Od kdy miminko může do chodítka?

1318
24.3.11 15:56

Od kdy miminko může do chodítka?

Předem prosím maminky,co jsou proti,opusťte tuhle diskuzi…děkuju :kytka:
A vy zbylé mamči…Koupili jsme Karolínce chodítko,jde z něj udělat i houpačka.Zajímalo by mě,od kdy jí vlastně do chodítka můžu dát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5173
24.3.11 15:58
petrusepetrus píše:
Předem prosím maminky,co jsou proti,opusťte tuhle diskuzi…děkuju :kytka:
A vy zbylé mamči…Koupili jsme Karolínce chodítko,jde z něj udělat i houpačka.Zajímalo by mě,od kdy jí vlastně do chodítka můžu dát?

Ahoj mě na Vojtovce bylo řečeno,že žáááádný chodítko,ano pro dítě který na vojtovku nechodí ,je to prej to nejhorší pro záda a nohy,ro prej jsou už leoší boty od vjetví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.3.11 15:59

ahojky petro :mavam:

Ja, teda zatim neporadim, ale za sebe choditko kupovat nebudem :roll:

Jinak kamaradka tam soupla malou, kdyz ji bylo 8 mesicu, takze si myslim, ze bys uz mohla, pokud ma tendence lezt a uz si i jakoze stoupat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
24.3.11 16:00

Ahoj, no to je asi fuk, páč to škodí v 6ti i v 9m :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
24.3.11 16:01

Já jí tam právě ještě dávat nechci i když už klečíme a sem tam mi malá popoleze…No uvidím co ještě napíšou další maminy a znovu prosím,maminky co jste odpůrkyně chodítek,nechte mě žít :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.3.11 16:02

Další ožehavý téma :wink:

Já jsem chodítkářka :pankac: Dával jsem po 7m. párkrát denně tak na 10minut :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
24.3.11 16:05
verenika píše:
Další ožehavý téma :wink:Já jsem chodítkářka :pankac: Dával jsem po 7m. párkrát denně tak na 10minut :wink:

Děkuju :kytka: a už Ti prcek lezl,když jsi ho tam dala?Nerada bych to nějak uspěchala.Já vím že je to ožehavé téma,ale doufám že maminy na mě budou hodný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.3.11 16:15
petrusepetrus píše:
verenika píše:
Další ožehavý téma :wink:Já jsem chodítkářka :pankac: Dával jsem po 7m. párkrát denně tak na 10minut :wink:
Děkuju :kytka: a už Ti prcek lezl,když jsi ho tam dala?Nerada bych to nějak uspěchala.Já vím že je to ožehavé téma,ale doufám že maminy na mě budou hodný :mrgreen:

prosím tě nelezl.On byl děsnej prudič :-P :mrgreen: tak na chvilku zabavení.Lézt začal kolem 11 měsíce,v té době už běhal kolem nábytku,stoupal si.Chodit začal týden po 1.naroz. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
24.3.11 16:53
verenika píše:
petrusepetrus píše:
verenika píše:
Děkuju :kytka: a už Ti prcek lezl,když jsi ho tam dala?Nerada bych to nějak uspěchala.Já vím že je to ožehavé téma,ale doufám že maminy na mě budou hodný :mrgreen:
prosím tě nelezl.On byl děsnej prudič :-P :mrgreen: tak na chvilku zabavení.Lézt začal kolem 11 měsíce,v té době už běhal kolem nábytku,stoupal si.Chodit začal týden po 1.naroz. :wink:
:pankac: takže taky trochu lenošek jako my :srdce:
A tádné následky nemá,že :lol: takže myslíš že malou už tam dát můžu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
24.3.11 16:55

Ahoj,ja davala taky asi od 8mesicu,ale treba jen na deset minut a pak treba 14dni vubec,az kdyz byla vesti tak treba denne deset minut ale taky ne,ted uz vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.3.11 17:06
petrusepetrus píše:
verenika píše:
petrusepetrus píše:
verenika píše:
prosím tě nelezl.On byl děsnej prudič :-P :mrgreen: tak na chvilku zabavení.Lézt začal kolem 11 měsíce,v té době už běhal kolem nábytku,stoupal si.Chodit začal týden po 1.naroz. :wink:
:pankac: takže taky trochu lenošek jako my :srdce:
A tádné následky nemá,že :lol: takže myslíš že malou už tam dát můžu?

nemyslím,že by byl nějaký lenoch :lol: :lol: On běhal kolem nábytku od 8.měsíců :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
24.3.11 17:10

Tak já dala malého do chodítka, až když chodil, chodil kolem nábytku, stabilně za ruku, ale měl veliký strach se pustit sám, chodítko mu dodalo odvahy, dostal se, kde chtěl a pak nám to šlo i bez chodítka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
24.3.11 17:12

nejsem žádná prudící a nechci nikoho odsuzovat nebo tak, jen přidám čerstvou zkušenost z rehabilitace, kam chodím s dětma kvůli nedonošenosti…říkala mi paní doktorka, ať se nesnažm vývoj nijak uspěchat…radši, ať si děti dělají všechno pomalu, ale opravdu ve chvíli, kdy k tomu dospějou a že tak jak naší generaci ty maminky a babičky posazovaly brzo a obkládaly polštářema a dávaly do těch chodítek a tak, tak že nám zadělaly na migrény, menstruační bolesti, neplodnost a tak…oni se ty náledky holt objeví až později a nikdo by je s tímto nespojil… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
24.3.11 17:14
Bin píše:
nejsem žádná prudící a nechci nikoho odsuzovat nebo tak, jen přidám čerstvou zkušenost z rehabilitace, kam chodím s dětma kvůli nedonošenosti…říkala mi paní doktorka, ať se nesnažm vývoj nijak uspěchat…radši, ať si děti dělají všechno pomalu, ale opravdu ve chvíli, kdy k tomu dospějou a že tak jak naší generaci ty maminky a babičky posazovaly brzo a obkládaly polštářema a dávaly do těch chodítek a tak, tak že nám zadělaly na migrény, menstruační bolesti, neplodnost a tak…oni se ty náledky holt objeví až později a nikdo by je s tímto nespojil… :nevim:

Tak.následky se projeví v dospělosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
24.3.11 17:16

Jinak byla jsem na víkendu,kde mamina dávala do chodítka dítě které začínalo 8. měsíc.Bylo tam celý den.
Já tuto diskusi opuštím,pač to tu na mě působí jak červený hadr na býka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí