Choditko - škoditko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6107
5.4.15 11:36

Choditko - škoditko

http://www.vanickovani.cz/…on-choditko/ Kdyz sem si precetla tenhle clanek musela sem jen souhlasit. Nevim proc to uz davno nezakazli prodavat. Prijde mi to jen jako tahani penez z lidi co nechteji detem dat prostor se aktivne vzdelavat a zkoumat okoli, boji se ze se nekde bouchne, ze neco nekde sni co najde, Ale o tom to je dite musi prece poznavat ne a ne jen sedet v necem kde kolikrat jeste ani nedosahne nozkama na zem a jen rict vsak se mu tam libi tak proc ne tu chvilku to snim nic neudela. Moje deti nemeli tutuo vec a ani ohradku sem nikdy nemela vzdy m lozili volne po byte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25088
5.4.15 11:39

Co na to říct, je to pořád dokola. Rozumný člověk tam dítě nedá. Ostatní si je budou obhajovat i kdyby měli 100 podkladů od různých lékařů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
5.4.15 11:40

Máte zkušenost s tím chodítkem z Ikey? Je to jakoby vozíček co dítě tlačí. To je OK, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
5.4.15 11:41

Souhlasim :pankac: cim min jim budeme ´´pomahat´´ ruznejma ptakovinama, tim to bude pro jejich vyvoj lepsi. choditko, houpaci kresilko a podobny je u nas sproste slovo. kdyz vidim jak moje devitimesicni musi na vsechno sahat a zkouset, tak ta predstava, ze v choditku bych ji takhle omezovala, je naprosto priserna. vlastne by to bylo jen pro me pohodli, ale pro tohle jsem si dite neporizovala.

• Citovat
  • Upravit
6107
5.4.15 11:41

Jj jak pisete. i kdyz nekomu reknu ze na rehabilitacich mi to zakazali ze to dela spatne na zada tak stale slysim par minut denne nemuze vadit. my sme v tom taky chodivali. nejsmutnejsi je kdyz dite samo jeste nesedi, nema pevne zada nedosahne na zem :/ je mi ztoho do place a maminky toho typu bych nejradsi propleskla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6107
5.4.15 11:44

@Halibar no potom az chodi samo ano. ale dokud dite nechodi samo tak ne pry je dulezite aby prvne chodili kolem neceho jakoby stranou a az pak se nauci chodit dopredu.ale priznam se ze ja toto aktivni choditko taky mela ale stejne snim jezdi az jak se naucili sami chodit @mrs.gendy ano ano presne tak. souhlasim. klid od decka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
5.4.15 11:46

@Halibar I aktivní choditka na tlačeni nejsou úplně ok, dítě je totiž v předklonu, hodně závisí i na vysce ditete. Domů bych to aktivně neklkupovala, syn pak stejně objevil židle a tlačil ty. V herních aktivní choditka nezaujala, to spíš lítal s kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
5.4.15 11:47
@eliska2011 píše:
stale slysim par minut denne nemuze vadit. my sme v tom taky chodivali.

toto je nejen u chodítek, ale polívečka ve 2 měsících, nočník v 7 měsících…

Někdo, kdo mi řekne, však tys to měla a přežila jsi, tak od takového držím dítě dál a myslím si své :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
5.4.15 11:49

@eliska2011 moje by se mi stejne uz ted na nejaky choditko vyprdla :mrgreen: nesnasi omezenej prostor. autosedacka, kocar, zidlicka na krmeni…utrpeni :mrgreen: vsude musi tapkat, vsude vlezt :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6590
5.4.15 11:51

@Svistice aha, no to mě nenapadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.4.15 12:01

@eliska2011 ono je chodítko a chodítko.. taková ta sedačka, kam šupneš dítě a ono se odráží - to je nanic. Aktivní, které působí jako opora, to je o něčem jiném. :think: ale nej je to prostě nechat jen na dítěti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
5.4.15 12:14

@martina.se my měli to pasivní chodítko a myslím že jsme si to užívali :D jsem zvědavá na to až začne chodit´, to bude sranda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
5.4.15 12:32
@Halibar píše:
Máte zkušenost s tím chodítkem z Ikey? Je to jakoby vozíček co dítě tlačí. To je OK, ne?

To je aktivní chodítko, to je něco jinýho. Taky je máme a je to pořád jedna z nejoblíbenějších hraček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
5.4.15 12:44

Pcha, tady bylo mraky diskusí, a vždycky se tu našel někdo, kdo tvrdil, že on v dětství taky chodítko měl, a neublížilo mu to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6107
5.4.15 15:48

Jasny, muj syn taky vozi kocarek :) nebo zidle ony ty deti si vzdycky neco najdou :) ale sou v prostoru maji fantazii prijdou na to samy ane ze jim to cpeme pod nos :) vsechno se scita dohromady. jasne ze se vzdycky nekdo najde kdo za tim stoji treba moje sestrenice.:/ viz prvni muj prispevek to delala ona mala mela 4 mesice kdy jutam supla poprve kdyz sem videla to video bylo mi do breku a ona si to hajila kecama ze vsak deset minut nevadi ze se jit am libi. boze to me tak vytaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí