Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@sebla píše:
@kočička Evička zrovna Labineca se nám moc líbí. Jediný problém je, že nemají dostatek rodinných pokojů a my řešíme dilema, jestli se vejdeme do klasického pokoje. Bydleli jste v hotelu nebo v depandanci? A pokud v hotelu, jak jsou ty pokoje velké? Brali bychom ten 2+1 (2+2 už v hotelu volný nemají), ale musí se nám tam vejít ještě cestovní postýlka a neradi bychom tam byli jak sardinky:) Budu vděčná za jakékoliv info. Díky!
já byla s kamarádkou na normálním dvoulůžkovém pokoji, tak nevím, jak velké jsou v případě 2+1, ale nějak extra velký ten pokoj nebyl, ale postýlka by se do toho našeho každopádně vpohodě vešla, z jedné strany bylo vedle letiště místa dost. Radši bych se zeptala přímo v cestovce, mám dojem, že mají k dispozici půdorys - rozměry pokojů
@kočička Evička díky! No my se v cestovce ptali, ale řekli nám, že neví a že se zeptají. Vznesli dotaz přímo do hotelu a už skoro týden čekáme na odpověď…
Ale byla bych ráda, kdyby napsali, že ten pokoj nema 15m2 ale je alespoň trošku větší a my mohli konečně dovču zaplatit a začít se těšit. To hledání je úmorný:)
@danali tak to je super! Tak ať se vam líbí! Taky jsme na tento hotel koukali, ale nakonec jsme se rozhodli, že chceme něco blíž moři. Ale hotel vypadá moc hezky. Jo a díky, o těch slevách vím. Tak teď už se jen těšit na dovču! ![]()
@sebla No manžel taky říkal že je to daleko, zase ho uklidňuju že v rabacu jsme chodili dál a ještě po schodech jak u hotelu, tak na pláž, tady to vypadá že to bude po cestičce od toho hotelu.
Vám ať se taky potom líbí ![]()
@danali To určitě zvládnete. A když to bude po rovince, tak to bude v pohodě. Jinak Biograd je moc hezký město. Byli jsme ve Sv. Filip i Jakov (to je hned vedle) a v Biogradu jsme se byli podívat. Máte se na co těšit! ![]()
@sebla Já mám trošku pocit že jsem tam někde v dětství s našima byla, ale zatím jsem se jich neptala, tak uvidíme co řeknou ![]()
@sebla píše:
@kočička Evička díky! No my se v cestovce ptali, ale řekli nám, že neví a že se zeptají. Vznesli dotaz přímo do hotelu a už skoro týden čekáme na odpověď…Ale byla bych ráda, kdyby napsali, že ten pokoj nema 15m2 ale je alespoň trošku větší a my mohli konečně dovču zaplatit a začít se těšit. To hledání je úmorný:)
a apartámy mají obsazené? Ty jsou dvoupokojové. Jinak ta komunikace je tam trochu asi na štíru s tím hotelem, protože jsem výslovně chtěla co nejnižší patro kvůli fobii z výšek a když jsme tam dojeli, tak o ničem nevěděli, přitom byla sobota a měnili se turnusy a měli téměř všechny pokoje volné, než rozdělili klíče a i když jsem prosila delegáta, ať mi dají ten pokoj někde dole, tak je to vůbec nezajímalo a dalí mi třetí patro a protože je to ještě jakoby nad terénem, tak jsem se málem nemohla ani podívat z okna, natož vlézt na balkón, protože to byla děsná výška, ale výhled teda nádhernej, ta Labineca je bezva v tom, že úplně všechny pokoje jsou s výhledem na moře.
@kočička Evička měli poslední dva ty rodinné pokoje v depandanci a ještě na nich byla rezervace, takže nejisté… nějak to lidi letos vybrali brzo
Ale my jsme stejně radši chtěli přímo hotel než depandanci. A nakonec se nám (resp. CK) podařilo získat info přímo od Chorvatů, včetně fotek a ty pokoje 2+1 vypadají, že to nejsou úplně malinkaté špeluňky. Takže jsme se nakonec rozhodli pro tenhle pokoj v hotelu a v pondělí bychom měli zaplatit zálohu. Takže hurá, už máme dovču na dosah ruky a já se děsně těším ![]()
Můžu ještě vyzvídat? Jak je to s ručníkama? Můžu si vzít hotelové ručníky na pláž a jak často je v hotelu mění? Díky ![]()
@sebla píše:
@kočička Evička měli poslední dva ty rodinné pokoje v depandanci a ještě na nich byla rezervace, takže nejisté… nějak to lidi letos vybrali brzoAle my jsme stejně radši chtěli přímo hotel než depandanci. A nakonec se nám (resp. CK) podařilo získat info přímo od Chorvatů, včetně fotek a ty pokoje 2+1 vypadají, že to nejsou úplně malinkaté špeluňky. Takže jsme se nakonec rozhodli pro tenhle pokoj v hotelu a v pondělí bychom měli zaplatit zálohu. Takže hurá, už máme dovču na dosah ruky a já se děsně těším
Můžu ještě vyzvídat? Jak je to s ručníkama? Můžu si vzít hotelové ručníky na pláž a jak často je v hotelu mění? Díky
ahoj, denně mění všechny ručníky, které hodíš na zem a brát si je můžeš kam chceš. Jinak ten hotel je fakt úžasnej, budete nadšení. Jediný mínus má, že se jde dolů na pláž, která je bezprostředně pod hotelem, po schodech. Výtahem sjedeš do spodního patra, kde je bazén, ale na pláž to jedno patro musíš po schodech, ale to je vpohodě. Jinak jídlo je tam naprosto fantastické, vůbec jsem nečekala takovej luxus, nevím, jestli máš plnou penzi, ale stojí za to. Já měla vše, protože jasem ten zájezd vyhrála v ceně 50 tis vloni ve vánoční soutěži co byla na Nově o nejlepší vánoční výzdobu. Snídaně že nevíš, co by sis dala, plno dobrot, saláty, zákusky (naprosto skvělé), obědy a večeře na stejný úrovni, mraky dobrot jako v několikahvězdičkovém hotelu, plno ovoce, zmrzlinovej pult k dispozici od rána do noci, bereš si jakou chceš zmrzku, svačiny, noční svačiny, alkohol jakej chceš si bereš celej den, pivo, no prostě všechno, ale jak říkám, to je asi jenom v plné penzi, nevím co vše je v polopenzi, ten alkohol a svačiny asi né, i když přístup na obslužnej bar, kde je vše na pití je pro všechny vedle bazénu. Jinak doporučuju výlet, který se dá koupit od delegáta, stojí cca 240 Kč/osoba, je to večerní výlet lodí do Dreveniku, v ceně je cesta, flaška vína, nealko, a na cestě zpět velká grilovaná makrela se zeleninou, pak tam byl ještě panák té jejich pálenky. Jede se v půl osmé večer, hoďka na promenádu v Dreveniku a v půl jedenácté (nebo dvanácté) návrat. Bude se vám tam fakt moc líbit.
@kočička Evička díky za vyčerpávající info! Teď se budu těšit ještě o to víc!
Máme to s all inclusive, takže všechny ty dobroty co píšeš tam na nás budou čekat
Alespoň doufám
Výlet zní úplně fantasticky, ale bohužel ho nevidím reálně. Máme dvě malé děti (v době dovči jim budou 2,5roku a 10 měsíců) a to bychom asi nedali. Jednak si neumím představit, že bych tu starší udržela na lodi a určitě s sebou nebudeme mít dva polohovací kočáry, aby mohly obě chrnět… A tak dlouho mi určitě vzhůru nevydrží. Takže výlet třeba až někdy příště…
No tak to sis musela tu dovču užít o to víc, když jsi ji vyhrála! Přesně si nevybavuju, která výzdoba vyhrála, ale většina těch výzdob je tam vždy moc pěkných, takže věřím, že i ta tvoje byla báječná ![]()
Ještě jednou zatím moc díky za všechny informace. A můžu se na tebe kdyžtak ještě obrátit, kdyby nás napadla nějaká otázka? Do konce června času dost, takže určitě nás bude napadat spousta otázek… Třeba ty ručníky mě vyloženě potěšily, protože ty vždycky zaberou v kufru děsně místa a o to je s dětma vždy nouze ![]()
Hezký večer!
http://tn.nova.cz/…vyherce.html
jsem ta s tím domečkem…
jinak to jídlo, no fakt mňáááám, každej oběd a večeře kromě jiných masových pochoutek vždy nějaké ryby, i žralok a tak…snad máš pro to menší dítě výpomoc pro vzití kočárku na schody pod hotel na tu pláž. Ale to by ti pomohl každej i tam. Jinak je tam dostatek místa pro všechny na ta jídla, velký terasy, živá hudba večer venku na terase, pro děti plno blbin, to ti vše řekne animátor-delegát na místě. Je tam krásná procházka do městečka na promenádu a taky tam vůbec není v kavárničkách draho, ani v restauacích, ale budete tak bohatě nasyceni, že my jsme tam všichni docela přibrali z toho všeho. Když si vzpomenu na ty zákusky a dezerty v hotelu, tak se mi sbíhají sliny ještě teďka. Tak se kdyžtak ozvi, kdyby něco a těš se, máte fakt na co. ![]()
S tim uz nic neudelam @Lenka002 me teda pul km neprijde daleko, asi jsem zvykla.
Ahojky byli jsme s dcerkou na Korčule v hotelu Adria ve Vela Luce a chystáme se tam letos opět. Autem 8 hodin do Splitu (jezdí se od úterý do úterý - což je výhoda, mimo víkend žádné zácpy) a pak trajektem na ostrov. Se službami v hotelu jsme byli max. spokojeni. All inclusive super.
Ještě zvažujeme Brač. Mám Chorvatsko ráda, pro svou zeleň, borovicové háje a hlavně krásné moře.