Hra Elefun-foukací slon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
378
4.2.14 20:20

Hra Elefun-foukací slon ,máte někdo?

Ahoj,
nemáte někdo tuto hru. Koupila jsem ji dětem a nevím jestli není vadná. Slon sice fouká, ale mě se zdá, že málo. Motýl vyletí jen občas, jestli se to vůbec dá nazvat létáním. Pořád musím ťukat na ten chobot, protože se motýlci chytají na stěny. Dávala jsem jiné baterky a žádná změna. Tak bych ráda věděla, jestli je to takový krám celkově, nebo jsem koupila vadný kus!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
421
4.2.14 20:29

Ahoj,
jestli myslíš tu samou hru, co máme doma my(modrý slon, kterému z chobotu nahoru vylétají „mašličky“), tak tahle hra byla zatím můj největší omyl, co jsem dětem koupila. Dětem se to celkem líbí, ale je u toho nutná neustálá asistence. Rozhodně se nedá odejít a nechát děti hrát samy, protože někdy to nevyletává vůbec, tak všemožně manipuluju s chobotem, jen, aby ty mašle šly ven.. Nebo se tam půlka sekne, jindy to zase nefičí vůbec, i přesto, že tam jsou nové baterie..A to nemluvím o tom, že už samotné baterky do slona stojí pomalu majlant.. Jsou s tím prostě jen samé problémy, už bych to nekupovala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
4.2.14 20:40

Syn toho slona dostal k Vánocům od mé ségry, moc ho to baví a mě docela taky :pankac: baterky to tedy žere poměrně rychle a ten chobot se musí pořádně narovnat, pak ti motýlci lítají rychle a různými směry. Sama bych to tedy nikdy nekoupila, ale když už ho máme, jsem ráda, že se aspoň trochu líbí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
4.2.14 20:41

My jsme chobot sundali a místo něj izolepou přilepili stočený papír A4, prostě jsme chobot udělali kratší :D (určitě by šlo i chobot ustřihnout, ale to mi bylo líto).
Děti to ale stejně moc nehrajou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5099
4.2.14 21:30

Mame a taky u toho musim stat. navic jsou moje deti line to pak sbirat, takze to take delam ja :zed: ale vyletava to hezky, kdyz je chobot narovnany :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.2.14 22:28

Nám to právě moc nevylétává, ale děti to docela baví. Díky vaším příspěvkům teď vodím, že to asi vadné není. Dnes jsme zjistily, že někteří motýlci ve tmě svítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
4.2.14 22:47

Chobot mám narovnaný vždycky pěkně a stejně mi tam minimálně čtvrtina vždycky zůstane, jakoby se tam točí dokola a do toho chobotu se to vůbec ani nedostane.

@IvaB To je pak ale těžké na chytání pro malé děti, ne? Když ho máte udělaný z A4, tak to bude lítat dvakrát rychleji a nízko, ne? To bych jim pak mohla zkusit udělat, až budou větší, je to dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
4.2.14 23:00

@Sarael
Podle mě za to, že motýlci nevylétávají z chobotu, může právě ten extrémně dlouhý a ohnutý chobot. Udělali jsme krátký, co drží vztyčený sám od sebe, takže motýlci pěkně vylétávají. Rychlost samozřejmě závisí na nabití/vybití baterií, ale ani s novými baterkami to není nějaký velký fofr, dvouapůlletá dcera to stíhá chytat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
6.2.14 15:00

Koukám, že je teď hračkářská diskuzní sekce plná slonů :-D Ale to je dobře, ti nosí štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.2.14 14:17

Já jsem ten chobot nahoře přehla, že jsem ho tím zkrátila, ale moc to nepomohlo.Jen na to, že se tolik neláme. No je to teda krám, lituji, že jsem ho koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí