Chou chou nebo Annabell?

8276
11.5.10 08:23

Chou chou nebo Annabell?

Která z těchto 2 panenek je lepší? Ovládání, funkce… ?
Chci pro 5-letou. A co jsem koukala v obchodě, je jich celá řada od každé z nich , co povídá, ta co má slzy atd. :nevim: to už je na mě moc, která je nej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
888
11.5.10 09:48

Ahojky já jsem takový bliázen do hraček a nedávno jsem kupovala s kamarádkou pro její holčičku a myslím že ta chou chou je takova lepší je pro ně jako miminko i ty proporce toho tělíčko jsou jako miminko.Takže za mě chou chou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
14.5.10 15:25

Já myslím, že annabel má více funkcí, ta chou chou je taková levnější verze. Tak mi to říkala pani v hračkářství. Za mě annabel. Máme jí i doma, je to divné se třema klukama, ale máme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
14.5.10 22:07

A ješte je Babyborn, malá ji dostane ted k 5. narozeninám od tchýně, ještě jsem ji neviděla, ale prý je hezká, říkala tchýňka. Dostane tuto:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Jen musím prošmejdit net a zjistit, jestli budou pasovat oblečky z BabyAnabel na tu naši Babyborn, ségra chce malé přikoupit i „výbavičku“… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
14.5.10 22:15

Ty bláho, holky 8-o , ted jsem objevila nějaké doplňky k té naší Babyborn a ono je to dražší, než pro živé miminko! 8-o 8-o :-) Dudlík - 167Kč 8-o , 5Ks plínek - 105Kč 8-o 8-o , vycházkové oblečení pro panenku - 504Kč?? 8-o 8-o 8-o
Aha, tak naše děcka chodí v sekáčových věcech a panenka bude frajeřit v nových, 3× tak dražších… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí