Chorvatsko rozpočet pro rodinu na 14 dní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14.6.15 10:31

Chorvatsko rozpočet

Dobrý den, prosím o radu. Zítra chceme vyrazit autem na blind do Chorvatska někam dolů pod Makarskou (od nás je to cca 1300 km).Jsme dva dospělí se čtyřletým dítětem. Potraviny povezeme pouze na první dva dny a určitě bychom párkrát chtěli ochutnat i místní kuchyni v restauraci.Jde o to, že na dovolenou máme vyčleněno zhruba 40000 Kč. Dá se s tímto rozpočtem strávit u moře 14 dní, nebo máme rovnou uvažovat o kratší dovolené?
Předem děkuji za odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.6.15 10:38

@slunicko1708 jde. Jsme 4 (2 dospělí + 2 děti (1 rok, 3,5 roku). Ale záleží na ceně ubytování. My se vlezeme do cca 30000 Kč za 2 týdny, kupuju tu i sklenky pro prtě, kromě jídla pro nás, ale máme hodně levné ubytování, což už teď nebude. Jsme cca na polovině toho, co se platí v okolních apartmánech a od 1.7. letí ubytování o dalších 30% nahoru…

• Citovat
  • Upravit
5822
14.6.15 10:39

@slunicko1708 Nejvíc záleží kolik dáte za ubytování. Nás stála podobná dovolená kolem 30tis., ale jídlo jsme měli z 80% vlastní, do restaurace jsme šli cca 3×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.6.15 11:25

My byli loni v Chorvatsku na 10 dní. Celková útrata asi 45 tisíc. Jeli jsme až na jih Chorvatska autem, 2 dospělí a tehdy 9 měsíční syn.
Jídlo jsme měli taky jen asi na 2-3 dny, pak jsem vařila a nakupovala tam (což už bych znovu neudělala, hodně se to prodražilo a škoda času).
Do restaurací jsme chodili hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
14.6.15 12:21

My jedeme za 14 dní, 2 dospělí, 2 děti (10 a 2 roky). Jedeme taky pod Makarskou, ubytování máme sehnané - apartmán za 50 éček/den. Nějaký jídlo si bereme z domu, něco zavařím, koupím nějaké ty rychlé večeře, malýmu pár sklenek, aby nejedl sáčkový jídlo a párky jak my :lol: Do restauraček taky chodíme a do té 30ky se vlezeme v pohodě. A kdyby náhodou, tak tam není problém si na kuny vyměnit :palec:

Spíš přemýšlím, jestli investovat do DZ přes Slovinsko, nechce se mi dávat takovou pálku za projetí cca 45km, ale zas je to pohodlnější, nebudeme nikde bloudit,.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
14.6.15 12:28

Ona i jen ta cesta tam a zpatky da 10ti. my za ubytko platime 65e za nac. takze na zbyteo by nam zbylo10tis. to je tak na hrane- pokud si chcete dat nejakou zmrzlinu, veceri…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.15 16:54

Děkuji všem za odovědi. :) Pročítala jsem různé diskuze, propočítávala jsem přibližné náklady na cestu a ubytování, ale přesto pro svůj klid jsem chtěla znát názory vás zkušených cestovatelů. :palec:
Minulý rok jsme byli ve Vodici přes cestovku vlastní dopravou s polopenzí a přesto jsme tam za týden utratili ještě 10000 Kč, ale je fakt, že jsme každý den v poledne chodili na oběd do restaurace.
@Maky.p loni jsme Slovinsko bez problémů objeli a letos budeme objíždět zase, také se nám nechtělo platit tolik peněz za tak krátký úsek dálnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7902
17.6.15 17:42

Dobrý den, zrovna jsme koupili Makarskou 2 dospělí + sedmileté dítě s polopenzí na 14 dní od 10.7.2015 za 29 tisíc. My jedeme do hotelu, ale mají i karavany, stany a to je o hodně levnější. Mrkněte na stránky ck Victorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí