Chování učitelky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2964
7.12.21 22:19

@Arnikamo Pokud by i vedení školy dovolilo, není tak jednoduché, aby rodič vstoupil do běžné výuky. Musel by mít písemný souhlas rodičů všech ostatních dětí, které budou v hodině přítomné.
Jinak za svoji dlouholetou praxi elementaristky jsem vrátila 2× dítě do přípravné třídy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
7.12.21 22:43
@sloninka píše:
@Arnikamo Pokud by i vedení školy dovolilo, není tak jednoduché, aby rodič vstoupil do běžné výuky. Musel by mít písemný souhlas rodičů všech ostatních dětí, které budou v hodině přítomné.
Jinak za svoji dlouholetou praxi elementaristky jsem vrátila 2× dítě do přípravné třídy.

Tak o tom jsem za 27 let praxe nikdy neslyšela. Běžně děláme dny otevřených dveří (do kovidu samozřejmě), kdy do výuky měli možnost vstoupit všichni rodiče, kteří o to měli zájem. Zajímal by mě nějaký podklad pro tohle tvrzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
8.12.21 00:17
@hanka.br. píše:
Tak o tom jsem za 27 let praxe nikdy neslyšela. Běžně děláme dny otevřených dveří (do kovidu samozřejmě), kdy do výuky měli možnost vstoupit všichni rodiče, kteří o to měli zájem. Zajímal by mě nějaký podklad pro tohle tvrzení.

Dle vyjádření inspekce oficiální dny otevř. dv. jsou něco jiného, než ind. návštěva cizí osoby v hodině. Vedením školy nám to bylo tlumočeno jako vyjádření inspekce v reakci na stížnost rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
8.12.21 07:05
@sloninka píše:
Dle vyjádření inspekce oficiální dny otevř. dv. jsou něco jiného, než ind. návštěva cizí osoby v hodině. Vedením školy nám to bylo tlumočeno jako vyjádření inspekce v reakci na stížnost rodiče.
Člověk se pořád učí - děkuji za informaci.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí