Hrací stan s míčky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8504
19.2.14 09:03

hrací stan s míčky

Dobré ráno,

máte tip na nějaký zajímavý hrací stan s míčky pro dětičky? Měli jsme perfektní nafukovací ve stylu akvárka, ale bohužel výrobní vada, takže ucházel a už se koupit nedá. Teď přemýšlím nad novým, protože svišť si v tom hodně vyhrál. Uvažuji, zda znovu nafukovací nebo ne. Taky aby nebyl příliš velký, protože ho chci do pokojíčku. A aby to mělo nějaký uzavřenější tvar (ne jen bazánek), aby se tam mohl schovávat. Máte zkušenosti (zda spíše nafukovací nebo ne), tipy? Děkuji za konkrétní odkazy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20155
19.2.14 09:09

My máme kuličky v nafukovacím bazénku, stany sháním taky, ale chci ty skládací látkové a asi do nich kuličky nebudu dávat, spíš propojím mezi sebou dva tunelem.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
19.2.14 09:15

Mame tenhle:
http://hraci-domecky.heureka.cz/…opa/recenze/#…
je pekny, dobre se sklada a rozklada, maly si v nem rad hraje. ale jedno velke ALE - neni to stabilni, kdyz se o to prcek opre, takze se stava dost casto, ze ten stan proste cely preklopi…
ja uz bych na podruhe brala neco, v cem se nepostavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
19.2.14 09:21

@Ali-Ali Ten se mi taky líbí! Ale ty barvy mi do našeho klučičího pokojíčku nejdou a v jiném odstínu jsem ho právě nenašla.

@Sluka Bazenek nechci, to jsem psala ;) a skládací máš třeba tento http://www.prodeti.cz/…-hraci-stan/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
19.2.14 09:27

@Tapeta
kdybys nad tim uvazovala, tak se dobre mrkni na rozmery, protoze ten obrazek desne klame (ty deti tam asi pridelali photoshopem :lol:, protoze meritko moc neopovida). ono je to vetsi nez to vypada, stan i s tunelem ma na delku pres 2,5m a na vysku, kdyz se tam muj dost vysoky 18m syn postavi, tak mu do „stropu“ jeste kus chybi.
takze pokud nemate hodne velky prostor, tak vem neco mensiho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.14 09:31

Taky doma máme klasický nafukovací bazének a v něm míčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
19.2.14 09:36

U nás taky frčí klasický maličký bazének s míčky. Stan dostane k narozeninám. S kamarádkou u sousedů si v něm hrajou, zalezou si tam a něco si špitaj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
19.2.14 09:38

Napíšu hned na úvod, že NE BAZÉNEK a už tu mám třetí radu - bazének, se picnu :mrgreen:

@Ali-Ali aha, tak to nepadá v úvahu, to by se nám nevešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
19.2.14 11:17
@Ali-Ali píše:
Mame tenhle:
http://hraci-domecky.heureka.cz/…opa/recenze/#…
je pekny, dobre se sklada a rozklada, maly si v nem rad hraje. ale jedno velke ALE - neni to stabilni, kdyz se o to prcek opre, takze se stava dost casto, ze ten stan proste cely preklopi…
ja uz bych na podruhe brala neco, v cem se nepostavi.

Přesně tento jsme měli taky a děti si v něm náramně užily a nikdy se nepřeklopil :think: Dala jsem ho kamarádce a teď sháním ve tvaru auta nebo hradu a těmi tunýlky je dětem propojím, ale ty kuličky… :zed: Ne, ty už jedině v bazénu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
19.2.14 11:21
@Tapeta píše:
Napíšu hned na úvod, že NE BAZÉNEK a už tu mám třetí radu - bazének, se picnu :mrgreen:@Ali-Ali aha, tak to nepadá v úvahu, to by se nám nevešlo.

Protože s tím máme lepší zkušenosti, no :nevim: :lol: :hug:
Každé má svoje pro a proti.. Do bazénku a z bazénku mají děti po jedné klouzačce a ty kuličky mi z něj nevyhazují tolik jako z toho domečku - proto jsem psala, že kuličky do domečku už nidky..
Mrkni tady: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
19.2.14 11:37

@Sluka Mě se líbí ty s těmi tunely ale do pokojíčku by to bylo asi moc velký :( a kuliček máme už 250 doma, dávám je do prádelního koše ale prcek je stejně hnedka vyháže takže jsou doslova všude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
19.2.14 11:47
@Tapeta píše:
@Sluka Mě se líbí ty s těmi tunely ale do pokojíčku by to bylo asi moc velký :( a kuliček máme už 250 doma, dávám je do prádelního koše ale prcek je stejně hnedka vyháže takže jsou doslova všude :mrgreen:

Taky se ti o kuličkách už zdají noční můry? :mrgreen: My jich máme, tuším, tři tisíce - v nafukovacím bazénu.. Už děti učím, že zábava je házet kuličky zpátky.. Začínají se chytat, naštěstí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
19.2.14 11:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
19.2.14 12:14

@Sluka ohohooooo, tak to jsme proti vám slabčáci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mě by se toho líbilo, jenže je to všechno asi moc velké do pokojíku. Ty s těma tunelama si mi fakt líbí. Ale taky uvažuju o tomhle - vešel by se, akorát mám strach, že to zas ujde, ufoukne se..není to levný, abych to kupovala furt dokola :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
19.2.14 13:08

@Tapeta Kup nejlevnější nafukovací bazének, co seženeš, a máš po starostech ;)
Ještě jsem viděla patrovou postýlku a její nohy zakryté - tímto stanem.. A to se dá ušít (a hezčí) a bazének se dá případně taky nahradit kartonovou krabicí - nám z ní muž udělal domeček a když po dvou měsících dosloužila, bez kapky slzy jsem ji odnesla do popelnice na papír :lol: :palec:
Jinak my jsme zrušili obývák, takže proto mají děti tolik prostoru :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815