Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím vás kdo máte panenku chou chou jako živé miminko, nemohly byste mi popsat jaké vydává zvuky? Panenku bych chtěla koupit přes internet, nemám možnost si ji ale někde vyzkoušet. A četla jsem v diskuzích, že panenka vydává spíše nepřirozené a ne moc pěkné zvuky.Tak se chci raději poptat. Děkuji moc
Pláče poměrně reálně, žvatlá taktéž, směje se, oddechuje když usne, naše malá je spokojená ![]()
@Šája píše:
Pláče poměrně reálně, žvatlá taktéž, směje se, oddechuje když usne, naše malá je spokojená
taky bych řekla, já byla spokojená též
dostala jsem jí k Vánocům asi ve dvanácti letech, takže pokud jsou teď nějaké vymoženosti, nevím..
Jediné, co mi přišlo ze začátku nepřirozené, bylo to její dýchání. Přišlo mi, že spíš heká
, ale malá ji zbožňuje. Pláče, žvatlá, směje se, dýchá hlasitěji, když usne, potichu oddechuje, než se při nečinnosti vypne úplně. Jo a vydává sací zvuky při dudání dudlíku nebo krmení z flašky.
@Kakika Mě přišlo, že strašně chrápe a hrozně mě to vytáčelo. Asi to ode mě není hezké, ale už má vyndané baterky ![]()
@Kakika píše:
Jediné, co mi přišlo ze začátku nepřirozené, bylo to její dýchání. Přišlo mi, že spíš heká, ale malá ji zbožňuje. Pláče, žvatlá, směje se, dýchá hlasitěji, když usne, potichu oddechuje, než se při nečinnosti vypne úplně. Jo a vydává sací zvuky při dudání dudlíku nebo krmení z flašky.
jo trochu funí, to je fakt
Ale já myslím, že kvůli dětem, aby vnímaly to, že usíná ![]()
Tady si panenku můžeš prohlédnout. Snad tě nevyděsí, jako mě ![]()
@zuzuc ty zvuky jsou normální, řekla bych i reálné, ale bacha na to, jestli to chceš pro malou holčičku, Malá ji dostala když jí byly 4 a strašně se jí bála když jsme ji zapli…nevím proč ale asi ji připoměla moc živé mimko ![]()
@MarkétkaBeruška moje holka jí dostala na dvou a půl letech. Tahá to sice jak králíka, ale tahá ji pořád. Ukládá ke spánku, krmí…jen když začala chou chou brečet, tak mi jí s hrůzou nosila
Teď už ví, že stačí pár dobře mířených plácnutí na záda a panenka se zase směje ![]()
Já se právě rozmýšlím mezi ní a baby annabel.tak fakt nevím…:(