Neumí si sám stoupnout

7257
3.6.11 20:38

Neumí si sám stoupnout.

Všem přeji krásný večer :kytka:
Můj 14m syn už umí krásně sám chodit, doma je to uplnej profík a venku už se taky odvažuje (akorát si chodí kam chce). Ale náš problém je ten, že když si sedne nebo třeba spadne na kolínka tak si neumí sám stoupnout. Doma mu to je jedno, to se po kolínkách došourá k něčemu o co se opře a postaví se. Venku je to horší tam si prostě dřepne a řve než ho někdo zase postaví. Prostě vůbec nemá náznak snahy se to naučit :nevim: . Podotýkám, že doma už jen chodí, už neleze. Měla to z vás nějaká maminka s prckem taky? Všem moc děkuju za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81479
3.6.11 20:48

Měla jsem to stejně, neuměl se postavit v prostoru. Trvalo to cca 2-3 týdny. Vždy jsem postavovala tak, jak se děti sami postavují - t.j- na kolena, prdel nahoru s dlaněmi opřenými o zem a pak mu ručkovala k nožičkám a nakonec stoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.6.11 20:56

Postavit se v prostoru je pro prcky většinou hodně těžké. Majda to taky neuměla, i když už jinak chodila, ale teď už to umí, takže někdy se to naučila :-D Ale nevím už kdy…
Dej mu čas, on na to přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
3.6.11 21:06

já vím, že jednou se to naučí,ale už mi to prostě přijde dlouhý :mrgreen: . Jsem asi nedočkavá matka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
3.6.11 22:03

Ahoj, tak u nás se chodilo dycky brzo, ale tohle stoupnutí si bez opory byl pro ně pokaždý oříšek a učily se to dodatečně… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
26.12.11 11:26

Jej teď jsem zakládala diskuzi na stejné téma…asi jsem tu tvoji musela přehlédnout…řeším zrovna to samé, malému je 15 měsíců a chodí už dobré 2, ale neumí se postavit.
Koukám, že si to tady zakládala už před půl rokem, tak počítám, že teď už se tvůj syn postavit určitě umí. No jestli se k tomu dostaneš, tak mi napiš jak dlouho to ještě trvalo. Každopádně jsem ráda, že tohle neřeším jenom já, tak je to asi normální jev. :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí