Chodítko kočárek 2v1

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
612
21.12.12 12:53

Chodítko kočárek 2v1

Ahoj maminky, mám možnost levněji koupit toto chodítko http://choditka.heureka.cz/…price-chodítko-2v1/ Jaké s ním máte zkušenosti? Nemáme doma koberce jen lino, jezdí to i po hladkých povrchách dobře? Není to frčák nebo nepodkluzují kolečka? Měla bych to pro 10-ti měsíční cácorku. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
612
21.12.12 12:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.12.12 13:09

Ja jsem to male koupila a defakto se to jen vali doma, mame plovoucky. Daleko lepsi je lvicek od FP, s tim chodila porad, prijde mi stabilnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
21.12.12 13:12

Dík mrknu na toho lvíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.12 14:09

@Gloci Já teda nechci rýpat :kytka:, ale k čemu chodítko? Ničí to miminku záda a miminko se má naučit samo chodit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.12.12 14:25

V čem mu to ničí záda? že, před sebou ve vzpřímené poloze tlačí např. kočárek? a to není určeno pro miminka ale pro děti co už stojí a začínají s prvními krůčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
21.12.12 14:41

Máme a jsme strašně spokojení. je to hračka, se kterou si malá suveréně nejvíc vyhrála a stále hraje - je jí devatenáct měsíců. Kolem roka za kočárkem chodila, ted už si s ním hraje jako s normálním kočárkem, vozí panenku, za mě super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.12 15:32

@Aishenka Odborných článků a diskuzí proč chodítko škodí je spoustu, tak si zkus nějáké přečíst. Nebo se zeptej svého pediatra, ten Ti na to odpoví lépe než já :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
21.12.12 15:41
@mmaarrttiinnaaa píše:
@Aishenka Odborných článků a diskuzí proč chodítko škodí je spoustu, tak si zkus nějáké přečíst. Nebo se zeptej svého pediatra, ten Ti na to odpoví lépe než já :pankac:.

nechtěla by ses nejdříve podívat, co je ten kočárek zač? ono totiž není chodítko jako chodítko. ano, klasická chodítka škodí, ale tohle není klasické chodítko, tvoje příspěvky jsou poněkud mimo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.12.12 15:47

@mmaarrttiinnaaa ty jsi vedle jak ta jedle :mrgreen: nejdříve se podívej o co se jedná a pak piš o škodlivosti, navíc když ani svůj názor nejsi schopna obhájit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.12 16:03

@Šája Moje příspěvky se netýkají kočárku, či čeho, ale chodítka. Stačí si přečíst mé příspěvky pořádně, viděla by jsi, že píšu o škodlivosti chodítek ;)
@Aishenka Na hádání náladu nemám, každá jednáme dle svého uvážení :P. Nemusím svůj názor obhajovat, já vím o chodítkách svoje, to mi stačí. :twisted:.
No, mizím z této diskuze, než mě chodítkové maminy ukamenují :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
21.12.12 16:56
@Šája píše:
Máme a jsme strašně spokojení. je to hračka, se kterou si malá suveréně nejvíc vyhrála a stále hraje - je jí devatenáct měsíců. Kolem roka za kočárkem chodila, ted už si s ním hraje jako s normálním kočárkem, vozí panenku, za mě super

Mohu poprosit o změření výšky madla? Moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
21.12.12 17:07

@mmaarrttiinnaaa nevíš o čem mluvíš, prostě se to jmenuje chodítko-kočárek, není to takové to typické chodítko jak tam dítě strčíš…
@Gloci mě se mooooc líbí, máme 11měsíční holčičku a taky jsem ho chtěla pořizovat, ale babička už nám koupila podobné,,chodítko" od chicca :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
21.12.12 17:11

A jak taková chodítka jezdí po linu nebo plovoučce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
21.12.12 21:30
@mmaarrttiinnaaa píše:
@Šája Moje příspěvky se netýkají kočárku, či čeho, ale chodítka. Stačí si přečíst mé příspěvky pořádně, viděla by jsi, že píšu o škodlivosti chodítek ;)
@Aishenka Na hádání náladu nemám, každá jednáme dle svého uvážení :P. Nemusím svůj názor obhajovat, já vím o chodítkách svoje, to mi stačí. :twisted:.
No, mizím z této diskuze, než mě chodítkové maminy ukamenují :mavam: :mrgreen:

a proč nám svoje příspěvky píšeš do diskuse, která se chodítka netýká???já četla tvoje příspěvky pořádně, ale stále si stojím za tím, že v této diskusi jsou naprosto mimo ;)
myslím, že tu všechny víme, jak jsou chodítka škodlivá a absolutně nechápu, proč nám to tu píšeš. já narozdíl od tebe čtu opravdu pořádně, kdyby tys četla pořádně o čem diskuse je, nepsala bys nám tu to, co píšeš. takže tvoje výkřiky o škodlivosti a kamenování chodítkovýma maminama opravdu nejsou na místě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí