Přídavné pedály na odrážedlo

1226
7.6.11 20:19

Přídavné pedály na odrážedlo

Nemáte prosím někdo zkušenost s těmito pedály? Přijde mi to jako dobrý přechod mezi koloodrážedlem a kolem, ale bohužel je nemají nikde u nás v kamenném obchodě, tak nemůžu vyzkoušet, jestli by je šlo připevnit i k jinému odrážedlu. A jestli to opravdu „funguje“ - tj. jako kolo :-) Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1751
7.6.11 21:03

Funguje to určitě, ale lze to přidělat jen na odrážedlo JD BUG :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
7.6.11 21:09

Manžel říkal, že by to tam nějak přivařil, ale to originál odrážedlo (jakože motorka) se mi zdá docela dlouhé - má mezi předním a zadním kolem hodně místa, tak mám obavu, aby se to vešlo i na to klasické „minikolo“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
7.6.11 21:10
Nsoci píše:
Manžel říkal, že by to tam nějak přivařil, ale to originál odrážedlo (jakože motorka) se mi zdá docela dlouhé - má mezi předním a zadním kolem hodně místa, tak mám obavu, aby se to vešlo i na to klasické „minikolo“ :think:

je to jen na ten original k tomu, nejde o privareni ale o to ze ten mechanizmus na to neni delany a nebude to pohanet … :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
8.6.11 18:20

Já tohle chtěla koupit, ale pak jsem někde četla, že to je jen tréning na šlapky- i se to tak jmenuje a vlastně to kolo nepohání :nevim:. Na vlastní oči jsem to ale neviděla, každopádně jsem raději koupila normál kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
9.6.11 17:56
Lakynka píše:
Já tohle chtěla koupit, ale pak jsem někde četla, že to je jen tréning na šlapky- i se to tak jmenuje a vlastně to kolo nepohání :nevim:. Na vlastní oči jsem to ale neviděla, každopádně jsem raději koupila normál kolo.

a jak by na tom to dítě jezdilo, když by to kolo nepohánělo ? Přece se na tom nebude odrážet a pod nohama bude mít šlapky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
9.6.11 18:08

No právě to mi taky nešlo do hlavy :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
9.6.11 20:28

Já to nakonec objednala, tak pak dám vědět, jestli to k něčemu je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
10.6.11 05:45
Nsoci píše:
Já to nakonec objednala, tak pak dám vědět, jestli to k něčemu je :lol:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
21.6.11 22:57

Taaakže - pedály jsou namontovaný a funguje to :dance: Teď jenom prckovi vysvětlit, k čemu ty šlapky vlastně jsou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
21.6.11 23:01

Normálně to teda šlape jo? Pohání kolo? Ty jooo:D. A co brzda:(… Jestli je jen ta vepředu, tak to je o držku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
21.6.11 23:22

No jo, funguje to jako normální kolo, akorát bez řetězu :-) A dokonce to ani nevypadá tak blbě, jak jsem myslela :lol: Zítra to vyfotím. Brzda zůstala tak, jak byla původně - tj. zadní. Tak doufám, že to bude malého bavit, zatím to nějak nechápe. Ale snad na to časem přijde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
21.6.11 23:37

Dej pak prosím vědět jak jste malému vysvětlili jak má šlapat. My dostali minulý týden šlapací kolo, jenže malý to absolutně nechápe. Nohy má na šlapadlech položený, ale nezabírá a já nevím jak mu vysvětlit, že musí šlapat. Takže ho to nebaví a chce koloodrážedlo, na kterým jezdí jak ďábel, z kopce nejlépe šusem a já mám nervy z něj a pak taky ze zničených bot. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
21.6.11 23:42

Tak zatím jsme na tom úplně stejně… Na koloodrážedle jezdí jak ďábel, nedávno přeletěl přes řidítka, že jsem myslela, že má sražený vaz :roll: Naštěstí to teda bezpodmínečně provozujem jen s helmou, takže to odnesla ona. Ale že by ho to nějak poučilo, to teda ne. Šlapání taky vůbec nechápe - a když už, tak šlape dozadu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
22.6.11 07:59

Nsoci: jéé, mě to nedošlo, že u tohodle byla brzda vzdadu:). Už myslím na obyč kolo.. Tak to je super:). To jsem nemusela kupovat normoš kolo, hmmmm :lol: :lol: .. Nevadí, bude ho mít ségra.

Šlapání syn pochopil nějak hned.. Říkala jsem nahlas: šláp, šláp, šláp. Ze začátku jsem mu názorně ukazovala svoji nohou, že má jako zabrat :lol: :lol: :lol: :lol: .. A chvilku taky trvalo, než posílil nohy. Aby vyjel všechny kopce atd:). Dneska na kole vydrží jezdit několik hodin, terén neterén :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí