Chodítko a stoleček

Andulinečka
21.5.11 19:41

chodítko a stoleček

Holky potřebovala bych poradit.Chceme koupit naší malé do budoucna jídelní stoleček ale někde jsem viděla,že je i chodítko s jídelním stolečkem dohromady.Máte některá zkušenosti?Děkuji :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
344
21.5.11 21:50

Ahoj :)
Dávám TIP chicco DJ baby walker :)
Je to klasické chodítko s hracím půltíkem který lze odejmout a vznikne plocha pro papání :)http://www.google.cz/imgres?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
21.5.11 21:50

přidávám foto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
22.5.11 10:01

Ahojky,divím se že Tě tu ještě nekamenují :mrgreen: jako mě
No my máme taky podobné chodítko jako to co poslala Verunka,akorát z něj jde udělat i houpačka,steleček se odepne a je z toho jídelní židlička.Za mě dobrá věc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
22.5.11 12:46

VERU hezký chodítko se stolečkem hned se na něj podívám na internetu jestli ho tam najdu :-D

PETI můžeš mi poslat třeba fotečku :lol:

taky se divím že mě ještě nikdo nekamenuje,že třeba chodítko není dobrá věc atd.No ale naše malá se doma začíná někdy nudit a pokud nejsme venku tak jsem nad tím chodítkem přemýšlela,ona se mi pořád staví na nohy a chce stát místo sedět je strašně na těch nožkách pevná.No a pokud nebudu chtít aby se učila v chodítku tak to bude sloužit jako stoleček :lol:

• Citovat
  • Upravit
4989
22.5.11 16:19

my meli podobne, pro me to byl nejlepsi pomocnik. pomohlo mi preckat obdobi uceni samostatneho chozeni. mala chtela chodit od rana do vecera a me z toho ohybani bolela zada. takhle si mohla chodit, jak chtela a na vic v choditku byla celkem v bezpeci ve chvili, kdy jsem se ji nemohla 100% venovat (WC, vareni, uklid) nikam nemohla vylezt, spadnout…a kdyz dostala piskot, rohlik, bylo opatlane jen to choditko a ne vse kolem.
podle me na choditku nic spatneho neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
24.5.11 16:02

Teda holky,tak se podívejte na mou diskuzi co není tak stará https://www.emimino.cz/…ditka-66125/
Fotku sem dám až bude trocha času ho vyfotit,ale jsem z aněj ráda,když musím na wc nebo do schránky,je to nejlepší řešení a myslím že několik minut denně ublížit nemůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
24.5.11 16:11

jezisi tak todle choditko bych neporizovala k cemu? lepsi koupit jidelni zidlicku kdyz teda tak se to casem prehodi na stolecek s zidlickou … my, na diskuzi s dubnatama jsme se shodli na tom, ze zadny choditko neni vubec potreba

a mezi nami, do tohohle bych nesla vubec! :zed: to radsi do fisher price kocarku nebo 2v1 a to staci az kolem 11-13mesicu

Příspěvek upraven 24.05.11 v 16:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
24.5.11 16:14

choditko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
24.5.11 16:17

kocarek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
20.12.12 15:00
Jj taky čekám kdy mě ukamenují :) pořídila jsem malému to samé chodítko hopačku a po odejmutí aktivního pultíku vzniká stoleček… tak už mě známá nenápadně posílá na fb jak je chodítko špatná věc
@petrusepetrus píše:
Ahojky,divím se že Tě tu ještě nekamenují :mrgreen: jako mě
No my máme taky podobné chodítko jako to co poslala Verunka,akorát z něj jde udělat i houpačka,steleček se odepne a je z toho jídelní židlička.Za mě dobrá věc :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí