Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, byl jste někdo v Chorvatsku v areálu Solaris? Je tam asi 5 hotelů a zajímaly by mě vaše názory na celý areál a hotely. Jak jste byli spokojení, jaké bylo jídlo, personál, pokoje(hodně píší, že jsou malé)?Děkuji
Ahoj, jestli myslíš ten u šibeniku,tak pokoje jsou menší ale je tam takovejch sport.a zabavních aktivit venku,že do pokoje se stejně chodíš jen vyspat,tak to nevadi ![]()
Solaris je dost velký komplex což mně osobně jde dost na nervy. Pláže v dalmácii jsou dost malé tak taková koncentrace turistů na jednom místě je dost problém
Taky šibenská riviera se mi moc nelíbí hezčí je třeba Makarská nebo ostrovy ale to je věc názoru. jídlo nevím akorát asi před dvěma roky tam měli průser se salmonelou ![]()
přelidněnost mi ani tak nevadí, spíš mi jde o to vyžití dětí, jídlo a ty pokoje, ale tam stejně budem jen spát. Ježiš s tou salmonelou nestraš
. Zatím jsem četla jen dobré hodnocení až na ty malé pokoje.
Ty recenze nejsou moc objektivni.Spokojenej člověk napíše málokdy,bere to jako samozřejmost.Většinou ty negativní píšou lidi ,co to koupí last minute před nebo po sezoně a strašně se diví,že nemají stejný servis jako ty v sezoně za plnou cenu..
Babe007 píše:
Ty recenze nejsou moc objektivni.Spokojenej člověk napíše málokdy,bere to jako samozřejmost.Většinou ty negativní píšou lidi ,co to koupí last minute před nebo po sezoně a strašně se diví,že nemají stejný servis jako ty v sezoně za plnou cenu..
jasně, recenze beru s nadhledem, uvažujeme, že tam v létě pojedeme, tak jsem se dívala co se kde píše. A právě všude píšou, že dobrý a hlavně to neni ani nijak extra předražený.
mauglie píše:Babe007 píše:jasně, recenze beru s nadhledem, uvažujeme, že tam v létě pojedeme, tak jsem se dívala co se kde píše. A právě všude píšou, že dobrý a hlavně to neni ani nijak extra předražený.
Já si jednou na invii přečetla 4 recenze hotelů kde jsem byla a nestačila jsem se divit. Jako hrůza, bych tam podle toho nikdy nejela, ale nikdy jsem si nemohla stěžovat. Jednou jsem chtěla jen změnit pokoj v Chorvatsku kvůli psovi, byli moc velký díry v balkonu a pes chodil ven sám, tak nás dali jinam, kde to bylo jinak a byl klid. My jezdíme do Chorvatska už strašně moc let a spokojenost největší. Nejvíc se mi líbilo asi na Murteru a pak je moje srdcová záležitost Primošten. To městečko se mi strašně líbí. Byli jsme tam ubytovaní v tom starém městě, nesmí se tam autem, vozí tě tam golfovými vozíky, to bylo super.
Ahoj dívala jsem se na hotely v Solarisu Andrija, Ivan, Niko byl jste tam někdo? Je tam polopenze zajímalo by mě jaké jsou ceny jídla v okolí. Díky
Hotely nedokážu posoudit, byli jsme v kempu (u hotelů) v mobilhome. Přestože jezdíme do Chorvatska pravidelně, na tomto místě se mi vyjímečně nelíbilo. Na hlavní pláži velký vítr, malá pláž vedle vraku lodi krásná, klidná ale ostré bílé kamínky. Pirátská loď, dalmátská vesnička, minigolf atd. vše jako krásné ale umělé. Jediné větší dětské hřiště (hrad) od kempu a hotelů v blízkosti kempu dost daleko. V celém areálu dost draho, o 20 procent dráž než všude jinde. Žádné nezávislé suvenýry a krámky, vše jen v hotelech a jednotných stáncích-předražené.
Míša