Chorvatsko - Mimice, byl tam někdo?

550
13.3.14 09:08

Chorvatsko - Mimice, byl tam někdo?

Ahoj, byl někdo v Mimicích? Chystáme se tam v létě a zajímá mě, jestli je tam nějaký větší obchod s jídlem (jsme v apartmánu bez jídla), případně jak to tam funguje s dopravou do větších měst (jsme bez auta). Předem díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3818
13.3.14 14:45

@White_Queen

koukám, že tam teda si nikdo nebyl…

Já taky ne, ale vzpoměla jsem si, že tam byli naši ubytovaní - ale oni dělali Chorvatsko jako poznávací zájezd a v Mimice jenom přespávali…pamatuju si ale, že mamka říkala, že to Mimice byl pěkný zapadákov a díra teda jak blázen…nikde NIC. Do vody prý jenom po schodech. Obchod, restaurace - netuším, ale fakt pamatuju, že to byl dost zapadákov (podle jejího líčení). Ještě se doma podívám na fotky, ona je dost podrobně popisovala, co si tam o Mimice napsala…ale říkám - naši tam jezdili jenom přespat a dělali poznávačky…Možná, že pro rodinu s malým dítětem je to ideální :nevim:. Jo, ale když píšeš, že budete bez auta - tak to nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
13.3.14 18:57

No, cestovky to prezentujou jako,,klidnou oblast" takže je mi jasný, že to se rovná zapadákov :D. Jako nevadí mi to, nepotřebuju obchody s hadrama a tak, stejně pojedem na výlet do Omiše a do Splitu, jde mi fakt hlavně třeba o to jídlo - jestli tam v pohodě nakoupím nebo jestli si má, brát víc věcí s sebou…
Jestli se podíváš doma budu ti vděčná :)) Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.4.14 17:28

Mimice

Ahoj, my letos jedeme v červnu do Mimice už 5 rok na stejné místo. Jsme tam spokojeni. Je tam normálně obchod, který je otevřen každý den do 21 hodin do večera, lze tam platit kartou. Vedle je hned pizzerie a pošta. U pláže jsou hospůdky, kde mají i jídlo, ale my tam kupujem jen zmrzlinu, jídlo vařím. Co je v Chorvatsku drahé, tak maso a salámy, ty si vozím od nás. Do Omiše i Brely je z Mimice 12 km, tam občas jezdíme na pizzu 50 cm, která stojí 50 kun a tu máme ve čtyřech problém sníst. Jinak pokud budete chtít nějaké informace, tak se ozvěte. Olga

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
3.5.14 09:59

Ahoj, letos se s manželem chystáme do Mimic. Tak bych se chtěla na něco zeptat :) Jsou tam ježci? Zatím jsme jezdili do Rabacu a tam ježci nebyly, takže jsme chodili do vody bez bot, tak by mě zajímalo, jak to je tady. Dál bych se chtěla zeptat na přeplněnost pláží, v CK nám bylo řečeno, že do Mimic se moc lidí nehrne, z důvodu, že tam není noční život, takže by pláže neměli být narvaný. Zatím děkuji všem za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.5.14 10:33

Mimice

My letos do Mimice jedeme už 5 rok, jsme tam spokojení, pláže jsou čisté bez ježků, takže do vody chodíme bosky. Co se týče přeplněnosti pláží, my vždy jezdíme v červnu, ubytování je o hodně levnější a míň lidí, přitom počasí bylo pokaždé nádherné, letos kvůli promoci, jedeme 1.6., jinak jezdíme kolem 15. Pláže byly plnější až poslední týden v červnu, v červenci a srpnu nevím, ale troufam si říct, že jsou plné. Klidně se ptej na cokoliv, pokud budu vědět, ráda odpovím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.5.14 10:21

Rozhodně letecky!

Když se kouknete jaká je doba jízdy***

tak do toho bych rozhodně nešla! Raději trochu brekotu ze letadla než děťátko takovou dobu trápit v autobuse…

Ale to je asi každého věc…

Příspěvek upraven administrátorem 30.7.2015 15:05 - propagace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.5.14 10:28

Mimice

Nám cesta do Mimice trvá kolem 11 hodin = 1100 km, vyjíždíme většinou kolem 2 v noci a kolem 13 hodin jsme na místě. Je to v klidu a nám to nejvíc takto vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
13.6.15 07:47

@olga 67 ahoj! Mam na tebe dotaz. Jake jsou tam plaze? Oblazky nebo pisecno-oblazkove? Da se ne ne dostat kocarkem, nebo jen po schodech? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
13.6.15 08:21

@maranafa jestli se muzu zapojit do diskuze, dostanes smd tam krasne s kocarkem bez problemu, plaze jsou oblazkovy a prijemny. jestli vim, tak nikde schody k plazi nebyli, jestli nebudete ubytovany ve strani u plaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
13.6.15 08:35

@CherryB dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
13.6.15 08:57

My jsme byly také v privatu v Mimicich a k moři vedly hodně dlouhé kamenne schody ve stráni. Kočárek tedy ani náhodou. Vy máte apartmán v hotelu? Zeptej se konkrétně buď v cestovce nebo majitelů privatu, jak je to s přístupem do vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.6.15 19:57

Dobrý večer, na všechny pláže se jde dostat v pohodě s kočárkem, to co píše tinuš, to jsou boční zkratky k moři, kterých tam je více. K pláži jde přijet i autem. Pláže tam jsou spíše s drobných kamínků. Je tam nádherně čistá voda. Příští sobotu už tam jedeme zase na dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
13.6.15 20:56

@olga 67 dik.To je super. Jezdite porad do stejneho penzionu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.6.15 21:11

Ano, pořád do stejného apartmánu. Je asi 300m od moře, ale nám to nevadí. Každý rok tam jsou vidět delfíni a je z něj krásný výhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí