Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj hoklky, chci se zeptat mám kvůli bývalému příteli s kterým mám dvě děti panickou poruchu myslíte že by se dalo ho žalovat za psychickou újmu? ![]()
No když přemýšlíš sama od sebe jak ho zažalovat, tak to moc panicky teda nevypadá
Tak žalovat můžeš, otázka, co na to soud… Nejsme v americe, že..
@ivik1108 píše:
Ahoj hoklky, chci se zeptat mám kvůli bývalému příteli s kterým mám dvě děti panickou poruchu myslíte že by se dalo ho žalovat za psychickou újmu?
A jak víš, že je to kvůli němu? To bude asi těžké dokazovat
Řekla bych, že lepší bude, to nechat plavat a už to toho nevrtat. Jak jsi řekla, je to bývalý přítel, je to minulost, proč mu ničit život ještě víc. ![]()
Že je to kvůli němu mi řekl psycholog když jsem mu řekla co všechno mi dělal, pokusy o znásilnění, zamykání, psychicky teror a mám kvůli tomu po dvou letech co jsme od sebe panickou poruchu tak mě to zajímá jelikož by si to zasloužil ale nevím jak by se to dokazovalo totiž
@ivik1108
Právě, jednak to nedokážeš a jednak ti to rozebírání může uškodit.
@ivik1108 to jsi podle mě měla řešit daleko dřív, např. trest. oznámením apod. teď už s tím asi nic neuděláš
No a udala jsi ho tenkrát když ti to dělal? Zpětně se to totiž bude asi špatně dokazovat.
Poo dvou letech bych se na to uz vykakla, to s fakt mela resit hned..tezko neco dokazovat. Navic jestli opravdu trpis panickou p. tak bych se v tom osobne nepatlala, aby ti to jeste neuskodilo, co?
Taky mám z bývalého manželství panickou poruchu a tetanii. Nenapadlo mě to řešit soudem, ono je taky otázka, proč jsi to nechala zajít tak daleko, to co tu píšeš je hrozné, ale jak píše @anickadomnik pomohlo by ti hlavně to udání v průběhu toho týrání.
Jo asi máte pravdu mluvit o tom to ještě zhorší můj stav zdravotní díky za rady pa pa