Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
no my byli v chorvatsku kdyz malymu byly 4 mesice a pohoda, v let chceme zas nekam ale s jidlem a to malymu bude rok a pul, jestli pojedeme, ja mylsim ze z ty stravy se vzdy neco vybere, vzala bych all inclusive tam je na vyber a muzes dat brambory s necim..myslim ze by to nemel byt problem…
Ahojky,hele vůbec se toho nebo,bud prodávají ty jídélka pro děti i do roka a půl a to vždy ohřeješ,bud ve svém ohříváčku a nebo v malém hrnci,který si sebou vezmeš a nebo je druhá možnost navařit a zavařit do sklenic,takto si vozím jídlo já a tam si jen už vařím přílohy a toto je ohřívám.Ale nejjednodušší jsou ty příkrmy.
presne s sebou byh vzala nejaky sklenicky s prikrmem ale da se to koupit i tam vsude
My jsme byli loni v Itálii v hotelu - malému byl rok a dva měsíce, měla jsem s sebou Hami skleničky (jak ovocný, tak zeleninový), na večer kašičky, na ráno Sunar, jogurt jsem mu vždy na odpolední sváču koupila. Nádobí jsme pak teda myla v koupelně v umyvadle
Letos jedeme do Chorvatska a raději do apartmánu, i když už bude o rok starší, ale přeci jen na Sunar i na kaše je ještě zvyklý, tak raději chci tu kuchyňku… A já mám teda také radši snídani v županu na terase ![]()
tak kdyby jsme jeli ted, tak je to pohoda, protože je na mlíčku a s příkrmy teprve začínáme… šnatka: také jsem nad tim uvažovala, ale když bych chtěla do toho vysněného hotelu, tak kde to tam ohřeju? jedině vzít rychlovarku?
Alja: Také jsem chtěla allin. ale nějak to v tom chorvatsku nenacházim.. teda je fakt, že financů taky nemáme dost a víc jak 4hvězdičkový hotel by asi neklaplo ![]()
Byli jsme v Chorvatsku když měla malá 10m, vybrali jsme apartmán kde byli dvě plotýnky a zároveň jsme měli polopenzi. Pro malou jsme ohřáli skleničky z domova, plus v noci UM, naprosta pohoda, a my chodili na jídlo - u snídaně se vždy dalo vybrat co už malá mohla (pečivo, banán, jablko), a u večeře v podstatě taky, takže jsme jí zabavili jídlem a přitom se sami najedli. Jídelních židliček tam měli mraky, bylo to super.
Letos zvyžujeme že pojedeme v září (malá bude mít 25m a mladší 4m), uvidíme.
Cesta v pohodě, většinu malá tenkrát prospala, cesta zpět byl horor, ale možná to bylo od zoubku.
Sabi a vařit budeš sama, nebo budete chodit nějakm do restaurace?
v chorvatsku je to all in min ale segra tam tak byl a ani to nebylo nejak drahy a nebo aspon plnou penzi myslim ze vzdy tam bude neco co muzes dat rocnimu diteti..myslim ze kdyz budou hodny tak ti sklenicku ohrejou i kdyz vy pujdete na jidlo pokud by tam nebylo neco pro nej…
a ohrat nevim leda ohrivac s sebou ![]()
Já myslím,že kdekoliv v restauraci ti skleničku ohřejí nebo i na recepci hotelu.Nikdy jsem s tím neměla problém.A v nejhorším ta sklenička se dá jíst i v pokojové teplotě.
PetkaK a můžu se zeptat, kde jste byli v Chorvatsku? Také jsem koukala na apartmány s polopenzí, ale nějak jsem se bála, že ta strava nebude stát za nic. Mám nějakou fobii ![]()
jsou na to ohříváčky na ty příkrmy,já ho mám a malému v tom ohřívám skleničky.Jde to ohřívat i v autě.takže klíďo píďo můžete vyrazit)))))))))))na hotel se vyprdni,to si schovejte až bude mimi větší,takto je to větší pohodlíčko,nemusíš se furt převlíkat,když musíte valit na jídlo a tak,je to lepší si najít baráček hned na pláži a my měli sebou i chuvičky a když nám všem v poledne dětičky spinuškaly,tak my se opalovali na pláži)))))))))) a vše jsme slyšeli co se děje))))))))))a apartmán je ještě s jednou výhodou,že nemusíš bejt v jedné místnosti s mimi,když jde večer spát ale můžeš bejt v obyváku a koukat na telku a dávat si kávičku a nebo na terásce,nachystat si nějakou zobku a dát si vínečko a tak a co v hotelu,jeden pokoj a nic nikde)))))))pro vše někam lítat)))))
Anonymní píše:
Sabi a vařit budeš sama, nebo budete chodit nějakm do restaurace?
Asi budeme kombinovat
Na stránkách teda píšou, že lze dokopit polopenze, tak uvidíme a možná tam dokoupíme. Ale mě vždycky po příchodu z pláže stačila polévka z pytlíku nebo nějaké ty těstoviny, člověk v tom horku nemá ani hlad, a na večeři jsme si většinou někam zašli.
šnatka píše:
jsou na to ohříváčky na ty příkrmy,já ho mám a malému v tom ohřívám skleničky.Jde to ohřívat i v autě.takže klíďo píďo můžete vyrazit)))))))))))na hotel se vyprdni,to si schovejte až bude mimi větší,takto je to větší pohodlíčko,nemusíš se furt převlíkat,když musíte valit na jídlo a tak,je to lepší si najít baráček hned na pláži a my měli sebou i chuvičky a když nám všem v poledne dětičky spinuškaly,tak my se opalovali na pláži)))))))))) a vše jsme slyšeli co se děje))))))))))a apartmán je ještě s jednou výhodou,že nemusíš bejt v jedné místnosti s mimi,když jde večer spát ale můžeš bejt v obyváku a koukat na telku a dávat si kávičku a nebo na terásce,nachystat si nějakou zobku a dát si vínečko a tak a co v hotelu,jeden pokoj a nic nikde)))))))pro vše někam lítat)))))
Naprosto souhlasím ![]()
Ahoj mamky,
Moc se toho bojim, máme skoro 6měsíční holčičku a tak nějak si to nedovedu představit…
) takže jako další možnost se nabízí apartmán, ale zase někde ohřívat to, co jsem navařila doma? Šílenost… tak nevim, mám z toho hlavu jako balón.
chtěli bychom vyrazit v létě k moři
Ani tak se nebojim té cesty (proto jsme také vybrali Chorvatsko , je to blízko), ale hlavně toho samotného pobytu.
Chtěla bych do hotelu, abych se nemusela starat o jídlo a někde vařit, jenže přeci nedám malé hotelovou stravu? co když to nebude moc jíst (Bude jí rok
Poradíte, jak by jste to řešili vy, popřípadě kde v Chorvatsku je to pěkné, BLÍZKO, a za rozumnou cenu?
Mě osobně se líbí kRK.. 
(anonym 1: chodí sem manža, mělo by to být překvápko)