Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobré ráno,
máte tip na nějaký zajímavý hrací stan s míčky pro dětičky? Měli jsme perfektní nafukovací ve stylu akvárka, ale bohužel výrobní vada, takže ucházel a už se koupit nedá. Teď přemýšlím nad novým, protože svišť si v tom hodně vyhrál. Uvažuji, zda znovu nafukovací nebo ne. Taky aby nebyl příliš velký, protože ho chci do pokojíčku. A aby to mělo nějaký uzavřenější tvar (ne jen bazánek), aby se tam mohl schovávat. Máte zkušenosti (zda spíše nafukovací nebo ne), tipy? Děkuji za konkrétní odkazy ![]()
My máme kuličky v nafukovacím bazénku, stany sháním taky, ale chci ty skládací látkové a asi do nich kuličky nebudu dávat, spíš propojím mezi sebou dva tunelem.. ![]()
Mame tenhle:
http://hraci-domecky.heureka.cz/…opa/recenze/#…
je pekny, dobre se sklada a rozklada, maly si v nem rad hraje. ale jedno velke ALE - neni to stabilni, kdyz se o to prcek opre, takze se stava dost casto, ze ten stan proste cely preklopi…
ja uz bych na podruhe brala neco, v cem se nepostavi.
@Ali-Ali Ten se mi taky líbí! Ale ty barvy mi do našeho klučičího pokojíčku nejdou a v jiném odstínu jsem ho právě nenašla.
@Sluka Bazenek nechci, to jsem psala
a skládací máš třeba tento http://www.prodeti.cz/…-hraci-stan/
@Tapeta
kdybys nad tim uvazovala, tak se dobre mrkni na rozmery, protoze ten obrazek desne klame (ty deti tam asi pridelali photoshopem
, protoze meritko moc neopovida). ono je to vetsi nez to vypada, stan i s tunelem ma na delku pres 2,5m a na vysku, kdyz se tam muj dost vysoky 18m syn postavi, tak mu do „stropu“ jeste kus chybi.
takze pokud nemate hodne velky prostor, tak vem neco mensiho ![]()
U nás taky frčí klasický maličký bazének s míčky. Stan dostane k narozeninám. S kamarádkou u sousedů si v něm hrajou, zalezou si tam a něco si špitaj ![]()
Napíšu hned na úvod, že NE BAZÉNEK a už tu mám třetí radu - bazének, se picnu ![]()
@Ali-Ali aha, tak to nepadá v úvahu, to by se nám nevešlo.
@Ali-Ali píše:
Mame tenhle:
http://hraci-domecky.heureka.cz/…opa/recenze/#…
je pekny, dobre se sklada a rozklada, maly si v nem rad hraje. ale jedno velke ALE - neni to stabilni, kdyz se o to prcek opre, takze se stava dost casto, ze ten stan proste cely preklopi…
ja uz bych na podruhe brala neco, v cem se nepostavi.
Přesně tento jsme měli taky a děti si v něm náramně užily a nikdy se nepřeklopil
Dala jsem ho kamarádce a teď sháním ve tvaru auta nebo hradu a těmi tunýlky je dětem propojím, ale ty kuličky…
Ne, ty už jedině v bazénu ![]()
@Tapeta píše:
Napíšu hned na úvod, že NE BAZÉNEK a už tu mám třetí radu - bazének, se picnu@Ali-Ali aha, tak to nepadá v úvahu, to by se nám nevešlo.
Protože s tím máme lepší zkušenosti, no
![]()
Každé má svoje pro a proti.. Do bazénku a z bazénku mají děti po jedné klouzačce a ty kuličky mi z něj nevyhazují tolik jako z toho domečku - proto jsem psala, že kuličky do domečku už nidky..
Mrkni tady: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
@Sluka Mě se líbí ty s těmi tunely ale do pokojíčku by to bylo asi moc velký
a kuliček máme už 250 doma, dávám je do prádelního koše ale prcek je stejně hnedka vyháže takže jsou doslova všude ![]()
@Tapeta píše:
@Sluka Mě se líbí ty s těmi tunely ale do pokojíčku by to bylo asi moc velkýa kuliček máme už 250 doma, dávám je do prádelního koše ale prcek je stejně hnedka vyháže takže jsou doslova všude
Taky se ti o kuličkách už zdají noční můry?
My jich máme, tuším, tři tisíce - v nafukovacím bazénu.. Už děti učím, že zábava je házet kuličky zpátky.. Začínají se chytat, naštěstí ![]()
@Sluka ohohooooo, tak to jsme proti vám slabčáci
Mě by se toho líbilo, jenže je to všechno asi moc velké do pokojíku. Ty s těma tunelama si mi fakt líbí. Ale taky uvažuju o tomhle - vešel by se, akorát mám strach, že to zas ujde, ufoukne se..není to levný, abych to kupovala furt dokola ![]()
@Tapeta Kup nejlevnější nafukovací bazének, co seženeš, a máš po starostech ![]()
Ještě jsem viděla patrovou postýlku a její nohy zakryté - tímto stanem.. A to se dá ušít (a hezčí) a bazének se dá případně taky nahradit kartonovou krabicí - nám z ní muž udělal domeček a když po dvou měsících dosloužila, bez kapky slzy jsem ji odnesla do popelnice na papír
![]()
Jinak my jsme zrušili obývák, takže proto mají děti tolik prostoru ![]()