Chorvatsko 2012 dovolená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
07Maya
15.5.12 22:38

apartman 2

ahoj, jedname s pani o ubytovani v apartmanu 2, prosim, nebydleli jste tam nahodou? nemate nejake fotky treba balkonku? dekuju za tip, pani je moc mila..ahoj, M.

• Citovat
  • Upravit
1096
9.7.12 17:09

Zkušené chorvatky, které jezdíte na makarskou, prosím poraďte, kam a dejte odkazy na ubytování děkuji moc. jsme 2 dospělí a 2 děti. :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
17.7.12 11:01

Ahoj,
nejedete náhodou někdo do Bristu v termínu 18. - 30.8? Jedeme s naší malou (4r) sami a tak kdyby si měla třeba občas s kým hrát bylo by to prima. I za postřehy z Bristu z minulých let budu ráda - jedeme tam poprvé :) Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
17.7.12 12:37

Monix, kde je brist??my pořád nevíme a termín máme stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
17.7.12 12:48

Diano - je to 40km pod Makarskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
17.7.12 18:17

Dej mi odkaz…já jsem se chystala na makarskou, víš jaký tam jsou pláže??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
17.7.12 18:37

Juu už to mám, no dám řeč s manželem, ale líbí se mi to a je tam levno a asi i klid :-)) jinak mám 4letýho, tak kdybychom se tam potkali, třeba by si děti hrály

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
17.7.12 21:11

Diano ubytko jsme našli přes Adriadatabanka. Hledali jsme klidné místo, menší pláže (i se stínem) a zároveň možnost procházek, což do Gradacu je to 3km pěšky podél moře po osvětlené promenádě. Recenze co jsem četla na Brist jsou skvělé. Tak doufám, že to bude pravda. Dej vědět jak dopadla rodinná rada :) Jo - a naši 4 letí by si pohrát určitě mohli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
18.7.12 13:22

Ahoj my jezdíme už deset let do zaostrogu to je mezi bristem a gradecu a brist je krásný chceme také naštívit ty vodopády a chci se optat popis cesty by jste mi napsali moc děkuji, jezdili jsme do mostaru ale to s kočárkem nejde tak jsme nasšli tyto vodopády děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
19.7.12 12:09

My to máme rádi na ostrově Cres, tam je to vždycky klidnější než riviera ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.12 10:15

Ahoj, byl někdo letos na Rabac - kemp Oliva? Jaké jsou ceny potravin a phm v Chorvatsku, co je dobré vozit z ČR? Moc díky za tipy.

• Citovat
  • Upravit
46
19.3.14 09:43

Žuljana

Mi jedeme letos od 28.8. - 9.9. poprvé na Pelješac, přímo do Žuljany apartmány Leko… už se moc těšíme, ikdyž cesta je dloooooouhá, spousta lidí na Pelješac nedá dopustit…Dosud jsme navštívili v HR..Drvenik - 2008, Černá Hora - Bar - 2010, Pag - Rtina Miočič 2011, Drage 2012 a Pag - Vlašiči - 2013… Tak si říkám, že oproti Pagu bude na Pelješacu o hodně více zeleně… a také jsem četla, že je tam slanější moře než jinde a tím více působí na kožní a respirační problémy, což já i dcera uvítáme… Už se moc těším :-) Ikdyž mám obavy z cesty, já jsem rekreační řidič a manžel asi bude na řízení sám…Ale baví ho to, tak snad to z přestávkami zvládne… :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí