět zda je možné si nechat poštu ukládat na poště. Mám totiž problém s matkou, která mi ustavičně schovává poštuDíky moc
Určitě to jde, podrobnosti ale nevím.. Koukni na stránky pošty..
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuju vědět zda je možné si nechat poštu ukládat na poště. Mám totiž problém s matkou, která mi ustavičně schovává poštuDíky moc
ahojda jde… sama to tak mám.. ukládání na telegrafu to je zdarma.. jinak schránka..ta se platí..
Jde to, máma to tak měla a my děti vlastně taky… pak si zaplatila 100 Kč měsíčně, aby jí to přeposílali k příteli ![]()
Jj jde to mamka to má taky tak…Nejdřív měla nějaký ten box ten stojí kolem dvou stovek, a teď si to nechala ležet mezi ostatníma a to nic neplatí…ale zase ten box je jednodušší ![]()
Zažádej si na poštĕ o odnos zásilek bez pronájmu P.O.Boxu ( za ten by jsi platila podle velikosti mĕsta ve kterém bydlíš). Na poštĕ kterou jsis vybrala k odnosu vyplníš krátký formulář a je hotovo, podle toho jestli tvoje pošta i doručuje bude žádost platná buď od následujícího pracovního dne nebo do 3 dnů od podání. Tato varianta je zcela zdarma!
@Brouckova píše:
Zažádej si na poštĕ o odnos zásilek bez pronájmu P.O.Boxu ( za ten by jsi platila podle velikosti mĕsta ve kterém bydlíš). Na poštĕ kterou jsis vybrala k odnosu vyplníš krátký formulář a je hotovo, podle toho jestli tvoje pošta i doručuje bude žádost platná buď od následujícího pracovního dne nebo do 3 dnů od podání. Tato varianta je zcela zdarma!
Přesně tak, odnáška je nejlepší ![]()
Ahoj potřebuju vědět zda je možné si nechat poštu ukládat na poště. Mám totiž problém s matkou, která mi ustavičně schovává poštu
Díky moc