Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@beckie promiň, ale směju se tady i když vím, jak je to nepříjemné. Mám taky vtipnou historku ze dneška. ráno jsem vytřela terasu, pak šel chlap do práce a nezavřel dveře, teda ne schválně, prý:D, takže pes vnikl dovnitř a měla jsem všude ťapiny, tak jsem to vytřela podruhé. No a večer přišla ségra a nechala otevřené druhé dveře, takže dnes terasa 3×, pro velký úspěch:D A obývák taky 2×. Vyprala jsem chlapovi prádlo a samozřejmě všude piliny, takže jsem to měla po celém obýváku a musela zametat znovu:D:D Takže se mi taky dařilo:D
@tejuho Tak ono, když tady tak sedím a koukám na to, tak ta pavučina po celém skle není vidět. Tak můžu říct, že to rozbil on. Beztak přijede v noci, to si ničeho nevšimne. Mohla bych ho nechat tu troubu otevřít a v tom se to všechno vysype.
![]()
Z těsta udělej v oleji smažené vdolky, koblihy, langoše… na to troubu netřeba. Dvířka neřeš, stejně byla rozbitá a dnes se nevyplatí nic spravovat, rovnou se kupují nové spotřebiče.
Příspěvek upraven 29.03.13 v 22:15
Tak ja vcera vyndala z trouby rozpalenou sklenenou zapekaci misu a nenapadlo me nic jinyho, nez na ni pustit studenou vodu, aby se odmocila, no trubka, nemusim psat jak to dopadlo
odpoledne jsem udala velikonocni velkej uklid, konecne jsem se dokopala, na zaver jsem chtela vyvetrat, tak jsem pootevrela okno a sla veset pradlo na balkon, najednou pruvan, okno se otevrelo dokoran a sejmulo sedm kytek z police, hlina a rosekany kvetinace vsude
v 11 vecer jsem si sedla, ze uz nic delat radsi nebudu, pujcila sem si chlapuv mobil, ma ho novej, tak jsem mu chtela neco ukazat a nevim jak, vytocila jsem cislo jeho otce a nevsimla jsem si, ze mu volam, tak jsem ho vzbudila a volal vydesenej zpatky, co se stalo..taky den D ![]()
@Brambůrka10
Podobným stylem jako ty zapékací mísu, jsem také zničila spoustu mých oblíbených zapékacích forem.
Taky jsem předevčírem odrovnala náš poslední velký hrnec, protože jsem dala vařit rýži a šla uklízet horní patro. No přišla jsem na to, až se valil dým po celém domě.
Ja jsem tak varila vajicka na tvrdo, kdyz jsem je po treti spalila i s hrncem, manzel rekl, ze si da ten chleba radsi jen s maslem ![]()
@tejuho píše:
Ja jsem tak varila vajicka na tvrdo, kdyz jsem je po treti spalila i s hrncem, manzel rekl, ze si da ten chleba radsi jen s maslem
taky dobry, ja minule po tahu rano vstavala, dala jsem vajicka na troubu, ze je uvarim a plyn jsem zapla pod stouchanejma bramborama, ktery byly vedle v hrnci, to byl smradecek a deti hladovy ![]()
@Brambůrka10 Jsi mela vytahnout z lednice kefir a nabidnout peceny brambory ![]()
@tejuho píše:
@Brambůrka10 Jsi mela vytahnout z lednice kefir a nabidnout peceny brambory
byly na uhel, kastrol letel do kose ![]()
No každopádně mě asi v neděli večer přejde smích (dřív než přijede se totiž nepřiznám, se znám)