Herna pro roční dítě v Plzni

565
5.6.11 00:47

Herna pro roční dítě v Plzni

Ahoj, máte někdo tip na hernu pro roční dítě v Plzni? A jak to tam chodí?

Teď v červnu nám končí cvičení v motýlu a spíš je to pro nás pro oba utrpení. Sice je to krásně vedené, ale na povel mi nechce nic dělat. Takže zatímco jiné děti si odkroutí povinou rozcvičku vcelku v klidu, tak mě pořád utíká a kroutí se jak had, že nechce. A pak následuje třeba opičí dráha. Která je taky sice super, ale opět - na povel a teď hned prostě ne-e. A když lákám na chrastítko, aby lezl a nezdržoval ostatní, tak se za chvíli vzteká, že mu ho nechci dát na hraní. Prostě povinná zábava u nás nefrčí :nevim: Tak hledám něco volnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
640
5.6.11 08:38

ahoj, buď v klidu, mě malá za začátku dělala to samý, jestli chceš něco bez programu, tak třeba v Cedru v Bolevci je volná herna Kafárna, kde je to celkem velký, prcek si pohraje a jsou tam pro maminky asi dva stolečky, kde si můžeš dát v klidu třeba kafe, vstupné se neplatí, ale je to otevřené jen 9-12 hod, asi jen út-čt, chodili jsme tam i na kroužky a bylo to fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
5.6.11 09:14
Denys píše:
ahoj, buď v klidu, mě malá za začátku dělala to samý, jestli chceš něco bez programu, tak třeba v Cedru v Bolevci je volná herna Kafárna, kde je to celkem velký, prcek si pohraje a jsou tam pro maminky asi dva stolečky, kde si můžeš dát v klidu třeba kafe, vstupné se neplatí, ale je to otevřené jen 9-12 hod, asi jen út-čt, chodili jsme tam i na kroužky a bylo to fajn

Jenže začíná dělat první kroky, takže si nemůžu jen tak sednout opodál a v klidu si vypít kafe s ostatníma maminkama. Nebudu tam vypadat jako stíhačka, když mu budu věčně za zadkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
5.6.11 09:52

to určitě ne, a i kdyby, ať si myslí co chtí, přece se nebudu stydět za to, že dávám pozor na své dítě. Chodí tam i s menšíma mimčama, takže bych se toho nebála, navíc tam nikdy nebylo moc dětiček

adusinka píše:
Denys píše:
ahoj, buď v klidu, mě malá za začátku dělala to samý, jestli chceš něco bez programu, tak třeba v Cedru v Bolevci je volná herna Kafárna, kde je to celkem velký, prcek si pohraje a jsou tam pro maminky asi dva stolečky, kde si můžeš dát v klidu třeba kafe, vstupné se neplatí, ale je to otevřené jen 9-12 hod, asi jen út-čt, chodili jsme tam i na kroužky a bylo to fajn
Jenže začíná dělat první kroky, takže si nemůžu jen tak sednout opodál a v klidu si vypít kafe s ostatníma maminkama. Nebudu tam vypadat jako stíhačka, když mu budu věčně za zadkem?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí