Chodítko pro dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1.10.21 11:44

Nejstarší dcera dostala chodítko od prarodičů, když už pořádně stála, kolem 10.mesice, ale možná díky tomu se sama „rozchodila“ až po 14.mesici. Zdravotní problém nemá (dnes jí je už 14 let). Druhé a třetí dceři nebylo pořízeno, obě samostatně chodí od 12ti měsíců.
Když se na to zpětně podívám, de facto žádné plus chodítka nenacházím.

• načítám...
41684
1.10.21 11:45
@Cenarius píše: Že se něco prodává, tak neznamená, že je to bezpečný a super. :roll: tohle je uvažování…

Jj, podle téhle logiky jsou teda neškodné i cigarety a alkohol. :lol:

• načítám...
33018
1.10.21 11:49

@Majdajurcikova Tak hlavně dítě mí překvapivě nejdřív co nejdéle lézt (ne co nejdřív chodit).
Jestli máš takovou potřebu dítě někam popohánět, tak s ním s ním cvič na základě vedení fyzioterapeuta nebo chdťe na miminkovské plavání.

• načítám...
33018
1.10.21 11:49
@Havlova píše:
Jj, podle téhle logiky jsou teda neškodné i cigarety a alkohol. :lol:

Jasně, frkneme to harantům už v kolíbce, když se to prodává. :pankac:

• načítám...
Vesmírná drůbež
1.10.21 11:50

No, mám čtyři děti a všechny začaly chodit i bez záležitostí, které škodí pohybovému aparátu. Proč se to prodává? Protože to pořád někdo kupuje.

• Upravit
7673
1.10.21 11:50
@Majdajurcikova píše:
@mado má 3 roky a lozi mi všude po bytě skáče i na trampolíně a dělá různý blbosti a to měla hopsadlo jakseděla sama od 6m

Jak si sedla sama v 6m? už lozila? Plazila se?

• načítám...
21972
1.10.21 11:53
@Majdajurcikova píše:
potom nerozumím proč to prodávají 1 dceri jsem dávala do hopsadla od :lol: 6m a v pohodě

V obchodech taky normálně prodávají energetické nápoje.

S Tvou logikou by si je děcka klidně mohla brát na svačinu, ne? Přece když se to prodává… :zed: :zed:

• načítám...
7228
1.10.21 11:59

Měla jsem, děti v něm občas chodily, ale stejně je to déle než 10 minut nebavilo, bylo hrající, chicco, děti s páteří nic nemají…ale neseděli v tom celý den :mavam:

• načítám...
7228
1.10.21 12:00

Jo a moje plus, co se chodítka týče je že si dojdeš na záchod, aniž by si dítě mezitím někde ublížilo nebo řvalo v postýlce:-)

• načítám...
8612
1.10.21 12:02
@Veru1987 píše:
Jak si sedla sama v 6m? už lozila? Plazila se?

Proč ne? My máme doma nějaký rychlíky, nejstarší si teda sedl až skoro v 10 měsících, ale jinak všichni 3 v půl roce stali s oporou, lezli nebo alespoň pérovali na 4, dva si sedli hned v 7 měsících. Ale ono není o co stát, ten, co si sedl nejpozději, má teď jako jedinej krásný rovný záda. Ti zbylí dva mají kulatá a cvičíme. A to si sedli sami, rozhodně je nikdo nikam nepopohanel.

• načítám...
4072
1.10.21 12:09
@Havlova píše:
Jj, podle téhle logiky jsou teda neškodné i cigarety a alkohol. :lol:

Ty budou az pod stromecek, nemuzou mít haranti vsechno hned :cert:

• načítám...
53190
1.10.21 12:11

Určitě jí to nepořizuj a pokud ho máš doma, počkej minimálně do doby, kdy se bude umět sama postavit a chvíli stát. Skutečně to ničí záda a fakt, že se to prodává, na tom nic nemění. Úplně stejně se prodávají různá „nosítka-visítka“, která zase likvidují kyčle a hluboké zádové a břišní svalstvo. Je fajn, že starší dcerka vypadá bez následků, ale ty se obvykle začnou projevovat až ve škole - když dítě většinu času sedí a tahá těžkou tašku na zádech. Tam se pak láme chleba. A nedurdi se za nepříjemné komentáře, jsou myšleny dobře- s ohledem na zdraví dětí.

• načítám...
15727
1.10.21 12:19
@Majdajurcikova píše:
@mado má 3 roky a lozi mi všude po bytě skáče i na trampolíně a dělá různý blbosti a to měla hopsadlo jak seděla sama od 6m

Nech si poradit. Mému dítěti byla vada páteře diagnostikována až v 10letech. Nyní je po operaci. A to jsme takovou zhovadilost, jako je chodítko a hopsadlo, naštěstí nikdy neměli-

• načítám...
Anonymní
1.10.21 12:23

Rize pozitivní zkušenost by ti jistě napsala moje máma, která mě i moji sestru do takového chodítka dávala už od půl roku. Byly jsme tam spokojené a byly jsme zdravé. To, že já mám skoliozu, v pubertě jsem dokonce nosila korzet a dnes ve třiceti musím 2× týdně chodit k fyzioterapeutovi, abych vůbec fungovala a to, že s moji sestrou obíhala máma doktory zase kvůli vadnému držení těla a plochým nohám, s tím jistě vůbec nesouvisí :kytka:
anonym zdrav.stav děkuji

• Upravit
mackA159
1.10.21 12:28
@Majdajurcikova píše:
@JancaS84 potom nerozumím proč to prodávají 1 dceri jsem dávala do hopsadla od :lol: 6m a v pohodě

No tyvole 8o

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino

• (4.5) + 20 recenzí