Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj!
Rádi bychom vyrazili na dovolenou do Turecka. Mohl byste mi někdo dát nějaké typy kam jet? Libila by se nám Antalya, Side nebo Kemer. Ale ráda bych znala názory a typy jiných. Díky moc.
@Anonymni85 my jsme byli loni v Side s 1,5r ditetem a parada! meli jsme hotel s bazenem a atrakcema pro deti. Rano jsme sli k mori a odpoledne k bazenu. A asi pred 5 rokama jsme byli v Antalyi a taky spokojeni. Celkove si na Turecko nemuzu stezovat. Za ty penize
V obou pripadech jsme jeli v zari.
Příspěvek upraven 09.06.15 v 20:37
Byli jsme v Side a super, nádherný památky, spoustu hadříků jsem si dovezla ![]()
My byli 2× v Antalyi - Kleopatřina pláž a prostě super, super! Turecko mám nejradší a mohu jen doporučit.
Side! Byli jsme loni s dcerkou a super! Hotel u pláže, fantasticke jídlo, služby na 1*
Side - Papillon Muna, super dovca. Kemer - Marti Myra - tam se chci urcite vratit
Ty hory v Kemeru jsou úžasný.
@Amelie v tom Side jsme byli v Sea World Resort & Spa
http://www.tripadvisor.cz/…n_Coast.html
a druhy hotel byl Turan Prince Residence
http://www.turanprince.com.tr/…/default.asp
Oboje samozrejmne Last Minute ![]()
@marfra vypada to uzasne, na kolik vysel last minute? klidne sz, diky
Tak me se Turecko libi, ale pokazde strevni potize ( jednou i pobyt v nemocnici)- Konakli - carreta beach, min rok kousek od Side, pote jeste Bodrum. Vse sice ok, ale za ty problemy ho opet chvili ozelim
@Amelie Side-Sandy beach hotel…dokonalost sama…a opravdu krasna plaz
Taky letos letíme do Turecka - Side, chtěla jsem Side nebo Belek. Ještě jsme nebyli, ale všichni známí kolem mě jezdí opakovaně jen Turecko a nemůžou si vynachválit, tak jsem zvědavá.
Jinak kamarádka byla třeba v Side už 4×, pokaždé jiné místo a jiná doba - hlavní sezona, mimosezona a všude to bylo trochu jiné - pláže, čistota moře apod. Takže se nedá říct, že tam a tam je to dobré.
Při výběru záleží, co chcete. Obecně mám pocit, že Alanie a Kemer je levnější destinace než třeba Side a Belek. Aspoň co jsem vypozorovala já. Já jsem mimo destinaci měla podmínku 5 hvězdiček, hotel na pláži, nějaké bazény a tobogány pro děti a samozřejmě jsem hledala hotel, co má výborné hodnocení. Do toho jsem měla určitou cenovou hranici, přes kterou jsem nechtěla jít, z toho důvodu jsme vybírali first minute, už někdy v říjnu. Teď by nás této stejný hotel v tom stejném termínu vyšel o 20 tisíc víc. Nevěřila bych tomu, ale je to tak.
Příspěvek upraven 10.06.15 v 10:40