Djerba poraďte hotel

505
12.6.15 07:23

Djerba poraďte hotel

Dobrý den chystáme se o prázdninách na Djerbu poradíte mi někdo fakt dobrý hotel? Jedeme se čtyřletými kluky, chtěli by jsme hotel přímo u moře, nejméně čtyři hvězdy a spíš nějaký menší nejsme na velké hotely. Děkuji moc za typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15811
12.6.15 08:19

@BeruuundaA Tchýně si zrovna od včera užívá tady http://www.idealnizajezdy.cz/…club-djerba/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
12.6.15 09:03

Sunny club, tam jsem byla a spokojenost, splňuje vše tom, co od toho očekáváš.

• Citovat
  • Upravit
10959
12.6.15 09:38

:mrgreen: calimera yati beach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
12.6.15 09:41

@Bondatrova Sun club mám mezi asi třema favoritama, chci se zeptat jak je to daleko na pláž? nechodí se někde přez cestu? děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
14.6.15 09:59
@mijah píše:
@Bondatrova Sun club mám mezi asi třema favoritama, chci se zeptat jak je to daleko na pláž? nechodí se někde přez cestu? děkuju

Kousek, projdeš jen kolem bazénu, potom takovou malou tropickou zahradou a jsi na pláži, od hotelu tak 3 minuty cestou, pohodička, přes žádnou cestu se nechodí, natož frekventovanou silnici, v tom je to super.

• Citovat
  • Upravit
833
15.8.15 15:17

Ahoj, my se ve středu vrátily z Djerby, hotel Caribbean World! Velmi doporučuji, zvlášť s dětmi! Mají tam Croco club s českými animátorkami, kam lze děti během dne odložit :palec:..A hotel je přímo u nádherné pláže!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
15.8.15 16:37

Byli jsme v červnu v hotelu Meninx a bylo to super, nemam ráda velké hotely typu panelák a tohle byly takové nízké bungalovy v krásné zahradě, by tam klídek, pohoda, přímo na pláži, žádná silnice, jídlo dobrý, pláž krásná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.12.19 21:47

Ahoj! Obnovuji diskuzi a prosím, jestli mi můžete poradit dobrý hotel na Djerbě. Chtěli by jsme letět v září, už pomalu koukám a chtěla bych nějaké doporučení od někoho kdo tam byl. Moje priorita je aby byl u pláže a vhodný pro děti (1,5 roku) takže dětský bazén, hřiště, pozvolný vstup do moře (nejlépe jen písek), nebo nějaký dětský animační program. Předem děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
29.12.19 21:58

Magic Life Penelope, můžu vřele doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
29.12.19 22:04

Ja za sebe fiesta Beach hotel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.12.19 22:12

Rym Beach Hotel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
29.12.19 22:19

A fakt chcete s tak malym ditetem zrovna tam? My kdyz tam byli chytli jsme dost ale fakt dost osklive zazivaci potize… ( vlekly se pres tyden), predstava ze tohle zkusi moje ditko me desi… a to jsme docela otrkani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.12.19 22:39

@Xmichaelah já sama projela dost zemí, strávila jsem dost času v Tanzanii jedla jsem vše a všude od místních a nikdy mi nic nebylo.. :lol: samozřejmě že se to může stát ale je jasné že člověk musí něco dodržovat u tak malého dítěte jako nedávat led a ovoce jen to které může oloupat maximálně omýt balenou vodou a povezeme skleničky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
29.12.19 22:54
@Fazolína píše:
@Xmichaelah já sama projela dost zemí, strávila jsem dost času v Tanzanii jedla jsem vše a všude od místních a nikdy mi nic nebylo.. :lol: samozřejmě že se to může stát ale je jasné že člověk musí něco dodržovat u tak malého dítěte jako nedávat led a ovoce jen to které může oloupat maximálně omýt balenou vodou a povezeme skleničky. ;)

No tohle opatření máme vždy a jak v Tunisku tak v Egyptě ale pokaždé průjem..v Egyptě jsem to zvládla díky antinalu.
I syn v té dobe 4 roky.
To neukočiruješ… Mění se bakterie ve střevech za africké a buď si odolná a nebo to končí špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí