Maminky štíři - děti štíři

22939
6.6.11 12:26

Maminky štíři- děti štíři

Je tady někdo z maminek- štírů, která má i děťátko- štíra. Popovídáme si, jak se s takovými dětičkami žije, a možná i něco jiného…
Můj štírek se Jmenuje Ondřej Josef, a 8.6. mu bude 19 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
273
6.6.11 12:31

Ahoj, taky jsem štírka a starší syn je štírek, je tedy už starší než Ondra, je mu 4,5 a jmenuje se Štěpán. Nevím, jestli to je tím znamením, ale dost často spolu bojujem :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.6.11 12:33

Když stihnu porodit max dva dvny po termínu, tak budu mít štírka,..já jsem taky štírek..tak vás budu číst, ať vím, jaký jsou to ďáblíci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
6.6.11 13:08

Ahoj holky :-) Já jsem taky štír a prcek se mi narodil přesně poslední den štíra :mrgreen: Je mu teprve 6 a půl měsíce, tak ještě nevím jak moc spolu budeme bojovat :nevim: :think: Ale snad to půjde :-P Myslím, že bude dost prsknutej střelcem, když je až poslední den štíra :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
6.6.11 13:16

Ahoj, tak já tedy nejsem ve znamení štíra(snad i přesto k vám do diskuze můžu vlézt), ale klepeta mám taky :mrgreen: Ale mám malou(18 měsíců) štírku doma a mám tedy co dělat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
6.6.11 13:18
pitu píše:
Ahoj holky :-) Já jsem taky štír a prcek se mi narodil přesně poslední den štíra :mrgreen: Je mu teprve 6 a půl měsíce, tak ještě nevím jak moc spolu budeme bojovat :nevim: :think: Ale snad to půjde :-P Myslím, že bude dost prsknutej střelcem, když je až poslední den štíra :pankac:

Jejej, moje malá se taky narodila 22.11. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
6.6.11 13:46
denvoj píše:
pitu píše:
Ahoj holky :-) Já jsem taky štír a prcek se mi narodil přesně poslední den štíra :mrgreen: Je mu teprve 6 a půl měsíce, tak ještě nevím jak moc spolu budeme bojovat :nevim: :think: Ale snad to půjde :-P Myslím, že bude dost prsknutej střelcem, když je až poslední den štíra :pankac:

Jééé, tak to je dobrý :-)) Ale asi ne letos, viď? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
6.6.11 13:50
pitu píše:
denvoj píše:
pitu píše:
Jééé, tak to je dobrý :-)) Ale asi ne letos, viď? :-)

To ne :-) Ani loni :-) 22.11.2009 :wink: Uf, to to letí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
6.6.11 14:27

Ahoj, tak já nejsem štírka, ale mám 7měsíční štírku)pěknou ďáblici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
6.6.11 16:16

Ahoj, jestli můžu, štírka nejsem, ale jednu mám doma :-D 19.11. Zatím je to usměvavé dítko :-D
Kdyžtak napište na co se mám připravit, jací vůbec štíři jsou? Mám už doma čtyřletou vodnářku a její povaha je pro mě záhadou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
6.6.11 22:08
pitu píše:

Já to mám taky tak, sama jsem 1/4 hodiny před střelcem, 21.11. ve 23:45h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
6.6.11 22:11

Štíři mají rádi tajemno, kriminální příběhy apod a jsou náruživý v sexu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
6.6.11 22:12
Markéta34 píše:
Ahoj, taky jsem štírka a starší syn je štírek, je tedy už starší než Ondra, je mu 4,5 a jmenuje se Štěpán. Nevím, jestli to je tím znamením, ale dost často spolu bojujem :-) .

Napíšeme si taky narozeniny a svátky, abychom věděly o sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
6.6.11 22:14

S Ondrou vůbec nebojuji, je to moje zlatíčko. :huban:  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.6.11 22:36
jitka 11 píše: Štíři mají rádi tajemno, kriminální příběhy apod a jsou náruživý v sexu. :lol:

Tak to na mě nesedí ani jedno :) :oops: a na moji mamku taky ne (teda ten sex nevím), ale to ostatní nsedí.

Já jsem štírka a moje mamka je štírka a to teda vím, a co mi hodně vyprávěla, tak jsem byla hyperaktivní dítě (v 8m samochození), spadla jsem kam jsem mohla (ve 3m z postele, v 6m jsem sletěla o patro níž v baráku, v 8m jsem visela za kšíry hlavou dolů z kočárku). Tak to jen tak pro Vás jaká jsem já byla jako dítě štírka :)

A mamka má z toho vesměs srandu :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí