Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, mám možnost levněji koupit toto chodítko http://choditka.heureka.cz/…price-chodítko-2v1/ Jaké s ním máte zkušenosti? Nemáme doma koberce jen lino, jezdí to i po hladkých povrchách dobře? Není to frčák nebo nepodkluzují kolečka? Měla bych to pro 10-ti měsíční cácorku. Děkuji za rady.
Ja jsem to male koupila a defakto se to jen vali doma, mame plovoucky. Daleko lepsi je lvicek od FP, s tim chodila porad, prijde mi stabilnejsi.
@Gloci Já teda nechci rýpat
, ale k čemu chodítko? Ničí to miminku záda a miminko se má naučit samo chodit ![]()
V čem mu to ničí záda? že, před sebou ve vzpřímené poloze tlačí např. kočárek? a to není určeno pro miminka ale pro děti co už stojí a začínají s prvními krůčky
Máme a jsme strašně spokojení. je to hračka, se kterou si malá suveréně nejvíc vyhrála a stále hraje - je jí devatenáct měsíců. Kolem roka za kočárkem chodila, ted už si s ním hraje jako s normálním kočárkem, vozí panenku, za mě super
@Aishenka Odborných článků a diskuzí proč chodítko škodí je spoustu, tak si zkus nějáké přečíst. Nebo se zeptej svého pediatra, ten Ti na to odpoví lépe než já
.
@mmaarrttiinnaaa píše:
@Aishenka Odborných článků a diskuzí proč chodítko škodí je spoustu, tak si zkus nějáké přečíst. Nebo se zeptej svého pediatra, ten Ti na to odpoví lépe než já.
nechtěla by ses nejdříve podívat, co je ten kočárek zač? ono totiž není chodítko jako chodítko. ano, klasická chodítka škodí, ale tohle není klasické chodítko, tvoje příspěvky jsou poněkud mimo ![]()
@mmaarrttiinnaaa ty jsi vedle jak ta jedle
nejdříve se podívej o co se jedná a pak piš o škodlivosti, navíc když ani svůj názor nejsi schopna obhájit ![]()
@Šája Moje příspěvky se netýkají kočárku, či čeho, ale chodítka. Stačí si přečíst mé příspěvky pořádně, viděla by jsi, že píšu o škodlivosti chodítek ![]()
@Aishenka Na hádání náladu nemám, každá jednáme dle svého uvážení
. Nemusím svůj názor obhajovat, já vím o chodítkách svoje, to mi stačí.
.
No, mizím z této diskuze, než mě chodítkové maminy ukamenují
![]()
@Šája píše:
Máme a jsme strašně spokojení. je to hračka, se kterou si malá suveréně nejvíc vyhrála a stále hraje - je jí devatenáct měsíců. Kolem roka za kočárkem chodila, ted už si s ním hraje jako s normálním kočárkem, vozí panenku, za mě super
Mohu poprosit o změření výšky madla? Moc děkuji!
@mmaarrttiinnaaa nevíš o čem mluvíš, prostě se to jmenuje chodítko-kočárek, není to takové to typické chodítko jak tam dítě strčíš…
@Gloci mě se mooooc líbí, máme 11měsíční holčičku a taky jsem ho chtěla pořizovat, ale babička už nám koupila podobné,,chodítko" od chicca ![]()
@mmaarrttiinnaaa píše:
@Šája Moje příspěvky se netýkají kočárku, či čeho, ale chodítka. Stačí si přečíst mé příspěvky pořádně, viděla by jsi, že píšu o škodlivosti chodítek
@Aishenka Na hádání náladu nemám, každá jednáme dle svého uvážení. Nemusím svůj názor obhajovat, já vím o chodítkách svoje, to mi stačí.
.
No, mizím z této diskuze, než mě chodítkové maminy ukamenují![]()
a proč nám svoje příspěvky píšeš do diskuse, která se chodítka netýká???já četla tvoje příspěvky pořádně, ale stále si stojím za tím, že v této diskusi jsou naprosto mimo ![]()
myslím, že tu všechny víme, jak jsou chodítka škodlivá a absolutně nechápu, proč nám to tu píšeš. já narozdíl od tebe čtu opravdu pořádně, kdyby tys četla pořádně o čem diskuse je, nepsala bys nám tu to, co píšeš. takže tvoje výkřiky o škodlivosti a kamenování chodítkovýma maminama opravdu nejsou na místě ![]()