Kolik oblečení?

488
5.6.11 12:51

Kolik oblečení?

:nevim: Ahojky,mám takový dotaz.Kolik máte doma třeba kratasů a triček pro 2leté děti na léto?A co dáváte na spinkání,taky tričko a kratásky?Já mám dvojičky a každý ma jen dvoje a triček asi 4-5,ale je to asi málo.Jsme celý den doma na zahradě,pískoviště atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
5.6.11 12:55

mám spoustu oblečení co nosíme na „lepší“ :mrgreen:

ale na „tahání“ má asi 5 triček a 4 kratasy či sukýnky, taky se mi to zdá nějak málo, asi se zajdu podívat k nám do bazárku jestli by se tam nenašel nějakej fajnovej kousek:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
5.6.11 13:00

tak to já mám zase hoooodně věcí.Snad ani já jich tolik nemám :mrgreen: :mrgreen: ,jakmile začala dcerka chodit( teď už jí bude 7 let) taj jsem začala víc toho kupovat, mám jeden super secondhand kde se dá koupit všechno možné i za desetikačku(za kus)takže triček má i 20 a kraťásků taky skoro tolik.Pojistka i když třeba nejdeme na pískoviště ani ven, tak třeba když se polila šťávou a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
5.6.11 13:00

Máme asi dvoje kraťásky „lepší“ (plátěné, neflekaté) a troje obyčejné balvněné na doma, písek, až budeme na chalupě, …
Triček má hromadu, ani nevím kolik, ale je fakt, že si skoro říkám, že jsem se s nakupováním trochu unáhlila… ale zase nekupte to, po koruně na Aukru ;).
Kupovala jsem je s tím, že za tu cenu budou prostě na lítání a když pomáhá tatínkovi opravovat kolo, ale jsou kromě jednoho úplně super, tak to prostě neřeším a nemám nijak rozdělené na „lepší“ a „horší“, prostě nosí, co mi přijde pod ruku, a kdyby se tomu něco stalo, nebude mě to mrzet…

A pak má pár fakt pěkných, když jdeme někam na rodinnou oslavu nebo se chci pochlubit :oops: . Jo, a taky mám super džínové 3/4 kalhoty, jsou to normální džíny velikost 3-6 měsíců, a jak mu seknou :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.6.11 13:15

ja mam tricek asi 20 a porad je to malo…zbytek toho moc nepotrebuju…ale tricek je spotreba aspon pet na den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.6.11 13:21

Já jsem úchylná na oblečení, takže holky mají narvanou skříň k prasknutí. Kraťasů máme 26 kusů, šla jsem to přepočítat. K tomu 16 sukní a 15 kousků šatiček.
To je skoro na psychiatra… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
5.6.11 13:23

Kraťasů mám sposty - některé dostal (3×), pak jsem koupila dvoje v sekáči (2×). Jinak hodně používám trenkoslipy jako kraťásky na zahradu/písek. Dost často nedávám plenku - na čurání si občas řekne, občas vychytám já a občas je nehoda, tak je spotřeba velká.

Triček máme taky mraky - kluka začal jíst sám, bryndák nesnese. Takž 3 trička denně je minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
5.6.11 13:31

Já právě ale do sekáče nechodím,kupuji pouze nové a to na netu,nekupuji drahé jako je next atd,hodně topolino,ted jsem objevila hezký kratasy za 85kč,tak asi pořídím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
5.6.11 13:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
5.6.11 13:42

Náš toho má taky hodně-má 5 let a dost zašpiní.pomalu každý den má do školky čisté triko-je prasátko :mrgreen: .Kolikrát má víc jídla na triku než v břiše. :lol: Pak na doma a nějaké lepší?
Ale naučila jsem se moc lepší oblečení nešetřit-(dřív mě to bylo líto aby to nezničil) a než to unosil tak z toho vyrostl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
5.6.11 13:43

triček asi 10 a z toho tak polovina jsou fajnovější, ale nosí je i doma. Zkrátka ráno oblíknu a dokud ho nesprasí, tak ho má. Pokud mu dám ošklivější a jedeme do města, tak ho převlíknu do lepšího. Pak ještě 2 tílečka.
Kraťasy asi 7× z toho dvoje ,,kalhotový" zkrátka ne bavlněný.
Na spaní dávám bodýčko a ponožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
5.6.11 13:44
Marka76 píše:
Ale naučila jsem se moc lepší oblečení nešetřit-(dřív mě to bylo líto aby to nezničil) a než to unosil tak z toho vyrostl.

taky jsem to tak měla a pak měl jedno triko jen 2× a mě to bylo líto, že z toho vyrostl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
5.6.11 14:21

Mám taky dvouleťáka - triček máme cca 10 a kraťásků asi 8 - k tomu ještě trenkoslipy. Taky neřeším (kromě asi dvou kousků), co mu ráno obléknu, chci aby to unosil, snažila jsem se nakoupit levně, aby mě nemrzelo, co v tom dělá. Strašně rád se cachtá, do všeho vodu nalejvá (nejlepší je blátíčko v pískovišti), takže docela často převlékáme a upřímně řečeno skoro denně peru. Na spaní máme kraťáskové overálky, které mu kupodivu ještě jsou, pak přijdou na řadu trička a plínka.
No upřímně řečeno poslední dobou si ani nepamatuju, že bychom byli někde jinde než na zahradě nebo na hřišti, to mi to potom tak „osladí“, že si to snažím naplánovat bez něj, takže ty dva kousky moc neunosíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
5.6.11 14:40
peggy.sl píše:
Já jsem úchylná na oblečení, takže holky mají narvanou skříň k prasknutí. Kraťasů máme 26 kusů, šla jsem to přepočítat. K tomu 16 sukní a 15 kousků šatiček.
To je skoro na psychiatra:mrgreen:

Tak to tedy jo. To je garderóba, takovou nemám ani já. :jazyk: :wink:

U nás má 2,5-leťák:
2× kraťasy
2× tříčtvrteční tepláky
cca 8 triček

Spát chodí večer v normálním pyžámku, odpoledne jen v tričku s krátkým rukávem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
5.6.11 14:46

Mch,já zrovna nakupuju,ale něco máme-asi 3× kraťasy,3× tílka,a 2× trička.
Mám objednané 2 trička,1 3/4 kalhoty,a teď jsem objednala kraťásky na lítání.
Jinak máme doma ještě z loňska overálek-tílko s krátkou nohavičkou,a to bych nechala na spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí