Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky moc se omlouvam zakladatelce,ze se takhle „prifarim“
![]()
Chystame se letos s prckem (bude mu rok a pul) do Chorvatska-zatim nemame vybrane misto ale urcite chceme apartman na klidnejsim ale ne mrtvem miste,hezkou plaz idealne do 50m od apartmanu.. Nemate nekdo tip?
![]()
Diky moc a jeste jednou omluva zakladatelce ![]()
holky jukněte na sevid,já teda 50m od moře barák,tak bych umřela))))))))))))),my jedem letos a máme dva metry)))))))))já vybírám max do deseti až 15ti metrů,protože s dětima je to pořád kakat,čurat,čaj a pak ovoce a pak nevím co,takže at je to u nosu))))))))))))))
Já ci jsem koukala, tak se mi líbí ten ostrov Krk a basta, nebo tak nějak. Prý je to hrozně hezké městečko.
Snatko tak to ja jsem se neodvazovala byt tak troufala ![]()
A kde si sehnala apartmany,nemas nejaky kontakt? ![]()
Hele anonim,dávej bacha na trajekty na ty ostrovy,je to hrůza,třeba čekáš hodinu a ani se tam nemusíš dostata s malým cvrčkem je to mazec,vem si ,že dojedeš a musíš se zařadit do řady a čekat a ted co s mimi,je to vočistec po delší jízdě autem,my co jsou děti nejezdíme ani na polostrovy.Holky mrknu se vám ale upřímě se mi moc nechce,ted jsem ležela na internetu pomalu týden a vybírala dovču,jsme 4 rodiny a ještě pejsek,my teda jezdíme níž,jen kvůli tomu aby bylo tepleji,protože tu u vrchu je chladněji,takže my až tak pod makarskou atak.
No ten KRK je ostrov spojený s pevninou mostem, takže se tam dá doject autem a nemusi se trajektem, to bych si asi nelajzla. Taky by se hodili nějaké tipy. Apartman tak blízko od moře jsem snad ještě nenašla
a nebo tipy, kde je to fakt hezký… já byla v Omiši a nic mooc
cesta nám do toho sevidu trvala zhruba 8 hodin,není to teda přímo sevid ale něco kolem dokola,klídek)))a do sevidu na výletík kráááásné městečko)))))))))Jo ale mužíci jezdí rychle,tak nevím jak vaši,takže tak aby jste to jako věděli)))))))
no tak to je bobma, krásný…
akorát pro 4 osoby, my budeme jen dva a malá..
hele ale tam se podívej platíš myslím jen za ty dva,já vím,já to vybírám každý rok pro víc lidí a pro vás tři seženeš uplně super,lehce a hned u moře bez problému,nás jezdí každý rok kolem těch 4 rodin,nebo se platí přímo za celej apartmán,takže je jedno kolik vás tam je,no musím mrknout))))
chceme jet s dvojčaty, v září, bude jim rok a půl, apartmán, skleničky s sebou anebo případně uvařím (však je to hned), my něco instantního anebo restaurace. Ostrov, trajektem, nemám s tím problém, vždycky jsme se vešli v pohodě.
http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/…ents-podaca/
tu je ale to je někde kolem splitu)))
Juu holky ja nasla v jine diskuzi www.zaton.hr ![]()
Je to ale mega komplex ale zas fakt vse u ruky ![]()
no a tu máš uplně luxus,dům na pláži a myslím i možnost polopenze))))))))