Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj já jsem chodila k její mamince a párkrát jsem byla i u ní a souhlasím s tebou-čekací doby hrozné přístup katastrofa u obou-jsem ráda že už tam nejsem.
Taky se ti jeví nepřijemný? jsem ráda, že to tak nemám sama…
Chodim tam celkem cerstve, byla mi doporucena obvodnim lekarem, ze je dobra ona tak jeji mama. Poprve jsem byla u jeji mamy a vysetreni me teda bolelo, ale ja jsem takova cita, ale pani doktorku to evidentne trosku obtezovalo. Nicmene pani helena uz na me pusobila lip, ale je fakt, ze odmerena trochu je. Ale pro meje podstatny jak ma vybavenou ordinaci a kvalitu zpracovani vysledku. Pochopila jsem, ze vysledky posilaji jinam nez nemocnice v nm a celkove to na me pusobi profesionalneji, takze neva, ze neni zrovna nejpratelstejsi:-).
Je vidět, že paní doktorku neznáte je nejlepší a ten kdo říká, že je odměřená tak jí opravdu vůbec nezná, protože ten kdo ji zná by toto nikdy neřekl ve všem pomůže poradí a i přes problémy, kdy jsme se kontaktovali o Vánocích po sms vždy byla ochotná takže něco o tom, že je odměřená, protivná, že jí něco obtěžuje není pravda!
@vejisek píše:
Je vidět, že paní doktorku neznáte je nejlepší a ten kdo říká, že je odměřená tak jí opravdu vůbec nezná, protože ten kdo ji zná by toto nikdy neřekl ve všem pomůže poradí a i přes problémy, kdy jsme se kontaktovali o Vánocích po sms vždy byla ochotná takže něco o tom, že je odměřená, protivná, že jí něco obtěžuje není pravda!
Souhllasím…já přešla k pani doktorce po potratech…kdybych se tu měla rozepisovat bylo by to na dlouho..pani doktorka sice nepůsobí vysmátě ale při té hromadě pacientek co má se jí ani nedivím..jinak všechno vysvětlí a když mám jakejkoliv problém nikdy mě neodbyde. Vím o spoustě holek co nemohly otěhotnět..měly problémy a díky ní se to povedlo i já jsem zdárný příklad ![]()
Ahojky holky chci se zeptat codíte někdo do zdaru k maškové Heleně? jaký máte názor? Byla mi doporucena po problemech co jsem mela a prestoupila od pana Albrechta.No prvni navstevy cekaci doby sileny a pani dr mi prijde hrozne neprijemna az odmerena nekomunikujici vysetreni probiha celkem rychle a sup jde dalsi no kazdy ji chvali myslela jsem, ze to se to casem zmeni, ze treba nemela naladu, ale ted jsem tehu a porad stejny cekaci doby hnus a pani dr se chova jako bych ji obtezovala jak to mate vy? Vic odmerenou lekarku jsem asi nezazila tak nechapu kam lidi porad chodi na chvali i tadyn a emiminu jsem cetla chvalu a super pristup!