Kam uklízíte hračky z pískoviště ?

692
29.4.10 12:45

Kam uklízíte hračky s pískoviště ?

Krásný den !

Mám dotaz kam uklízíte hračky s pískoviště, lopatky, auta, kyblíky apod. U nás toho je hodně a nevíme kam to dát. Jestli do nějaké bedny ? Jak to řešíte vy ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
29.4.10 12:49

My máme pískoviště s poklpem,tak to nechávám v něm.Jinak co se nevleze :mrgreen: putuje to krabice s víkem s Ikey,malý je má i v pokojíků a je to paráda.Stačí jenom naházet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
29.4.10 12:53

někdy koukám s čím vším si maminky nedokáží poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
29.4.10 13:00

No tak já určitě pořídím krabici,protože na pískovišti máme docela dost hraček a tahat domů to nebudu že jo.Zatím to máme v pytli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
29.4.10 13:03

Já když chtěla koupit tu plastovou krabici v Ikey tak to u nás neprošlo, prý něco ze dřeva. Tak jsem měla na mysli třeba truhlu ale zas aby si tam děti nepřivřeli ruce.

Zuzko, poradit by jsem si s tím dokázala, ale chtěla bych také aby to trochu vypadalo pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
29.4.10 13:07

Céčko: na zahradě u prarodičů necháváme v pískovišti pod poklopem, doma v paneláku naházíme na hřišti do tašky, kterou necháme v kočárkárně.

Zuzko, to není o tom, že si nedokážeme poradit… jasně, že dokážeme, jen si chceme prostě pokecat a zjistit, jak to dělají ostatní… O tom to tady snad je, ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.4.10 13:09

No tak Zuzko, nebuď takový hnidopych :mrgreen:
Kamarádka si pořídila síťovaný batůžek a hračky mají v něm (prcek nemá holt víc krámů, než se vejde do batůžku) a mají ho pověšený v dětském pokojíku. Když jdou ven, jen ho popadnou a žádné velké přípravy nejsou. My na písek zatím nechodíme, dokud nepřestane všechno co vidí cpát do pusy, tak má nárok jen na houpačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
29.4.10 13:14

Gino, dobrá zpráva :). Ondra cpe do pusy úplně všechno, nicméně včera jsem pískoviště zkusila… a zkusil sníst jen jeden kamínek, jinak pohoda. Pár zrníček písku tedy asi jo, ale to je dobré na trávení ;), myslela jsm, že to bude horší. Jezdil s autem a sypal si písek do bot a kapsiček u kalhot :roll: .
Hračky jsem naházela do koše pod kočárek, aby z nás cestou domů vypadal písek, a doma je máme v plastové bedně na balkóně. Ovšem máme dvě auta, kyblíček a lopatku, a asi tři bábovičky. A kelímky od jogurtu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
29.4.10 13:27

Ahoj, u nas jsou hracky z piskoviste v plastovem kybliku v botniku a neco stabilne pod kocarem :-) . Snedeny pisek je ok, jen je pry dobre ho zapijet :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
29.4.10 13:30

Mě je dřevěná bedna nesympatická. Podle mě je potřeba věci na písek dávat do něčeho snadno vysypatelného (plastová krabice mi přijde jako super nápad a nemusí vždycky vypadat ošklivě). Ale co jsem viděla, tak většinou věci na písek maminky nechávají na písku pod poklopem. My nosíme s sebou pár báboviček a lopatku v pytlíku, sem tam je obměním. Tahat všechno odmítám. Stejně si Maty udělá jednu bábovičku a tím končí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
29.4.10 13:36

Nosíme hračky v síťovce (chodíme na dětské hřiště, vlastní písek nemáme), je to i praktický protože přebytečný písek cestou domů opadá. Necháváme je ve sklepní koji. Akorát mě napadá, proč toho vždycky táhneme tolik, když si stejně vezme jen lopatku a dělá díru až do austrálie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
29.4.10 14:01

Tak především asi záleží na tom, jestli chodíte na veřejné pískoviště, odkud si hračky nosíte domů, nebo jestlii máte svoje vlastní.

U našich máme na zahradě vlastní obrovské. Velké hračky (náklaďáky, bagry atd.) zůstávají na písku, menší hračky dáváme buď do domečku vedle pískoviště nebo do velké plastové bedny. Vypadá pěkně - je barevná a dětem přístupná bez toho, že bych trnula, že si skřípnou prsty.

Pokud nejsme u našich, ale v bytě, chodíme na veřejné pískoviště kousek od domu, a tam si hračky nosíme svoje. Uskladněné je doma nijak zvlášť nemáme. Hodím je do velké tašky z netkané textilie a po příchodu domů pověsím v předsíni na věšák. Nepřipadá mi moc praktické v bytě ty hračky přesypávat do nějaké zvláštní bedny a každý den je znovu vytahovat. Nehledě na ten binec, co se tím nadělá :cert: (Rozhodně bych je netahala do dětského pokojíčku. Nanejvýš bych je nechala někde v předsíni nebo na balkoně. :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
29.4.10 14:01

:lol: dira do Australie je dobra :wink:

My mame na terase piskoviste s poklopem, takze vsechny hracky jsou tam.
Kdyz jdeme na pisek, naberu jeden kyblik, lopatku, hrabe a 1-2 babovky a nosime to v igelitce.
Bud to vracim do piskoviste (coz se mi vetsinou nechce :wink: nosit to pres byt na terasu) a nebo to nechavam vedle botniku, mame tam takove prihodne „babovkove“ misto :lol:
Ale zase to nevypada hezky 8-) jak jsi psala, aby to vypadalo, proste zhroucena igelitka s necim uvnitr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
29.4.10 14:06

My máme sice pískoviště s pokolopem, ale to monožství hraček bych tam stejně neschovala!

Formičky, hraběčky, kýblíčky, autíčka a „drobné“ hračky máme ve starém vysokém proutěném koši od prádla a velké auta (tatra, motorka, bagr …) máme pod lavičkou.
Za barákem máme vydlážděné posezení tak jsou všechny poklady uklizené tam a děcka k nim mají neomezený přístup. :palec:

My na „veřejné“ pískoviště nechodíme, protože u nás jsou v dost hrozném, stavu a po tom co mi malý asi v 1,5 roce vytáhl z písku ehm psí ho.no :poblion: tak jsme zainvestovali a nechali udělat celkem veliké pískoviště na zahradu.
Kubík ho využívá skoro denně a to bude mít 5 :wink:

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
29.4.10 14:14

Jo a nedávno jsem v nějakém časopisu viděla super věc - dřevěnou lavičku a její součástí je jakoby truhla na hračky.
Ta sedací plocha se jen zvedne a hračky jsou uklizené raz dva.

Běžně se dělají plastové , ale já mám raději dřevo :nevim:

Mě to přišlo jako dobré řešení (sedátko + bedna na hračky), ale teď nemůžu najít kde jsem to viděla :roll:
Zkusím pohledat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí