Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mile maminky, uz radu let ziji v zahranici a v Cesku pres net nenakupuji. Ma znama zijici ve Spanelsku by rada sve kamaradce Cesce koupila nejake darky k narozeninam jejich deti, a protoze chce trochu usetrit na postovnem, rada by tyto darky koupila primo na ceskych webovych obchodech s hrackama. Jelikoz vetsina nema anglicke stranky, poprosila me timto, jestli bych se ji nemohla na neco mrknout a poradit, ona by potom sla najisto a jenom danou vec koupila. Ja nemam s internetovymi obchody v Cesku a s internetovym nakupovanim v Cesku vseobecne vubec zadne zkusenosti a tak bych rada poprosila emiminacky o radu, kterou bych dale te Spanelce preposlala.
Mohly by jste mi doporucit webove obchody s hrackama, se kteryma mate dobre zkusenosti? Obchod, ktery je spolehlivy, ma velky vyber, rychle a bezproblemove dodani zbozi, a HLAVNE je v nem mozno platit kreditni kartou ze zahranici. Pokud by jste nektera vedela i o obchode, ktery ma sve stranky prelozeny i do angliny, bylo by to naprosto skvele ( o tom ale silne pochybuji).
Mockrat dekuji dopredu za pomoc hodnych maminek z Ceska. ![]()
Markéta
Ahoj, vidím, že se odpovědi moc nehrnou - patrně bude háček v té angličtině a hlavně v platbě cizí kreditkou. Napadá mě jen využít nějaké Tvé známé nebo příbuzné, kdo by to zakoupil „na sebe“ a pak obdarované přeposlal.
Jinak tady je diskuse se spoustou webovek s hračkami: https://www.emimino.cz/…rnetu-12537/
Mám zkušenost jen s www.nejlevnejsihrackarna.cz, a dobrou.
Zdravim a mockrat dekuji za odpoved. Ja jsem to tak trosku tusila, ze to asi bude s diskuzi vaznout. Ta anglina neni podminkou, ja bych ji s objednavkou kdyz tak pomohla, ale nejpodstatnejsi je ta platba. Ja jen vim, ze jsem se mockrat divila pri navsteve domoviny, ze kdyz jsem si chtela zakoupit nejake BIO zbozi na netu, tak to bylo vzdy mozne jen pres dobirkovou platbu, zadne transakce kreditnich karet, to me tak trochu soklo, ale bratr mi to potvrdil, ze v tom je Cesko docela anomalii v ramci evropske unie. No nic, i tak diky a jeste se sama mrknu. Asi ji spis doporucim mrknout se na Nemecko, kde by nemel byt problem jak platebni, tak jazykovy a postovne by snad nemelo byt az tak drahe.
Dik kazdopadne.
Marketa