Chorvatsko 2012 dovolená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
7.1.12 21:56

Holky moc se omlouvam zakladatelce,ze se takhle „prifarim“ :oops: :kytka:
Chystame se letos s prckem (bude mu rok a pul) do Chorvatska-zatim nemame vybrane misto ale urcite chceme apartman na klidnejsim ale ne mrtvem miste,hezkou plaz idealne do 50m od apartmanu.. Nemate nekdo tip? :P :hug:
Diky moc a jeste jednou omluva zakladatelce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8125
7.1.12 21:59

holky jukněte na sevid,já teda 50m od moře barák,tak bych umřela))))))))))))),my jedem letos a máme dva metry)))))))))já vybírám max do deseti až 15ti metrů,protože s dětima je to pořád kakat,čurat,čaj a pak ovoce a pak nevím co,takže at je to u nosu))))))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.12 22:02

Moni 25 nevadí, také mi to zajímá :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.12 22:04

Já ci jsem koukala, tak se mi líbí ten ostrov Krk a basta, nebo tak nějak. Prý je to hrozně hezké městečko.

• Citovat
  • Upravit
20777
7.1.12 22:05

Snatko tak to ja jsem se neodvazovala byt tak troufala :mrgreen:
A kde si sehnala apartmany,nemas nejaky kontakt? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8125
7.1.12 22:11

Hele anonim,dávej bacha na trajekty na ty ostrovy,je to hrůza,třeba čekáš hodinu a ani se tam nemusíš dostata s malým cvrčkem je to mazec,vem si ,že dojedeš a musíš se zařadit do řady a čekat a ted co s mimi,je to vočistec po delší jízdě autem,my co jsou děti nejezdíme ani na polostrovy.Holky mrknu se vám ale upřímě se mi moc nechce,ted jsem ležela na internetu pomalu týden a vybírala dovču,jsme 4 rodiny a ještě pejsek,my teda jezdíme níž,jen kvůli tomu aby bylo tepleji,protože tu u vrchu je chladněji,takže my až tak pod makarskou atak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8125
7.1.12 22:14

hele drahoušci,tu máte krasavce)))))))

http://www.adriadatabanka.com/…iline/568/1/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.12 22:15

No ten KRK je ostrov spojený s pevninou mostem, takže se tam dá doject autem a nemusi se trajektem, to bych si asi nelajzla. Taky by se hodili nějaké tipy. Apartman tak blízko od moře jsem snad ještě nenašla 8o :lol: a nebo tipy, kde je to fakt hezký… já byla v Omiši a nic mooc

• Citovat
  • Upravit
8125
7.1.12 22:17

cesta nám do toho sevidu trvala zhruba 8 hodin,není to teda přímo sevid ale něco kolem dokola,klídek)))a do sevidu na výletík kráááásné městečko)))))))))Jo ale mužíci jezdí rychle,tak nevím jak vaši,takže tak aby jste to jako věděli)))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.12 22:21

no tak to je bobma, krásný… :srdce: akorát pro 4 osoby, my budeme jen dva a malá..

• Citovat
  • Upravit
8125
7.1.12 22:24

hele ale tam se podívej platíš myslím jen za ty dva,já vím,já to vybírám každý rok pro víc lidí a pro vás tři seženeš uplně super,lehce a hned u moře bez problému,nás jezdí každý rok kolem těch 4 rodin,nebo se platí přímo za celej apartmán,takže je jedno kolik vás tam je,no musím mrknout))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
7.1.12 22:30

chceme jet s dvojčaty, v září, bude jim rok a půl, apartmán, skleničky s sebou anebo případně uvařím (však je to hned), my něco instantního anebo restaurace. Ostrov, trajektem, nemám s tím problém, vždycky jsme se vešli v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8125
7.1.12 22:32

http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/…ents-podaca/

tu je ale to je někde kolem splitu)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
7.1.12 22:35

Juu holky ja nasla v jine diskuzi www.zaton.hr :D
Je to ale mega komplex ale zas fakt vse u ruky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8125
7.1.12 22:36

no a tu máš uplně luxus,dům na pláži a myslím i možnost polopenze))))))))

http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/…ja/index.php#mail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario