Lamaze zrcadlo - pomůže k pasení?

751
23.4.10 16:45

Lamaze zrcadlo - pomůže k pasení?

Ahoj maminky, narazila jsem na netu na Lamaze zrcadlo. Prý je pro mimi 0+ a pomáhá k pasení koníků. Já mám 3měs. mimi, které nerado pase, tak nevím, jestli je to užitečná věc. Od Lamaze máme otočnou deku a zatím se moc neujímá, tak nechci koupit něco zbytečně a taky nevim, jestli už není na to „starý“. Nebo neznáte něco jiného, čím bych k tomu pomohla? díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
23.4.10 16:57

vydrz..nekdo pase v porodnici..nekdo ve 4 mesicich :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
23.4.10 17:05

My ho meli a nijak vyrazne to nepomohlo, rozhodne ji to nemotivovalo k paseni, spis ji bavilo az pozdeji (7. mesic), kdy zjistila, ze na sebe muze delat opicky.
Jako pomucku k paseni bych za sebe nedoporucovala, za ty penize…nic to neumi, nehraje, nesviti…dala jsme ho kamaradce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.4.10 17:15

nám pomáhalo že jsem si lehla na proti ní a povídala jsem si ní, moje klárka držela hlavičku docela brzo a kole těch 3 měs. na bříšku vydržela chvilku a pak začala plakat, já nevím ale nějak drsticky bych ho do tho nenutila, každé miminko je jiné, a jnak se vyvíjí, tak to nedělej násilím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxEdward
23.4.10 18:54

já pořídila pyramidu od lamaze, na jedné straně má zrcadlo také - a nepomohlo to, malá brzy zjistila, že si to prostě podá nad sebe a může vesele ležet na zádech. Užila si spoustu srandy, ale nepásla :) Teď je jí 8 měsíců a bříško ani nadále moc nemusí.

Jediná rada - denně prcky pokládat na bříško několikrát, i když se rozčilují. Ono to zabere.

• Citovat
  • Upravit
43035
23.4.10 19:32

hele co zkusit normální zrcátko o něco opřít - uvidíš, jak bude reagovat. Ale rafánek taky moc nepásl a když už, tak šíleně šišatě. A víš, že zpožděný teda fakt není (ale možná ho popohnala ta vojtovka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
23.4.10 21:06

Delfi, Toník ve 3 měs taky nechtěl pást. Nebavilo ho to. Jen když jsem si lehla před něj a dělala bliny nebo manžel. Pořádně začlo a teď, když se na pupík dostane sám :-D Ale stejně jen chvilku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
24.4.10 10:07

jo vlastne ted mi doslo, ze jsme paseni trenovali na gynmastickem mici - to se mu celkem libilo, mel vyhled
a taky se mu libilo, kdyz jsme ho dala past do postylky tak, ze koukal mezi spruslema - poprve se zacal dokonce desne smat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
25.4.10 18:51

Moc děkuji za všechny odpovědi :-).Ono je to s tím dáváním na bříško trochu náročné, po jídlem nechci, aby mu nebylo blbě, před jídlem je protivný…Ale utěšilo mě že na tom vývoj zcela nestojí, některým z vás taky děti moc nepásly a nic se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
25.4.10 20:07

Delfi,Toník mi byl schopný se poblít i hodinu po jídle, takže to bylo o to náročnější… :roll: I te´d pořád ublinkává, jak se točí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
23.11.11 07:57

Pochybuju, ale zkusenosti nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie