Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@claire91 píše:
Hned bych to nahlásila v autoškole jeho nadřízenému, ukázala bych i sms. A žádala pořádnou slevu. Kdyby to nebrali v potaz, tak i na policii.Příspěvek upraven 27.03.13 v 13:50
Taky by ho mohla nahrát a dát na youtube ![]()
@K.Black píše:
Já bych ho nechala, a chtěla papíry na náklaďák grátis
No vidíš. A zakladatelka ho nechává zadarmo ![]()
Pokud pan instruktor není zároveň majitelem autoškoly, tak bych to nahlásila jeho nadřízenému a žádala změnu instruktora, pokud by to nebylo možné, tak bych si vyžádala převodku a výcvik dodělala v jiné autoškole.
o jakou autoškolu jde?
Příspěvek upraven 27.03.13 v 13:55
Co mám dělat jsem myslela tak že mám strach když ho nahlásím, že mi neuvěří bůhví co jim napovídá a nenechají mě to dodělat.. chybí mi už jen pár jízd..
@Anonymní píše:
Co mám dělat jsem myslela tak že mám strach když ho nahlásím, že mi neuvěří bůhví co jim napovídá a nenechají mě to dodělat.. chybí mi už jen pár jízd..
Tak jim ukaž ty sms. A možná obtěžoval už více žen, neznáš nějakou která byla u něj?
Taky i pro tyhle případy nosím u sebe pořád pepřák. Musela jsem ho už jednou použít na autobusáka.
@Anonymní píše:
Tak normálně řekni, že chceš na těch pár jízd jiného instruktora. A sms si nechej v záloze, kdyby ti chtěli komplikovat život.
@claire91 Pepřák v autě není dobrý nápad.
Možná by stačilo odmřeně ho odmítnout protivným hlasem. Pro začátek.
@Anonymní píše:
Nezlob se, ale trochu to vypadá, jakobys mu tu hru hrála s ním a až ted když to zašlo tam kam nechceš, nevíš jak to řešit..
Přece když máš svědomí čisté, tak se nemusíš obávat toho, co on nakuká ostatním..psalas, že je to starší muž, tak pokud jsi mladá holka, tak je tvá verze pravděpodobná ne? Proč myslíš, že by ti nevěřili?
Možná ti neuvěří, ale rozhodně ti nemůžou „zakázat“ dodělat si řidičák…
a proč by nevěřili, když máš ty sms?
jinak jako v jiných institucích to bývá často tak, že se zákazníkovi raději vyjde vstříc, aby z toho nebyl nějakej průšvih…
pokud to nepůjde po dobrém (výměna instruktora, přechod do jiné školy, vrácení peněz), tak bych snad vyhrožovala i zveřejněním, že mají instruktora prasáka a vedení ho kryje, to by se jim asi moc nehodilo, taková reklama…
@Bábrdl píše:
@claire91 Pepřák v autě není dobrý nápad.
Možná by stačilo odmřeně ho odmítnout protivným hlasem. Pro začátek.
Pepřák není dobrý nápad ani na závětrné straně chaty - vyzkoušeno… ![]()
@Lizbeth taky mi to tak přijde, že se to mladé holce vymklo z rukou, asi chtěla být s instruktorem „zadobře“ a třeba i čekat nějaké výhody u zkoušek, a teď neví kudy kam…
jinak mi taky není jasné, že nezakročila už mnohem dřív… ![]()
@Lizbeth píše:
Nezlob se, ale trochu to vypadá, jakobys mu tu hru hrála s ním a až ted když to zašlo tam kam nechceš, nevíš jak to řešit..
Přece když máš svědomí čisté, tak se nemusíš obávat toho, co on nakuká ostatním..psalas, že je to starší muž, tak pokud jsi mladá holka, tak je tvá verze pravděpodobná ne? Proč myslíš, že by ti nevěřili?
Hele, i kdyby tu hru hrála s ním, má nárok říct stop. Slizáka bych nehlásila, možná je v tom fakt nevinně a myslel si, že si užívají oba, prostě bych mu řekla, že to zašlo moc daleko, že si to špatně vyložil, že mám kapavku a jestli chce sex, tak jedině bez ochrany, páč já toužím být těhu, mít v bříšku mimíska a pak od něj brát alíky, mrk, mrk. A vzqala bych si nového instruktora.