Jde si nechávat poštu uloženou na poště?

Anonymní
28.3.13 10:07

Jde si nechávat poštu uloženou na poště?

Ahoj potřebuju vědět zda je možné si nechat poštu ukládat na poště. Mám totiž problém s matkou, která mi ustavičně schovává poštu :roll:

Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
28.3.13 10:08

Musíš je tam o to požádat, možná něco vyplnit či zaplatit, ale jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.3.13 10:08
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuju vědět zda je možné si nechat poštu ukládat na poště. Mám totiž problém s matkou, která mi ustavičně schovává poštu :roll:Díky moc

Určitě to jde, podrobnosti ale nevím.. Koukni na stránky pošty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
28.3.13 10:09
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuju vědět zda je možné si nechat poštu ukládat na poště. Mám totiž problém s matkou, která mi ustavičně schovává poštu :roll:Díky moc

ahojda jde… sama to tak mám.. ukládání na telegrafu to je zdarma.. jinak schránka..ta se platí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
28.3.13 10:11

Jasně, že jde :) Skoč si na poštu a tam si to domluv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
28.3.13 10:26

Jde to, máma to tak měla a my děti vlastně taky… pak si zaplatila 100 Kč měsíčně, aby jí to přeposílali k příteli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
28.3.13 11:04

Jj jde to mamka to má taky tak…Nejdřív měla nějaký ten box ten stojí kolem dvou stovek, a teď si to nechala ležet mezi ostatníma a to nic neplatí…ale zase ten box je jednodušší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
28.3.13 11:16

Zažádej si na poštĕ o odnos zásilek bez pronájmu P.O.Boxu ( za ten by jsi platila podle velikosti mĕsta ve kterém bydlíš). Na poštĕ kterou jsis vybrala k odnosu vyplníš krátký formulář a je hotovo, podle toho jestli tvoje pošta i doručuje bude žádost platná buď od následujícího pracovního dne nebo do 3 dnů od podání. Tato varianta je zcela zdarma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
28.3.13 13:56
@Brouckova píše:
Zažádej si na poštĕ o odnos zásilek bez pronájmu P.O.Boxu ( za ten by jsi platila podle velikosti mĕsta ve kterém bydlíš). Na poštĕ kterou jsis vybrala k odnosu vyplníš krátký formulář a je hotovo, podle toho jestli tvoje pošta i doručuje bude žádost platná buď od následujícího pracovního dne nebo do 3 dnů od podání. Tato varianta je zcela zdarma!

Přesně tak, odnáška je nejlepší :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová