Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Gloci píše:
Mohu poprosit o změření výšky madla? Moc děkuji!
jdu měřit, mmnt
@Gloci píše:
A jak taková chodítka jezdí po linu nebo plovoučce?
dobře. máme v předsíni lino, v obýváku plovoučku a v kuchyni dlažbu a všude malá drandí v pohodě ![]()
Ja jsem z nej nadsena. Mala jezdi po drevene pidlaze plne v poho
nemame koberce
je super!!! ![]()
Jo ta fotka je focená u mojí maminy, kde je koberec a taky v poho, takže my máme ozkoušeno na všech podlahách ![]()
@Šája Jéjda holky, vy jste pěkně chytlavé
. Dobrá teda, uznávám, opovážila jsem se tady zmínit o chodítku, i přes to, že se tady bavíte o něčem trochu jiném. Aspoň si máte do koho rýpnout
a jak tak koukám, Ty asi stejně nemáš nic jiného na práci, podle Tvého počtu příspěvků
. Tak a teď vsadím boty, že mi napíšeš sáhodlouhou zprávu
. Já to beru jako srandu, ale koukám, že Vy ne. Takže přeju hezké svátky a už Vám tady nebudu zaclánět ve Vaší diskuzi ![]()
@mmaarrttiinnaaa píše:
@Šája Jéjda holky, vy jste pěkně chytlavé. Dobrá teda, uznávám, opovážila jsem se tady zmínit o chodítku, i přes to, že se tady bavíte o něčem trochu jiném. Aspoň si máte do koho rýpnout
a jak tak koukám, Ty asi stejně nemáš nic jiného na práci, podle Tvého počtu příspěvků
. Já to beru jako srandu, ale koukám, že Vy ne. Takže přeju hezké svátky a už Vám tady nebudu zaclánět ve Vaší diskuzi
nebudu ti psát sáhodlouhou zprávu, my nejsme chytlavé, byly jsme slušné, ty sis začala. a argument o počtu příspěvků komentovat vůbec nebudu, nehodlám si tebou kazit náladu ![]()
@Šája píše:
a proč nám svoje příspěvky píšeš do diskuse, která se chodítka netýká???já četla tvoje příspěvky pořádně, ale stále si stojím za tím, že v této diskusi jsou naprosto mimo
myslím, že tu všechny víme, jak jsou chodítka škodlivá a absolutně nechápu, proč nám to tu píšeš. já narozdíl od tebe čtu opravdu pořádně, kdyby tys četla pořádně o čem diskuse je, nepsala bys nám tu to, co píšeš. takže tvoje výkřiky o škodlivosti a kamenování chodítkovýma maminama opravdu nejsou na místě
naprostý souhlas ![]()
@mmaarrttiinnaaa píše:
@Šája Jéjda holky, vy jste pěkně chytlavé. Dobrá teda, uznávám, opovážila jsem se tady zmínit o chodítku, i přes to, že se tady bavíte o něčem trochu jiném. Aspoň si máte do koho rýpnout
. Já to beru jako srandu, ale koukám, že Vy ne. Takže přeju hezké svátky a už Vám tady nebudu zaclánět ve Vaší diskuzi
Nejsme chytlavé
ale co mě dokáže naštvat je fakt, že mi tu defakto píšeš, že svému dítěti ničím záda chodítkem což prostě není pravda
mmch, také hezké svátky ![]()
Zakladatelce, snad se jí ten kočárek bude líbit, u nás se fakt nechytl, stojí v pokojíčku a sem tam si na něj zahraje nebo zkouší sednout
hodně lítala s tím lvem
Ježuch jí nadělí golfky tak snad se na ně nebude zase jen prášit…
Já spíš nechápu, proč se i v nevinné diskusi vždycky musí najít někdo, kdo prostě musí přijít kázat, v tomto případě ještě ke všemu kázat úplně z cesty.
a když nepochodí, nasadí trapné útoky ![]()
@Aishenka píše:
Zakladatelce, snad se jí ten kočárek bude líbit, u nás se fakt nechytl, stojí v pokojíčku a sem tam si na něj zahraje nebo zkouší sednouthodně lítala s tím lvem
Ježuch jí nadělí golfky tak snad se na ně nebude zase jen prášit…
třeba se jí nelíbí, že je to kočárek
potřebuje pořádné zvíře.
jsem zvědavá, jestli tedy golfky uspějí