Chorvatsko 2016 – kam se chystáte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59
28.4.16 14:10

Chorvatsko 2 0 1 6

Chtěla bych se zeptat, kolik nás tu je, kdo se letos chystá do Chorvatska? Kdyžtak kdy a kam :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
209
28.4.16 14:29

My jedeme na ostrov Cres, ještě jsem v Chorvatsku nikdy nebyla, tak jsem zvědavá. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
29.4.16 06:33

My nejspíš pojedeme na konci prázdnin. Někam na Istrii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16138
29.4.16 09:13

@Mischaelka my prelom cervenec, srpen…poloostrov Peljesac, ostrov Orebic…kdyz to vyjde tak koncem cervna jeste mesto Rijeka.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.4.16 14:18

20. srpna Biograd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.4.16 17:47

@Lucy 21 my 15.7. Biograd =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
30.4.16 10:37

My se chystáme v červenci v tom týdnu se svátky. Můj muž má mimo jiné také narozeniny :mrgreen: Pojedeme autem. Dětem v té době budou 4 roky a mladšímu 17 měsíců. Ubytování hledáme sami. Ještě nevím přesně kam, doporučíte něco?
Taky jsem v Chorvatsku ještě nebyla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
5.5.16 13:32

@Salvaje Zkuste se podívat na ten Biograd na Moru vyžití jak pro dospělé, tak i pro děti =) taky jedeme autem děti 1 a 6 let =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
5.5.16 13:37
@Salvaje píše:
My se chystáme v červenci v tom týdnu se svátky. Můj muž má mimo jiné také narozeniny :mrgreen: Pojedeme autem. Dětem v té době budou 4 roky a mladšímu 17 měsíců. Ubytování hledáme sami. Ještě nevím přesně kam, doporučíte něco?
Taky jsem v Chorvatsku ještě nebyla ;)

Biograd je super, spousta všeho, mašinka tam jezdí vyhlídkové jízdy a speciální loď s proskleným dnem podniká večerní vyjížďky, na pláži tobogán a hlavně Lunapark. Byli jsme tam už 3 x :kytka: a letos jedeme na Nin, tam je to o proti Biogradu klidné tak jsem taky zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.5.16 15:27
@ančapepča

To jsem ráda, že měl Biograd úspěch, tak to se tam budeme těšit. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
5.5.16 20:45
@Lucy 21 píše:
@ančapepča
To jsem ráda, že měl Biograd úspěch, tak to se tam budeme těšit. :dance:

Určite si to tam uzijete, pro mě je to tam z celého Chorvatska nejlepší :srdce: preju krásnou dovolenou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.5.16 18:24

Brač - Sumartin

Doporučuji ubytování v městečku Sumartin na ostrově Brač. Přímo do městečka pluje trajekt z Makarské. Apartmány jsou cca 100m od jedné pláže a 50m od druhé pláže. Obě pláže bez ježků (alespoň my jsme žádného nepotkali a neslyšela jsem o nikom, kdo by o nich mluvil) a s pozvolným vstupem do vody, takže vhodné i pro menší děti. Je tam větší klid než například na Makarské nebo na Bolu, kam si můžete udělat výlet (mně osobně jeden den s dítětem na Bolu bohatě stačil :-d ).
Více informací a kontakt na www.sumartin-hr.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
15.7.16 18:15

Ahoj, nechci zakládat novou diskuzi o Chorvatsku, je jich tu asi dost. Mate někdo aktuální info jak vypadá klasicka cesta přes Vídeň a Slovinsko z patku na sobotu? My jezdíme přes Maďarsko a jiné dny než patek, ale jedem se znamyma a pro ne je jedina možnost dovolena od soboty do soboty kvůli dovolene a hlídání deti… Pořád u nás převažuje cesta přes Maďarsko a jet sami, ale pokud se to přes noc da, pojedem s ostatníma…Jedem za týden. Děkuji moc všem za případne odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
15.7.16 18:24

@Romanetka ahoj my jeli 24.6 a katastrofa, puvodne jsme pocitali s prestavkama 12 hodin a jeli jsme 19 h. Chytli jsme jednu kolonu u zavrenyho tunelu tam jsme cekali asi 2 hodiny a mnohem horsi byla kolona pred chorvatskyma hranicema.7 km jsme jeli 4 hodiny, bylo to peklo a uz nikdy vic. Cesta zpet pohoda, to jsme jeli v pondeli vecer a to jsme dali za 10 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
15.7.16 18:32

Chteli bychom nekdy v zari, ale jeste nevime kam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie