Nelíbí se mu v autosedačce

632
21.5.11 07:34

nelíbí se mu v autosedačce

máte někdo stejný problém jako já? můj syn 5 měsíců od malička nerad jezdí autem, jakmile ho dám do sedačky a rozjedu se tak on začne neskutečně plakat, ale fakt hrozně…nechápu to můj první syn spal v autě pokaždé když se otočilo klíčem. každýmu komu to řeknu se divý jak je to možný? máte to taky někdo tak? přejde to? nemůžeme nikam jet sál jak 5 min pak je zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1209
21.5.11 07:51

Ahoj, vydrž :-D Dcera od mala řvala jen jsme ji do autosedačky položili :mrgreen: Časem ji to přešlo. Jen mě napadá, jestli se mu třeba nedělá špatně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
21.5.11 09:55

Máme to taky tak… Dcerka je v autě jak nepříčetná, pomáhá jedině když s ní sedím vzadu :roll: Doufám, že se to zlepší, až bude mít posměrnou autosedačku. Syn byl to samé jako tvůj první - jen jsme sedli tak spal a jezdí rád do teď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.5.11 10:18

Ahojky, my měly to samé. Obě holky v autě plakaly.
Pomohla nám až sedačka, ve které seděly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
21.5.11 20:05

I u nás to tak bylo.Přestalo to asi v půl roce,souhrou několika faktorů.1.myslím,že časem si zvykla,2.oteplilo se a dá se otevřít okýnko,3.v té době jsem zakoupila tohle http://www.malvik.cz/…auta.Zabaví ji to,kouká a řehtá se na sebe.A navíc vidím já na ni,takže mám přehled i když sedí vzadu,proti směru,Super věc,doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
21.5.11 20:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat