Spí den i noc

25
21.5.11 09:03

SPÍ DEN I NOC

Dobrý den milé maminky,
nikde jsem nenašla odpověď na můj dotaz, tak prosím Vás o radu.
Mám skoro 9ti měsíční holčičku, která je opravdu zlatá, pěkně jí, spí celou noc, nemůžu si opravdu na nic stěžovat. Avšak už skoro dva dny nechce moc jíst, sní jen pár lžiček, jenom pije mléko (kojím). A pořád se ji chce spát. Sotva ji položím do postýlky, tak pokládá hlavičku a už ji nezvedne a spí, třeba i 4 hodiny, pak se na vzbudí, akorát ji nakojím a chce jít znovu spát. Spí i celou noc. A takto už to trvá dva dny. Horečku nemá. Akorát ji rostou zoubky, tak nevím, že by to bylo těmi zoubky?
Děkuji za případné rady:-) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
21.5.11 09:05

Ahoj. Pokud je to jiné, než na co jste zvyklí, tak bych určitě minimálně zavolala doktorce. Spíš než zoubky by to ale mohlo být tím počasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
21.5.11 09:08

Ahoj,řekla bych,že je to těmi zoubky.mě teda taky když něco bolí,tak bych ležela a spala :nevim: .a le každopádně se porad s Dr mám taky syna 9 měsíců a dnes se vzbudil s teplotou,vstával až v půl devátý,tak čekám co se z toho vyklube :-? možná taky zuby,uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
21.5.11 09:13

Ahojky!
Náš malej je nemlích to samý, hezky baští, taky spinká celou noc, 1.mu bude 9 měsíců a tu ospalost jsme měli u prvních dvou zoubků taky. Jinak mu nic nebylo, akorát prostě víc spinkal přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.5.11 09:13

Většinou jsou děti spíš protivné a uřvané, ale moje dítě je taky spací, když dojde na zuby. Teď před časem místo obvyklých 2,5h po obědě prospal 2× tolik a dopoledne ležel na gauči a koukal na pohádky a byl u toho taky dost utlumený, takže to zuby být klidně může. Počkala bych do pondělka a pokud se nebude nic měnit, tak bych zavolala dr, na prohlídku bych nechodila, pokud je oslabená z růstu zubů, tak tím spíš by tam mohla ještě něco chytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
21.5.11 14:10

Děkuji za odpovědi, počkám do pondělí:-) Nejhorší je to, že člověk hned myslí na to nejhorší.
hezký den přeju
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
21.5.11 14:12
jojo to znám,mám to taky tak :lol:
Jocelyn píše:
Děkuji za odpovědi, počkám do pondělí:-) Nejhorší je to, že člověk hned myslí na to nejhorší.
hezký den přeju :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky