Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
potřebuju poradit, jaký dárek mám pořídit své princezně k prvním narozeninám? Největší problém je, že už skoro všechno máme… Chtěla bych něco originálního a co by jí zaujmulo… Co jste svým prďouskům dali k prvním narozeninám?
Děkuju za inspiraci…
Já teď pořizuju nočník od Fisher Price Můj kamarád, odstrkovadlo Enduro, nafukovací bazének s plastovýma kuličkama, hračky na písek, tatrovku na písek a houpací zvířátko. Mám kluka. ![]()
@KáčaaBarča dcerka dostala loni k 1.narozeninám kočárek golfky, panenku miminko, kolébku na panenku, odrážedlo Enduro, hudební koberec, stan a nějaké menší hračky-myšku na pružině, bubínek, kostky…
Ja mam v planu prckovi k narozeninam koupit detsky bazenek a do toho ty barevne micky at to muze mit v pokojiku a radit tam
ale dal taky nevim co dalsiho kdyz skoro vse ma
@Ettelwen píše:
Já teď pořizuju nočník od Fisher Price Můj kamarád, odstrkovadlo Enduro, nafukovací bazének s plastovýma kuličkama, hračky na písek, tatrovku na písek a houpací zvířátko. Mám kluka.
Ahoj,
nočník od Fisher Price máme po kamarádovi, je super, ale zatím ho nepoužíváme… Plastové kuličky máme taky, pořídili jsme je s dinosauřicí od K´kids, moc se jí líbí… Ale houpací zvířátko a něco na písek, to je pravda, děkuju…
Syn má kostky na stavění a takovou kostku kam vkládáte tvary na rozvoj motoriky. má narozeniny v dubnu tak budu koukat co píšete, třeba se nechám inspirovat.
http://www.unibabyshop.cz/…upe,529.html
Máme tot a má to veliký úspěch
Dá se sehnat levněji. Ted na aukru za 1100 a my měli za 1300 ![]()
@Sandra752 píše:
http://www.unibabyshop.cz/…upe,529.html
Máme tot a má to veliký úspěchDá se sehnat levněji. Ted na aukru za 1100 a my měli za 1300
Jééé, to je moc hezký, taky o tom uvažuji, známý má internetový obchod, tak od něj můžu mít věci za nákup, je to docela výhodný, vše skoro za půlku… Tohle autíčko vypadá moc dobře…
K Vánocům jsme malé pořídili Pejskův stoleček od Fisher Price a ted je u nás hodně v kurzu (malé je deset a půl měsíce)… Dávám malou inspiraci
…
@Milkiway píše:
Kouzelný kohoutek
Co je to ten kouzelný kohoutek? Děkuju ![]()
Píšu z tel. tak nemůžu dát odkaz
Ale když zadáš do googlu měla bys ho najít.
@Milkiway píše:
Píšu z tel. tak nemůžu dát odkazAle když zadáš do googlu měla bys ho najít.
Našla jsem si ho… Je to moc hezký… Mám velkou rodinu, hodně sourozenců, tak se mě pořád ptají, co chci pro malou, aby nekoupili nějakou pitomost… Kouzelný kohoutek pořídíme… Malá se moc ráda koupe, tak se jí to bude určitě líbit…