Obtěžování v autoškole

Anonymní
27.3.13 13:34

Obtěžování v autoškole

Asi chápete proč anonym :,( odhodlala sem se udělat si řidičák..vůbec sem nečekala že mě něco podobného potká ale asi jsem se přepočítala… :| instruktor je postarší pán a ze začátku mi byl moc sympatický, celou jízdu jsme se o něčem bavili (při řízení) vše mi perfektně naučil.. jenže nedávno mi začal osahávat na nohách, rukách, hladit po vlasech apod.. došlo to už tak daleko, že mi jednou za tmy oznámil ať zastavím u krajnice a já se ptám proč.. on na to odpoví dost nadrženým tónem jak jsem krásná a sápe se po mě :zed: psal mi i dost nechutné SMS.. nevím co mam dělat.. je mi z toho :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
132
27.3.13 13:37

No ty kokso…tak to je nepříjemné..a kolik ti zbývá jízd do zkoušek? Nemůžeš si u autoškoly vyžádat jiního instruktora nebo to je nějaký soukromník a musela by jsi přejít úplně jinam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978

Jak nevím co mám dělat??? Ty jsi nic při prvním dotyku na nohy, vlasy atd. nic neřekla, neudělala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472

Zmen instruktora. Pokud by to neslo, napis pisemnou stiznost k rukam vedeni autoskoly (to bych udelala stejne v okamziku, kdy bych mela ridicak v ruce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
27.3.13 13:39

Jak nevíš co máš dělat? 8o Okamžitě to nahlaš do autoškoly, ať to prase vyhodí a tobě ať dají minimálně slevu, když už nic jinýho. Praseti bych oznámila, ať se uklidní, tedy pokud bych ho někde potkala, protože do auta bych s ním už nesedla.

Hlavně si to nenech líbit! Určitě to nahlaš, nejlíp hned, zavolej tam nebo zajdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472

Jo a k tem sms, pokud je mas v mobilu, neni jednodussi cesty nez je nahlasit jako stalking - zvlast pokud jsi mu ty na ne neodpovidala, coz se da dokazat dotazem na operatora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743

Stěžuj si vedení autoškoly. případně za menší poplatek můžeš autoškolu změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
27.3.13 13:41

Nahlasit ho, at to nezkousi na jine. Jeste nekoho znasilni.
Jen je teda hloupe, ze to od tebe mohl brat jako souhlas, kdyz jsi neodkazala
do onech mist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
27.3.13 13:42

Já bych niam nepřecházela, ani by mě nehlo, to není tvoje vina. Ihned bych se oblékla a do autoškoly došla, chtěla mluvit s vedením. Ty sms máš uložené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.3.13 13:43
@Lizbeth píše:
Jak nevím co mám dělat??? Ty jsi nic při prvním dotyku na nohy, vlasy atd. nic neřekla, neudělala??

To mě taky zarazilo 8o Kam až by to proboha nechala zajít? „No a pak mi ho tam šoupnul, bojím se, co bude dál…“ 8o :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
27.3.13 13:44

Když jsi se neozvala hned při prvním dotyku, tak je celkem „jasné“, že to mělo až takový vývoj - když si nic neřekla, tak on to bere jakože se ti to líbí, nebo ti to minimálně nevadí… :nevim:

kolik máš jízd do konce? pokud třeba dvě, tak bych to překousla a nahlásila ho až s řidičákem v ruce. Pokud víc, tak buď zažádat o změnu instruktora (ale nevim jak to funguje), nebo holt předvést „scénku“ na vedení autoškoly, ukázat jim ty sms, a požadovat peníze zpět a udělat si papíry v jiné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
27.3.13 13:44
@Bábrdl píše:
To mě taky zarazilo 8o Kam až by to proboha nechala zajít? „No a pak mi ho tam šoupnul, bojím se, co bude dál…“ 8o :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.3.13 13:45
@Anonymní píše:
Asi chápete proč anonym :,( odhodlala sem se udělat si řidičák..vůbec sem nečekala že mě něco podobného potká ale asi jsem se přepočítala… :| instruktor je postarší pán a ze začátku mi byl moc sympatický, celou jízdu jsme se o něčem bavili (při řízení) vše mi perfektně naučil.. jenže nedávno mi začal osahávat na nohách, rukách, hladit po vlasech apod.. došlo to už tak daleko, že mi jednou za tmy oznámil ať zastavím u krajnice a já se ptám proč.. on na to odpoví dost nadrženým tónem jak jsem krásná a sápe se po mě :zed: psal mi i dost nechutné SMS.. nevím co mam dělat.. je mi z toho :poblion:

Hele a jak má slizák vědět, že je ti to nepříjemný?

Třeba to bere, že tě balí, užíváte si, ještě si libuje, jaký má úspěch… :nevim:

Neříkám hned mu dát pár facek, ale normální by bylo zastavit ho už u hlezení po nohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
27.3.13 13:49

Hned bych to nahlásila v autoškole jeho nadřízenému, ukázala bych i sms. A žádala pořádnou slevu. Kdyby to nebrali v potaz, tak i na policii.

Příspěvek upraven 27.03.13 v 13:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
27.3.13 13:49

Já bych ho nechala, a chtěla papíry na náklaďák grátis ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová