Chodítko kočárek 2v1

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102677
21.12.12 21:31
@Gloci píše:
Mohu poprosit o změření výšky madla? Moc děkuji!

jdu měřit, mmnt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
21.12.12 21:31
@Gloci píše:
A jak taková chodítka jezdí po linu nebo plovoučce?

dobře. máme v předsíni lino, v obýváku plovoučku a v kuchyni dlažbu a všude malá drandí v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
21.12.12 21:39

Takže od země k madlu 45 cm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
21.12.12 21:41

Tady je malé necelý rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
21.12.12 21:42

Ja jsem z nej nadsena. Mala jezdi po drevene pidlaze plne v poho :nevim: nemame koberce :) je super!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
21.12.12 21:44

Jo ta fotka je focená u mojí maminy, kde je koberec a taky v poho, takže my máme ozkoušeno na všech podlahách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.12 21:45

@Šája Jéjda holky, vy jste pěkně chytlavé :zed:. Dobrá teda, uznávám, opovážila jsem se tady zmínit o chodítku, i přes to, že se tady bavíte o něčem trochu jiném. Aspoň si máte do koho rýpnout :mrgreen: a jak tak koukám, Ty asi stejně nemáš nic jiného na práci, podle Tvého počtu příspěvků :P. Tak a teď vsadím boty, že mi napíšeš sáhodlouhou zprávu :mrgreen:. Já to beru jako srandu, ale koukám, že Vy ne. Takže přeju hezké svátky a už Vám tady nebudu zaclánět ve Vaší diskuzi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
21.12.12 21:47
@mmaarrttiinnaaa píše:
@Šája Jéjda holky, vy jste pěkně chytlavé :zed:. Dobrá teda, uznávám, opovážila jsem se tady zmínit o chodítku, i přes to, že se tady bavíte o něčem trochu jiném. Aspoň si máte do koho rýpnout :mrgreen: a jak tak koukám, Ty asi stejně nemáš nic jiného na práci, podle Tvého počtu příspěvků :P. Tak a teď vsadím boty, že mi napíšeš sáhodlouhou zprávu :mrgreen:. Já to beru jako srandu, ale koukám, že Vy ne. Takže přeju hezké svátky a už Vám tady nebudu zaclánět ve Vaší diskuzi :mavam:

nebudu ti psát sáhodlouhou zprávu, my nejsme chytlavé, byly jsme slušné, ty sis začala. a argument o počtu příspěvků komentovat vůbec nebudu, nehodlám si tebou kazit náladu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.12.12 21:47
@Šája píše:
a proč nám svoje příspěvky píšeš do diskuse, která se chodítka netýká???já četla tvoje příspěvky pořádně, ale stále si stojím za tím, že v této diskusi jsou naprosto mimo ;)
myslím, že tu všechny víme, jak jsou chodítka škodlivá a absolutně nechápu, proč nám to tu píšeš. já narozdíl od tebe čtu opravdu pořádně, kdyby tys četla pořádně o čem diskuse je, nepsala bys nám tu to, co píšeš. takže tvoje výkřiky o škodlivosti a kamenování chodítkovýma maminama opravdu nejsou na místě :mavam:

naprostý souhlas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.12.12 21:49
@mmaarrttiinnaaa píše:
@Šája Jéjda holky, vy jste pěkně chytlavé :zed:. Dobrá teda, uznávám, opovážila jsem se tady zmínit o chodítku, i přes to, že se tady bavíte o něčem trochu jiném. Aspoň si máte do koho rýpnout :mrgreen: a jak tak koukám, Ty asi stejně nemáš nic jiného na práci, podle Tvého počtu příspěvků :P. Tak a teď vsadím boty, že mi napíšeš sáhodlouhou zprávu :mrgreen:. Já to beru jako srandu, ale koukám, že Vy ne. Takže přeju hezké svátky a už Vám tady nebudu zaclánět ve Vaší diskuzi :mavam:

Nejsme chytlavé ;) ale co mě dokáže naštvat je fakt, že mi tu defakto píšeš, že svému dítěti ničím záda chodítkem což prostě není pravda :) mmch, také hezké svátky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.12.12 21:52

Zakladatelce, snad se jí ten kočárek bude líbit, u nás se fakt nechytl, stojí v pokojíčku a sem tam si na něj zahraje nebo zkouší sednout :mrgreen: hodně lítala s tím lvem :) Ježuch jí nadělí golfky tak snad se na ně nebude zase jen prášit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
21.12.12 21:53

Já spíš nechápu, proč se i v nevinné diskusi vždycky musí najít někdo, kdo prostě musí přijít kázat, v tomto případě ještě ke všemu kázat úplně z cesty. :lol: a když nepochodí, nasadí trapné útoky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
21.12.12 21:54
@Aishenka píše:
Zakladatelce, snad se jí ten kočárek bude líbit, u nás se fakt nechytl, stojí v pokojíčku a sem tam si na něj zahraje nebo zkouší sednout :mrgreen: hodně lítala s tím lvem :) Ježuch jí nadělí golfky tak snad se na ně nebude zase jen prášit…

třeba se jí nelíbí, že je to kočárek :lol: potřebuje pořádné zvíře. :pankac: jsem zvědavá, jestli tedy golfky uspějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.12.12 21:57

@Šája je to možný, dnes si „sedlala“ naší 40kg fenu RR :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
21.12.12 21:58
@Aishenka píše: