Choditko - škoditko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25083
5.4.15 15:50
@momi33 píše:
Pcha, tady bylo mraky diskusí, a vždycky se tu našel někdo, kdo tvrdil, že on v dětství taky chodítko měl, a neublížilo mu to :D

To jo, a nikdo nepřipustí, že ty bolesti zad, co má právě teď, jsou od toho. Nebo ploché nohy, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
5.4.15 18:53
@Aries6 píše:
To jo, a nikdo nepřipustí, že ty bolesti zad, co má právě teď, jsou od toho. Nebo ploché nohy, atd…

jistě, protože chodítko je výborné odkladiště ;)
Já kluka neodkládala ani do ohrádky, nikam.
Jen když jsem manipulovala s horkou vodou, tak jsem dala zábranu mezi kuchyň a pokojík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25083
5.4.15 20:51
@momi33 píše:
jistě, protože chodítko je výborné odkladiště ;)
Já kluka neodkládala ani do ohrádky, nikam.
Jen když jsem manipulovala s horkou vodou, tak jsem dala zábranu mezi kuchyň a pokojík.

Taky ne, a když jsem vařila a ještě nelezly, tak byly na pěnovém puzzle u kuchyně, aby na mě viděly. Jako maličká miminka jsem je teda měla u kuchyně v postýlce.
Já teda v chodítku vidím víc nebezpečí… a když už ne pro dítě, tak otlučené rohy a tak :D Ale to máme i tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
5.4.15 20:52

Já jsem ani nikdy nepochopila smysl chodítka. Proč ho tam dávat, když dítko může samo lozit po bytě? A navíc, už jenom to, že je v chodítku na špičkách, v polosedu, musí být normálnímu člověku jasné, že to ničí páteř, kyčle, chůzi… 8o

• Citovat
  • Upravit
25123
5.4.15 20:53

Další souvislost s chodítkem…„Zvládnutí prostorové funkce, poznávací a motorické funkce je také nezbytné pro úspěšné zvládnutí dalších schopností v pozdějším věku. Například to, že dítko mělo chodítko, dostatečně nerozvinulo prostorové chápání a strany, takže pak mělo problémy se čtením, protože nechápalo jinam směřující bříška u písmen a číslic,“ uvedla Vlková…velmi zajímavé viz. http://www.novinky.cz/…t-mozek.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6107
5.4.15 23:39

@Anro jak pises. ale moje sestrenice si nedala rict a stejne tam tu malou dala. bylo to sileny :/ porad ju tam cpala. kdyz vidim to vydeo je to sileny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
5.4.15 23:44
@eliska2011 píše:
@Anro jak pises. ale moje sestrenice si nedala rict a stejne tam tu malou dala. bylo to sileny :/ porad ju tam cpala. kdyz vidim to vydeo je to sileny.

Nechápu tu logiku některých lidí. Když jsem jednou tchýni řekla, že se křiví záda, a ničí se u toho kyčle, protože dítko tam polosedí, tak se uplně divila, že to slyší poprvé.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino