Chodítko / nechodítko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.6.11 13:31
momi33 píše:
evik178 píše:
No ja jako dite mela choditko,a vsichni z nasi rodiny take, i manzel,no myslim ze v te dobe to bylo normalni a zada a skelet mame vsichni v poradku, myslim ze mnohem vic nez choditko se na zdravi deti podepisuji jine veci, napriklad ty precpane a tezke skolni tasky,ktere tahaji temer denne minimalne devet let.
kolik ti je?

Mne je 34, choditko som mala, toho klasickeho „pavuka“ a chrbat ma zacal boliet az ked som zacala tahat malicku, dovtedy aj napriek sedavemu zamestnaniu pohoda :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.6.11 13:33
Bábi Zlopočasná píše:
momi33 píše:
evik178 píše:
No ja jako dite mela choditko,a vsichni z nasi rodiny take, i manzel,no myslim ze v te dobe to bylo normalni a zada a skelet mame vsichni v poradku, myslim ze mnohem vic nez choditko se na zdravi deti podepisuji jine veci, napriklad ty precpane a tezke skolni tasky,ktere tahaji temer denne minimalne devet let.
kolik ti je?
Mne je 34, choditko som mala, toho klasickeho „pavuka“ a chrbat ma zacal boliet az ked som zacala tahat malicku, dovtedy aj napriek sedavemu zamestnaniu pohoda :andel:

tak mě bude 34,chodítko jsem neměla,ale byla jsem posazovaná,a jak jsem před chvilkou psala v podobné diskusi,tak dost velké bolesti zad jsem měla hned jak jsem otěhotněla,a na ortopedii mi dr řekl,že mám skoliozu,jednu nohu kratší,resp., jedno rameno výš.
Od posazování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.6.11 13:34

Jinak malej má přes 13kg,navzdory tomu,že skoro denně posiluji zádové svaly,dělám kliky a cvičím s činkami,tak ho dlouho neudržím,jak mě záda bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
8.6.11 17:42

momi33-
me je 33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...